Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 12 септември 2023г.

28 лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв днес ще ни подтиква да защитаваме себе си, интересите си, онова, което обичаме- над обичайното.

Ако сме предизвикани да съхраним своето, нещо ценно за нас, тогава ние ще реагираме- спонтанно, непредвидимо, понякога крайно.

Трудно ще понасяме някой да ни нарежда какво да правим, чистолюбието е много високо, така че няма да е лесно да приемаме критика също така.

Ще забележим, че ако ние или някой друг попадне в подобна ситуация, тогава наистина реакцията ще е…интересна или в известен симъл- неконтролируема.

Действаме така, че се освобождаваме от всичко, което ни е неприятно, изгубило е смисъл и стойност за нас.

Внезапно могат да се прекратят отношения, които попадат в този диапазон. Същевременно, ако държим на някого, тогава може да сме готови да платим висока цена или пък- ще искаме да направим някакъв подарък, буквално и в по-широк смисъл за близък и любим човек.

Може да сме склонни да харчим над обичайното и за себе си, за своето щастие, за бъдещи перспективи на развитие.

Почти през целия ден ескалират изненади, те много често ще приличат и на развръзки, защото луната клони към приключване на един лунен месец и ще въздейства по този начин.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за родените на 12 септември 

Седмичен хороскоп за 11.09- 17.09.2023г.

Овен, Лъв, Стрелец- днес вероятно ще сте доста емоционални, може да се чувствате предизвикани да реагирате, така че да защитите вашите интереси. В друг случай- ескалират повишени разходи поради неизбежни или полезни инвестиции. Възможни са изненади, които да променят предварителните ви планове и поради тази причина е добре да имате достатъчно свобода, за да реагирате на момента. Влияете на тенденциите над обичайното, вие определяте бъдещи перспективи на развитие в значима степен, така че своеобразен финал и приключване на един лунен месец, съответно някакви важни за вас приоритети- ще зависи преди всичко от вашия собствен подход. От вас може да се изисква да бъдете по-гъвкави, креативни, да действате и различно, за да получите по-добър резултат от преди, ако от това се налага и то засяга ваши сърдечни връзки и не само…

Телец, Дева, Козирог– оформя се важни тенденции, които касаят най-близката ви среда на съществуване- във вашия дом и семейство, но не само. На път са да приключат някакви дела и приоритети, защото вече са изпълнени, губят давност или смисъл. Днес околните могат да ви изненадват със своите реакции, не е препоръчително да се стремите да задържате нещо, което няма място в бъдещото ви развитие. Същевременно, можете или трябва да укрепвате връзки, които допринасят за комфорта ви… Подходящо време да превъртите предизвикателства в полза чрез висока адаптивност, прозорливост, поглед в по-далечното бъдеще.

Водолей, Везни, Близнаци– днес няма да ви липсва внимание и компания, вероятно ще провеждате доста интересни разговори, които могат да ви изненадат… Част от тези изненади ще са приятни, други ще ви подтикнат да погледнете отвъд видимото, в по-далечно бъдеще, да узнаете тайни, ако има такива. Под влияние на чутото- някои ваши отношения внезапно ще се подобрят, ще се освободят от нещо деструктивно, ако е имало такова, но други могат да се прекратят или да се променят, така че вече нищо да не е същото… Все пак знанието винаги е сила и ни помага да направим оптимално правилен избор.

Риби, Рак, Скорпион- денят е натоварен с множество ангажименти, част от тях могат да бъдат допълнителни, непредвидени, но също така да ви помогна да спечелите нещо важно за вас, да повишите доходите си, да извършите положителни промени на работното място. Ако в този сектор се нуждаят вид трансформации и обновление- това ще бъде по-видно от обикновено. Възможно е ваши колеги или хора, които влияят на материалното ви състояние да ви изненадват със свои изказвания и предложения, слушайте се в тях, бъдете по-гъвкави в изказа и евентуални преговори, така повишени изисквания или някой предизвикателства- ще се превръщат в шансове, от които да се възползвате. Не са изключени и повишени разходи, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *