Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 12 февруари 2024г.

Трети лунен ден, Луна в Риби/Овен

До 15:30 ч. Луната е в Риби. През това време ние ще се въодушевяваме от собствените си мечти, ще проявяваме забележителна креативност и инициативност, за да материализираме желанията си.
Денят може да се окаже изключително цветен, емоционален, изпълнен с ярки преживявания и събития и като за последно ние ще имаме някакъв шанс да постигнем успехи, които засягат кариерното ни развитие, социален статус, високи и честолюбиви планове. Сега можем да реализираме намеренията си като продължаваме да разчитаме на интуицията си, а в някои случаи използваме хитър подход, действаме гъвкаво… Някои ще получат награда за полагане до този момент усилия и част от случващото се ще е по инерция.
Предчувствия, носталгия, романтични настроения- ще са част от емоционалния фонд днес.
Можем да си представим нещо, за да го материализираме, защото интуитивната прозорливост ще забележителна… Ако все пак нещо е невъзможно, тогава тази аспектация ще ни раздели с илюзии.
Случващото се днес ще прилича на прелистване на нова страница, ние или ще се доберем до конкретни резултати, или те ще изгубят давност, смисъл, по един естествен начин ще оттекат…
За последно Марс е в Козирог, а от утре ще транзитира през Водолей, под това въздействие можем да очакваме развръзки, важни и показателни събития, които касаят управленски структури, пренареждане по йерархична стълбичка. След това някой възможности ще останат в миналото, а ние или ще сме постигнали желаното, или ще трябва да сменим рязко подхода, или пък да си поставим  нови цели, защото настоящи са изчерпани.
От късния следобед и вечерта Луната вече ще транзитира през зодиакалния знак Овен, това ще ни подейства „ събуждащо“, все едно започваме да гледаме на обикалящата действителност по друг начин…
Усилва се волята, борбеността, пробивността… Няма да е чудно, ако през нощта мнозина имат неспокоен сън.

Хороскоп за родените на 12 февруари 2024г.

Хороскоп за седмицата 12.02-18.02.2024г.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– почти през целия ден ще сте като пренесени в някакъв друг, нереалистичен свят. Може да сте увлечени от ваши мечти, ярки емоционални преживявания, понякога носталгия. Голяма част от случващото се ще по инерция и ще ви показва- кои от вашите високи и честолюбиви планове са осъществими. Спонтанно Може да получите награда, да материализирате желание, което ви действа обогатяващо. Повечето от вас ще има на кого да разчитат- финансово и морално. Мнозина ще откриват доста креативни начини, за да подействат добре на свои високи и честолюбиви планове. Важен ден, който може да е свързан с развръзки и показателни събития, касаещи работа, финанси, но и най-близка среда на съществуване. По-лесно осъществявате желанията си, ако действате гъвкаво, разчитате една доза хитрост и в добрия смисъл на думата, отколкото само да залагате на прословутата си упоритост. Все пак някой от вас може да имат нужда от почивка, да намалят темпото, да не се претоварват. Денят не протича по предварителен график и е хубаво да следвате естествения ритъм. Вечерта може да имате усещането, че се събуждате от някакъв сън… Енергията, тонусът ви се възвръщат…

Телец, Дева, Козирог– днес водите изключително емоционални разговори, които могат да имат широко отражение върху партньорски отношения, важни за вас връзки. Може да стигнете до дъното на истини, да надникнете отвъд видимото, в самата комуникация може да включите интуитивен или психологически подход и нека това да има позитивен, оздравяващ ефект. В повечето случаи общуването днес ще има позитивен ефект на различни нива, вие ще можете да оздравите контакти, на които държите, които са мост към вашите успехи или чувства на щастие. Денят като мен имам е показателен за вашите взаимоотношения. Някой от вас ще бъдат обзети от романтични и носталгични настроения… Все пак, ако има връзки, които не са перспективни, тогава днес може да се разделите с илюзии… Комуникацията е проводник на шансове, така че да получите вид подкрепа за ваши идеи и намерения, възползвайте се по оптимален начин.

Водолей, Везни, Близнаци- денят е натоварен с множество ангажименти, важен или показателен за вашата професионална реализация, доходи, кариерно развитие. Чудесен признак ще бъде, ако сега получите морално и материално удовлетворение… Някой от вас действително може да получат бонус, шанс да се изкачат по йерархичната стълбичка, да повишат доходите си. Може да получите награда за полагане от вас до този момент усилия, също- да погледнете в по-далечното бъдеще и да си изградите оптимално правилна стратегия, която влияе на вашата благоденствие, ще имате такъв шанс. Ценете високо хора и обстоятелства, които ви подкрепят. Пред вас могат да се разкрият и варианти на развитие, особено, ако търсите такива. Ако статуквото не ви удовлетворява, тогава пред вас могат да се разкрият алтернативи, които да определят бъдещи перспективи…

Риби, Рак, Скорпион– днес често ще се оказвате в център от внимание, инициативността ви ще е много висока и можете да направите пробив в избрано от вас направление. Високата социална активност е изключително препоръчителна, защото чрез преговори или разяснителни разговори, вие може да осъществите голяма част от намеренията си, да се сдобиете с по-голяма популярност, по-престижни обществени позиции, сами да зададете желан Вектор на вашето развитие, а това може да засегне ключови теми за сигурност и не само. Водите конструктивни разговори, получавате интересни предложения и известия, може да обедините усилия с личности, които да ви помагат, да допринасят за осъществяването на вашите желания… Крайният резултат ще зависи много от вас самите, доколко ще се възползвате от тази мощна енергия, която е на ваша страна. Интуицията ви е много силна, често избирате най-правилния подход.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *