Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 13 септември 2023г.

28 лунен ден, Луна в Дева

Луната в Дева днес ще усили нашата критичност, но и способност да забелязваме детайли, да се сблъскваме с истини, да виждаме обикалящата действителност без украси.

Имаме способността да надникваме отвъд видимото, да се разделяме с евентуални илюзии и целият ден почти ще бъде под въздействието на някакви „ отрезвителни“ факти или настроение.

Същевременно практичността ни помага да действаме правилно и целесъобразно…

Хубав ден да се погрижим за здравето си или да бъдем по-внимателни към него, също- да оставим зад гърба си ангажименти, които са изживели своето време. Ако има нещо, което трябва да остане в милото, сега това ще бъде по-видно, защото утре предстои новолуние и днес приключваме един лунен месец, така че можем да очакваме развръзки или важни събития, които приоритетно засягат професионалната реализация, вид сигурност, дори финансовото и физическото ни състояние.

Можем да се почувстваме натоварени над обичайното, защото трябва да наваксваме с изостанали дела или от нас се изисква повишена концентрация, вид мобилизация.

Все пак не е изключено да почувстваме и недостиг на сили, мотивация, в такъв случай ще можем да делегираме отговорности или мнозина ще осъзнаят, че е много важно да имат на кого да разчитат и ще ценят високоподобни личности.

Хороскоп за родените на 13 септември

Овен, Лъв, Стрелец- денят може да е натоварен с ангажименти над обичайното, защото трябва да наваквате с изостанали дела, понеже сте много натоварени с вид рутина, допълнителни изисквания, на които трябва да отговорите… На път са да изтекат някакви отговорности или задължения, днес по различни начини и поводи разбирате- какво трябва да оставите зад гърба си, защото само ви натоварва или понеже е изгубило давност и смисъл. Все пак е хубаво да не се претоварвате твърде, да бъдете по-внимателни и към вашето физическо състояние. Възможно е да ескалират допълнителни разходи, но те може да бъдат неизбежни или полезни инвестиции. Новолунието утре- ще ви зареди с нова енергия, часове и перспективи… Днес е по-хубаво да следвате естествения ход на събитията, за да не пропускате шансове, но не е подходящо да пресирате тенденции, едва ли ще стигнете твърде далеч. Това, което ви носи радост и удовлетворение- в повечето случаи са близки и любими хора, ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива. Чудесно би било, ако имате време и за развлечения.

Телец, Дева, Козирог– инициативността ви днес ще доста висока, така че ще влияете на околните над обичайното. Същевременно, може да имате усещането, че другите ви предизвикват или пък самите вие ще сте склонни да ги виждате от един друг ъгъл „ без розови очила“ и украси, ако е имало такива. Вие може да сте верен коректив за околните, да проявявате по-голяма критичност и безкомпромисност, но вероятно не без причина, а защото сте предизвикани за това. Въпреки всичко денят е доста ефективен, влияете на тенденциите над обичайното, така че можете да влияете на крайния резултат и да насочвате… Намирате варианти, обходни пътища към целите си, особено, ако се нуждаете от такива. Всичко това може да ви подейства обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е подходящ да подействате позитивно на най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството. Ако в миналото са се натрупали някакви неразрешени казуси, сега те могат да изплуват на повърхността и нека това да се превърне в повод да се разделите с нещо деструктивно, неизяснено. Денят е не протича по предварителен график, хубаво е да не се преуморявате, да си дадете почивка или да намалите темпото. Денят е доста показателен- какво трябва да оставите зад гърба си, с кого или какво да продължите напред. Ако нещо иска да излезе от живота ви, не се опитвайте да го задържите… Разбирате и в по-ясни краски- с кого гледате в една посока, подкрепя финансово или пък ви нанася щети. Пазете се от конфликти на интереси, опитайте се да обедините усилия с хора, с които гледате в една посока. Повечето от вас имат любим човек, който ги подкрепя, действай им позитивно на различни нива. Общуването е проводник на възможности, шанс да укрепите сърдечни връзки или да привлечете вид опека.

Риби, Рак, Скорпион– в центъра от внимание са важни за вас връзки и партньорски отношения. Днес може да чуете и да изкажете думи, които имат широко отражение. Чувате истини или се сблъсквате с факти, които имат широко отражение върху договори и контакти. Перспективни отношения- ще стават още по-здрави, разговорите ще имат оздравителен ефект. Понякога може да ви се струва, че при комуникация се проявява прекалена критичност, но така може да забележите детайли, които преди са ви убягвали, знанието винаги е сила и може да има краен позитивен резултат. Ако в някои случаи това не е така, значи съответните връзки са безперспективни. Върви ви на работното място, успявате добре да защитите интересите си и да печелите от това…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *