Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 13 юни 2024

Седми лунен ден, Луна в Дева
Луната в Дева ще продължи да ни сблъсква с някакви факти, детайли, които иначе може да не сме забелязвали.
Практичните и критични оценки действат като „ микроскоп“, който винаги е полезен за откриване на възможности и опасности, съответно- от които да се възползваме и предпазим.
Така денят ще е ползотворен, стабилизиращ, но също- натоварваш с рутина, от която не можем да се измъкнем.
Най-ценна е информацията, която ще получим при важни разговори, преговори. Разбираме на кого и какво можем да разчитаме, а това винаги е полезно.
Можем да прекратим контакти, служебни договори или пък да извършим промени на работното място в отношенията, но всичко това ще се отчита за правилно и целесообразно, поне в повечето случаи.

Нумерология

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- денят е подходящ да отхвърлите дела, които са повече по задължение, но пък мога да допринесат за вид печалби, отлично представяне на работното място. Все пак не са изключени спорове с колеги, преговори и нека те да бъдат конструктивни, оздравяващи. Не губете крайни цели от поглед и всичко ще е наред, ще ви помогне да спечелите, да защитите интересите си. Пазете се от спорове, които могат да ви нанесат щети ти.

Телец, Дева, Козирог- денят е чудесен да изпъкнете, да извършите промени, които вие желаете, защото ще имате уникална възможност да ги насочвате. Аспектацията на звездите ви подтиква да бъдете по-активни, за да насочват и тенденции, които касаят професионалната реализация и ваши интереси, репутация. Понякога може да имате усещането, че околните ви предизвикват, но вашето собствено креативно и гъвкаво поведение може да се превърне в повод да с всякакви предизвикателства. Ежедневието натоварено над средното ниво, но ви дава възможност да въздействате и на въпроси, които иначе може да отчитате за извън контрола си. Вие се оказвате коректив или вид редактор са околните, може да имате изключително конструктивно въздействие, стига да внимавате и да не преминавате определени граници на добрия тон, да залагате и на диалогичността, освен всичко друго…

Близнаци, Водолей, Везни– днес можете да надникнете в по-далечното бъдеще, анализирате е в дълбочина- какво допринася за вашето благоденствие, с какво да продължите напред или да оставите зад гърба си. По различни поводи може да бъдете поставени на прага на житейски кръстопът, може да се водите От натрупан опит, от миналото или вероятно ще е най-правилно да се движите по направлениеление на най-малко съпротивление. Не се претоварвайте, ако е възможно намалете темпото, за да не се почувствате изтощени.

Риби, Рак, Скоренипион– денят е подходящ да оздравите партньорски отношения, важни за вас връзки. Може да проведете изключително конструктивни разговори, преговори. В тяк се изказват истини, очаквания, претенции, сглобявате една цялостна картина, а това е полезно. Случващото се може да изчисти недоразумения, но ако в някои случаи това е невъзможно, тогава вие ще прекратите контакти, които са разочароващи или безперспективни. Виждате отсрещната страна „ без украси“ със съответните позитиви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *