Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 14 септември 2023г.

30-ти лунен ден, Луна в Дева

Днес ще проявим забележителна организираност и практичност, вид изобретателност, които ще ни помагат спонтанно да откриваме варианти, които са печеливши за нас.

Можем да подействаме добре на доходите си, на онова, което имаме..

Някой ще материализират желание и това ще се случи спонтанно като награда за полагане на този момент усилия.

Реакциите ни са практични, целисъобразни и денят е хубав да защитим интересите си, да оздравим връзки, които допринасят за благоденствието ни, буквално и в по-широк смисъл.

Утре е новолуние, така че днес по различни начини и поводи ще разберем- кои от нашите мечти са осъществими, задължително ще получим подсказки за тенденции, които сме задавали до скоро и въпроси, върху които сме се фокусирали през изминалите няколко седмици…

Нека случващото се да ни зарадва, в този процес и в по-ярки краски ще разбираме- кой или какво допринасят за благоденствието ни, така че през следващите дни да се възползваме и да го умножим.

Хороскоп за родените на 14 септември

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- денят е натоварен от множество ангажименти, но и доста резултатен. Може да подействате добре на вашето финансово състояние, да спечелите бонус, морално или материално поощрение. Хубав ден да преговаряте за интересите си, пред вас могат да се разкриват спонтанни шансове, от които да се възползвате. Денят е показателен- какво подкрепя честолюбивите ви планове, за да наблегнете на него през следващите дни и седмици и да го преумножите, включително като се възползвате от новолунието утре. Днес не е подходящо за ново начало, но е препоръчително да обръщате внимание и да цените високо хора и обстоятелства, които ви помагат, действат ви обогатяващо…

Телец, Дева, Козирог- днес все ще се намери някой или нещо, което да порадва сърцето ви. Може да получите приятни изненади, които да ви подействат по подобен начин, да са повод за приятно вълнение… Хубав ден да оздравите сърдечни връзки, можете да разчитате и на доза късмет, влияете на тенденциите над обичайното. Звездите в по-ярки показват- коя сфера от живота ще се обнови и в повечето случаи- във ваша полза.

Близнаци, Водолей, Везни- денят ви дава възможност да прекарате по един приятел и нетрадиционен начин като обърнете повече внимание на себе си, на близките си, на семейството си. Голяма част от случващото се е по инерция, така че е хубаво да следвате тенденциите, да се възползвате от спонтанни възможности, но и да можете да реагирате адекватно на обстановката около вас, която понякога може да е непредвидима. Пред вас могат да се разкрият варианти, ако търсите такива. Мнозина успява да надникнат в по-далечното бъдеще и си изграждат оптимално правилна стратегия, правят важен избор. Подходящо време за почивка, ако можете да си го позволите, също- да разчистите терена около вас от всичко вредно и токсично.

Риби, Рак, Скорпион– днес може да получите доста приятни известия, предложения, които да ви въодушевят, ентусиазират, да разкрият някакви допълнителни възможности пред вас. Не са изключени и изненади, в повечето случаи- напълно позитивни и подкрепящи. Няма да ви липсва внимание и компания, можете да обновите или да промените в предпочитано от вас посока важни за вас връзки, партньорски отношения. Общуването в повечето случаи е повод успех или шанс да осъществите желанията си…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *