Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 14 януари 2020г.

Луната е в Дева ще усили практичните, но и критични настроения. Ако сме мотивирани да отхвърлим някакви дела, защото ще осъществим така свое желание или пък ще изврлечем ползи, тогава ще се проявим като високо ефективни, ще усетим прилив на енергия, адреналин, чрез които ще можем да се справим с предизвикателства, за които до скоро не ни е достигала енергия или мотивация.

12438Същевременно, ако не всичко се развива точно така, както очакваме, стремим се към перфекционизъм, тогава раздразнителността ще е много голяма и може да се превърне в повод за недоразумения…

Вероятно днес все ще се намира някой, който да ни наставлява, да ни казва какво да правим и премесено с повишени претенции…В един случай тенденцията може да се изрази просто като голяма натовареност, защото действително има повече задачи, които трябва да се отхвърлят, те са натрупани във времето или пък се спускат от управляващи структури, енергични личности и т.н.

В друг вариант, ако онова, което вършим не е твърде по вкуса ни, тогава ще намираме начин да се измъкваме..

Разбира се сценариите могат да бъдат многообразни като самия живот, но обединяващо правило е, че денят трудно ще премине по предварителен график, все нещо може да възниква, което да обърква предварителните ни планове. И така, можем да разгадаваме неща, които препятстват успехите ни, ако има скрити и ерозивни процеси, подмолни течения, тайни, то те ще се проявят доста ясно, може да ни разделят с илюзии, но това ще има оздравителен ефект, дори и не винаги да е приятно видяното, осъзнатото…

Все пак денят е подходящ да сложим ред в хаоса като отстраним всичко, което ни пречи и не само в работа, но и взаимоотошения.

В периода  на Дева е оптимално подходящо време да се чистим от всичко излишно или вредно, днес това правило е подчертано, ще имаме доста стимули да действаме точно така, можем да разчитаме на хладни, рационални практични оценки.

Препоръчително е да разчитаме предимно на себе си, ако разчитаме прекалено на другите или проектираме очаквания може да възникват разочарования или раздразнение, в по-крайна форма конфликти.

Ако рутинната работа не е по вкуса ни, тогава ще изпитваме известен дискомфорт между това, което трябва да правим и онова което ни се иска…

Венера вече транзитира през Риби- ще действаме креативно, изобретателно, дори изненадващо, когато се борим за интересите си, независимо дали става въпрос за пари, подкрепа или партньорски отношения. Внезапни предложения днес и утре обещават да бъдат доста перспективни, бих казала обогатяващи..

Овен, Лъв, Стрелец-преобладават задачи за изпълнение, които са рутинни, това е оптимално добър момент да пренаредите приоритетите си така, че да бъдете максимално ефектевни и като отстраните ангажименти, които сте завлачили от миналото или простотрябва да се откажете от тях, да оставите зад гърба си. Ако текущи задачи за изпълнение не са твърде по вкуса ви,това може да доведе донервно напрежение, повишено раздразнение, вероятно и не без причина, а за това ще има вид провокации в лицето на конкретни хора, външни фактори, които може да променят и предварителните ви планове. Сключени сделки или действия, преговори, които могат да допринесат за по-доброто ви финансово състояние ще се отчитат заособено надеждни и перспективни.

Телец, Дева, Козирог– в близкото ви обкръжение се появяват хора или обстоятелства, които могат да ви изненадат приятно. В някой случаи самите вие ще проявявате повишена инициативност, която пак така ще разкива внезапни, бързи шансове пред вас. Въпреки всичко е възможно да ескалира напрежение между вас и важни  за вас хора, в такъв случай това ще бъдат недоразумения, които са се натрупали от доста време. Добрата новина е, че ще можете да въздействате на тези процеси и да ги насочвате, вероятно и определящо е вашето собствено желание. Ако има тайни или ерозивни процеси, илюзии в партньорски отношения, то тесъщо ще се проявят. Раздвоявате се между лични, домашни  и служебни приоритети…

Близнаци, Водолей, Везни– денят е показателен на какво можете да разчитате, така че да спечелите нещо в един по-широк смисъл. В друг вариант си правите практични преоценки, които засягат взаимоотношения, дори работни задължения, съответно-какво давате, а какво получавате. Това е оптимално подходящ момент да отстраните хора или обстоятелства, които ви носят щети, ще имате достатъчно подсказки в тази посока. Денят е натоварен от ангажименти, някой от които и непредвидени, допълнителни…Ако се нуждаете от алтернативи за печалби, днес ще можете да ги идентифицирате. Появяват се внезапни шансове да подействате положително на най-близката си среда на съществуване, включително дом, семейство или неразрешени казуси в този сектор започват бързо да се разплитат.

Риби, Рак, Скорпион– денят осветява партньорските ви отношения-лични или делови. Показват се в по-ярки краски всичко, коео ви скрепва с важни за вас хора, те могат да ви стимурилат, амбицират…Но ако представите ви за определени личности са нереалистични, това също ще бъде по-видно от обикновено. Ако има различия, ще ескалират разяснителни разгоори и нека те да са повод да изчистите недоразумения. Може да водите напрегнати преговори, в които активно да се налага да отстоявате интересите си. Денят е натоварен с ангажименти, но това е подходящо време да се докажете, да изпъкнете, да се справите с евентуална конкуренция…

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *