Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 15 май 2024г.

Девети лунен ден,  Луна в Лъв

Днес ще бъдем  особено гръмогласни,  социално активни, „ като за последно“ ще защитаваме теза и мнение,  за да получим желан резултат,  изпъкнем като лидери,  така че да бъдем забелязани и с вид изгода.  В известен смисъл така е правилно,  защото от утре  някакви възможности ще утекат,  ще бъдат заменени от нови и по-различни.

Може да сме склонни малко да преувеличаваме „ за цвят“ така че денят ще бъде  изпълнен с ярки  емоции,  впечатления,  преживявания.

Преобладава позитивната енергия,  но понякога и усещането,  че сме на състезание и не можем  или не бива да си позволим отпускане.

Някои ще попаднат в ситуации,  при които се изисква да защитите интересите си и аргументирания изказ,  въздействащата реч, ще изиграят ключова роля в този процес.

Възможни са повишени разходи,  защото сме склонни да харчим много или всичко,  така че да получим желаното.

В друг вариант- разбираме какво или кой ни нанася щети,  за да вземем мерки.

Голяма част от случващото се протича и с елемент на изненада,  нека тя да е и обогатяваща,  колкото сме по адаптивни, гъвкави, креативни, отворени към нещо ново и различно, което изостря сетивата и бързината на реакциите,  толкова е по-голяма вероятността  действително да спечелим…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец-  денят е натоварен с множество ангажименти,  голяма част от тях ви вличат в ситуации,  които са извън традиционния ритъм. Денят е чудесен да се докажете,  да изпъкнете,  да удовлетворите своя прищявка в динамична  и бързо променяща се обстановка.  Колкото сте по-адаптивни,  отворени за нещо ново и различно, без да губите крайна цел от поглед,  толкова повече ще нараства вероятността да спечелите,  да порадвате сърцето си,  да  се утвърдите като лидер или личност,  която оказва силно въздействие на другите.  Възможни са повишени разходи,  но те може да бъдат полезни инвестиции. Все пак е препоръчително да се пазите от действия,  които могат да се превърнат в проводник на загуби… Бъдете по-умерени и всичко ще е наред…

Телец, Дева, Козирог-  почти през целия ден ще ви се налага да реагирате  на външни фактори, например- допълнителни изисквания, вид известия, необходимост да наваксвате с изостанали дела. Денят е подходящ за равносметки, не е необходимо да бързате, от утре всичко ще ви изглежда различно. Все пак сега можете да вникнете в дълбочина, в по-далечна перспектива, да разберете какво действа зад гърба ви или пък трябва да оставите в миналото, за да не ви дестабилизира. Понякога ще  реагирате спонтанно, почти неконтролируемо, но и справедливо, ще се освобождавате от всичко, което е изживяло своето време или ви тежи като товар.

Близнаци, Водолей, Везни–  звездите  продължават да акцентират върху важни за вас отношения, лични и делови. Може да проведете доста емоционални разговори,  които в оптимален случай ще укрепят връзки, които са перспективни. Чути и изказани думи  понякога са съпътствани от преувеличения и дори изненади,  но всичко това е за повече „ цвят“, приемете случващото се да видите  в по-ярки краски всички силни или слаби страни взаимоотношенията, ако искате да видите, ще ги видите, а тогава ще реагирате оптимално целесъобразно. Оформя се някакво окончателно мнение във важни за вас хора,  възползвайте се и насочвайте внимателно. Може да узнаете тайни, спонтанно да решите да оставите зад гърба си  контакти или договори, които са без перспективни, ако има такива.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е натоварен от множество ангажименти,  но и доста продуктивен. Подходящо време да обогатите, надградите позитивни впечатления към вас, да демонстрирате ваш талант и качества, да изпъкнете на работното място, а това по един естествен начин ще се отрази и на финансовото ви състояние. Ако амбициите не са чак толкова големи,  тогава ще успеете да отхвърлите  доста дела, това ще доведе и до морално удовлетворение. Въпреки всичко и почти през целия ден ескалират изненади  като известия, получена информация.. Ако в живота ви и на различни нива предстоят промени, например в отношение лични или делови, сега ще получите подсказки за това. В друг случай разбирате- кой допринася за благосъстоянието ви или е проводник на загуби. Някакви  възможности може и да изтекат днес, те влияят на доходи или професионални перспективи. Възползвайте се чрез преговори и не само…После ще се появят и други шансове, но се прелиства нова страница от приоритети…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *