Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 15 януари 2020г.

Луната е в Дева, както вчера, така и днес сме насочени към практични оценки, рутинни задължения, но за разлика от вчера, днес ще можем да бъдем много по-организирани, да отхвърлим дела, за които вчера не ни е достигнало време, организация, мотивация.

338736Денят е  доста ефективен, резултатен, но не предразполага към отпускане, напротив, по различни поводи ще ни се налага да бъдем по-мобилизирани от обикновено.

Венера е в Риби и така аспектирана, че действаме спонтанно, според онова, което извира от душата ни, иска сърцето ни, също- усещаме интуитивно…

Връзки, които са здрави могат да станат още по-здрави и като се освежат, разнообразят по някакъв начин.

Ако отношенията са обтегнати обаче, тогава могат да се усложнят още, освен, ако не се потърси някакъв креативен подход, не се извършат вид промени, така че да се отстранят негативите.

Овен, Лъв, Стрелец- днес сте доста организирани, успявате да свършите дела, за които не ви е достигнала енергия или мотивация вчера. Дребни действия могат да имат широко отражение върху репутацията или статуса ви, също- да ви помогнат да спечелите нещо, да подействате позитивно на онова, което имате-общо. Любовта се преоценява, може да я освежите, да извършите положителни промени, ако прецените, че си заслужава или да се ориентирате към друг обект на внимание,  но на този етап тенденцията е по-неясна, скрита, очертайте желанията си по-ясно…

Телец, Дева, Козирог– можете да подействате позитивно на взаимоотношенията си, но само на онези, които прецените, че си заслужават, в такъв случай ще откриете конструктивен подход да ги оздравите и насочите в една по-позитивна посока, ще възникват внезапни, бързи шансове в тази посока.  За други, които счита за ненадеждни и безперспективни- ще започнете процес, който може да доведе до охлаждане, дори прекратяване. Социалната ви активност расте, повявяват се хора, които ви подкрепят все повече, това може да има позитивен ефект в личен или делови аспект.

Водолей, Везни, Близнаци– занимават ви приоритети, които са били завлачени в миналото, но не са открили изход или решение до този момент. Сега могат да възникнат алтернативи, обходни пътища към осъществяване на вашите желания, постигане на вид печалби. Необходима е голяма адаптивност, вероятно и доза компромис, но това ще има позитивен ефект върху базисни приоритети в живота ви, свързани със сигурността генерално, приоритетно- дом, семейство и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– денят продължава да осветява ваши партньорски отношения, лични или делови, ако вчера са възникнали някой усложнения, обърквания, то днес можете да ги превъртите във ваша полза, да отстраните евентуални слаби звена, които сте набелязали. Преобладават практичните оценки, които в повечето случаи няма да ви позволят да изгубите вярната посока. Информационният поток е усилен, самите вие сте социално по-активни, така се оформят внезапни, бързи възможности на различни нива. Можете да оздравите или пък да създадете връзки, които ви носят полза или удоволствие…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *