Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 16 август 2022г.

21 лунен ден, Луна в Овен

Луната в Овен винаги ни действа събуждащо, подпомага нашите възстановителни сили. Тази помощ сега е много полезна, защото Слънцето е в плен на Сатурн и ни сблъсква с множество препятствия.

Ние сме на път да ги преодолеем, затова ще помогне и транзитната Луна към настоящия момент. Луната в Овен предразполага и към ситуации, които изискват по-голяма инициативност, прояви на борбеност, все едно сме на състезание и трябва да се доказваме, не можем да си позволим отпускане.

Ще забележим, че трудно се правят компромиси, повечето от хората са склонни да действат волево до краен предел, стремят се да изпъкнат и да се докажат и всъщност денят е подходящ точно за това.

Не можем да разчитаме на кой знае каква толерантност, но на пробив в избрано от нас направление и следствие на собствени качества и усилия- да.

От днес и през следващите няколко дни се намираме в чудесен период да се разтоварим в приятна компания, да оздравим сърдечни връзки и като намерим повече време за развлечения. Появяват се шансове и да подейства ме позитивно на приоритети, които се отнасят до финансовото ни състояние.

В по-глобален мащаб можем да очакваме, че ще се вземат мерки от управляващи структури, които могат да имат позитивен ефект върху чисто материални приоритети, вид сигурност и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– инициативността ви днес ще се покачва, както и възстановителните ви сили, жаждата ви за живот, буквално и в по-широк смисъл. Често ще се оказвате в центъра от внимание или събития, можете да направите пробив в избрано от вас направление, но това може да е свързано с известно напрежение, борба за власт или повече разходи, плащане на някаква цена буквално и в по-широк смисъл. Намирате време и за развлечения, които пак така могат да повишат разходите…От днес и през следващите няколко дни вие се намирате в отличен период да порадвате сърцето си, да укрепите отношения с вашия партньор, с любими хора, да се отдадете на хоби и т.н..Добре се справяте и с рутинни задължения, а това може да има положителен ефект и върху вашето заплащане. Ако желаете да преговаряте за доходите си, тогава денят е доста подходящ за това. Може да разчитате и на успешни преговори, които пак така касаят благосъстоянието ви.

Телец, Дева, Козирог– днес можете да наваксате с изостанали дела от миналото, пред вас могат да се разкриват и варианти на развитие, „ аварийни изходи“, вид развръзки, ако това ви интересува. Денят не протича по предварителен график и е препоръчително да следвате естествения ход на събитията, за да не пропускате шансове, но и да се предпазвате от някои ситуации, ангажименти, които са допълнителни или непредвидени. Някой от вас просто ще намерят време и за почивка, ще се отдръпнат от вид рутина, която не ви е твърде по вкуса. Вие сте доста убедителни и чрез дар словото си, последователност в действията- може да преодолеете трудност или да постигнете цел, към която сте се стремили от доста време.

Водолей, Везни, Близнаци- информационният поток днес е много усилен, може да проведете доста успешни преговори, разяснителни разговори, денят е подходящ да оздравите партньорските си отношения и важни за вас връзки. Все пак, ако някой действа зад гърба ви или не подкрепя чисто любимите ви планове, това може да предизвика противопоставяния, изясняване на истини и със съответните последици. Все пак разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, защото се „осветяват“ вашите връзки.. От днес и през следващите няколко дни вие сте в отличен период, през който можете да укрепите отношенията си, можете да прекарате приятни мигове с любими хора, можете да изчистите евентуални недоразумения, ако има такива или пък може да срещнете любовта, ако все още сте сами.

Риби, Рак, Скорпион- денят е натоварен от множество ангажименти, но и продуктивен, носещ ви удовлетворение, даваш ви шанс да отхвърлите доста дела, да защитите интересите си, да се докажете на работното място или да спечелите нещо важно за вас, да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват. От днес и през следващите няколко дни вие навлизате в отличен период да повишите благосъстоянието си, да направите проби в кариерното си развитие или да си намерите нова работа, ако това ви интересува…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *