Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 16 септември 2023г.

This post is also available in: English (Английски)

Втори лунен ден, Луна във Везни

Луната във Везни ще съдейства за укрепването на сърдечни връзки, партньорски отношения. Желанието да споделяме свои чувства, да стоплим привързаността, да си доставим някакво удоволствие с любим човек, да се отдадем на развлечения- перманентно ще расте през целия ден.

През втората част от деня мнозина може да се окажат под силното въздействие на съответни емоции и преживявания или конкретна личност.

Под въздействието на всичко това повечето от нас ще прекарат приятни, цветни, запомнящи се мигове с близки хора.

Чудесен ден да хармонизираме и подобрим контактите си, средата си на съществуване, в повечето случаи ще ескалира и ще се прояви този шанс.

Ако искаме да изчистим евентуални недоразумения с определени личности, сега е подходящо да направим това, включително като разчитаме на прояви на повече толерантност, разбиране, вид справедливост или необходимост да се придържаме към това…

Ще се разтоварваме в предпочитана компания, по-лесно ще намираме вид подкрепа, ако се нуждаем от такава.

Хороскоп за родените на 16 септември

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г.

Овен, Лъв, Стрелец- денят е чудесен да хармонизирате партньорски отношения, да прекарате приятни мигове с любими хора, да се отдадете на удоволствия и развлечения. Мнозина ще реагират точно така, ще се разтоварят в предпочитана компания, ще делегират отговорности, ще има на кого да разчитат, ще подобрят партньорски връзки, контакти с важни за тях личности и т.н. Няма да ви липсва внимание и компания… Интересни, приятни известия и предложения, които ще ви подействат доста емоционално, ще повдигнат адреналиа ви, особено през втората част от деня и вечерта.

Телец, Дева, Козирог- ще успеете да отхвърлите доста ангажименти, В друг случай- ще защитите интересите си, можете да сбъднете ваше съкровено желание, да откриете вариант на развитие или пък да се справите с въпрос, който от дълго време е неразрешен. Някой от вас ще получат подарък, буквално и в по-широк смисъл… Чудесен ден да направите стъпки, които ще допринесат за вашия комфорт. Мнозина ще са силно мотивирани и ще усетят прилив на адреналин, така че да отхвърлят дела, за които досега не им е достигало време или ще са повод да се прелисти нова страница в живота.

Водолей, Везни, Близнаци- днес често ще се оказвате в център от внимание, инициативността ви ще бъде забележителна и ще расте през втората част от деня. Вие сами ще се превръщате в проводник на промени, които в повечето случаи ще бъдат напълно позитивни за вас. Думите ви имат чуваемост над средното ниво, получавате подкрепа и одобрение от страна на околните. С по-голяма лекота постигате намеренията си, притежавате до за късмет, възползвайте се по оптимален начин.

Риби, Рак, Скорпион- вероятно денят на повечето от вас ще премине по един нетрадиционен начин. Вие ще трябва да балансирате между необходимостта да обръщате внимание на близките си, на семейството си, но и да се справите с някакви текущи ангажименти, които обсебват вниманието ви. Повечето от вас ще получат подкрепа, която ще има позитивен ефект- върху вашата стабилност, вид удовлетвореност и дори върху финансовото ви състояние, ако действате в тази посока и желаете това. Звездите ви подтикват да си поставяте по-далечни и по-високи цели, помагат ви да видите кои от вашите мечти са осъществими и какво помага за това

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *