Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 17 септември 2023г.

This post is also available in: English (Английски)

Трети лунен ден, Луна във Везни

Луната във Везни и днес ще ни концентрира върху партньорски отношения или важни за нас връзки.

Същевременно точно на тях- можем да въздействаме над обичайното, можем да ги оздравяваме, да изчистваме евентуални недоразумения.

Не е изключено да ни обземат някакви носталгични чувства и настроения, също- хора от миналото да напомнят за себе си. Случващото се може или трябва да има своеобразен пречистващ ефект.

Ние ще укрепим онези отношения, които не бива да напускат живота ни, но останалите- ще останат в миналото.

Склонни сме да харчим повече за любими хора, за себе си, дори за удоволствие, но това може да бъде и полезна инвестиция…

Ескалират анализи- кой допринася за благоденствието ни или е проводник на загуби, морални или материални, всичко това е видно над обикновеното, предизвиква анализи и със съответните последици.

Хороскоп за родените на 17 септември

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- днес може да ви обземат носталгични чувства, хора от миналото могат да напомнят за себе си. Звездите ви насочват силно върху важни за вас връзки, партньорски отношения. Подходящо време да изчистите неразрешени въпроси от миналото и да стигнете до консенсус. Влияете на отношенията си над обичайното, възползвайте се, звездите ви насочват в тази посока чрез известия, разяснителни разговори, срещи и т.н. Вие ще укрепите онези контакти, които не бива да напускат живота ви, но останалите ще останат в миналото или ще очертаете подобни перспективи.

Телец, Дева, Козирог- денят е натоварен от множество ангажименти, може да наваксате с изостанали дела, а доброто с правене или приключване с вид приоритет- ще е повод за облекчение… Днес може да ви върнат нещо, което ви дължат, някой от вас ще получат своеобразен подарък. Ако вие дължите нещо- това ще ви се напомни, за да се разплатите… Може да вземете важни решения, които касаят вашата сигурност или ще видите какво допринася за това. Все още ескалират ангажименти, които са свързани с вашия дом и семейство, от вас може да се изисква да инвестирате в този сектор, така че да се сдобиете с по-голям комфорт, в друг случай- може да се налага да изчиствате недоразумения от миналото или над обичайното да балансирате между вашия интерес и този на отсрещната страна.

Близнаци, Водолей, Везни– възможно е днес да ви обземат носталгични чувства, вероятно и не без причина, а защото попадате в сходни ситуации, може да имате усещането на „дежа вю“ или това са хора, които напомнят за себе си. Усещате с по-голяма яснота, някой от вас ще имат и предчувствия- с кого и какво може да продължите напред, какво трябва да оставим зад гърба си.

Риби, Рак, Скорпион- хубав ден да хармонизирате най-близката и семейна среда. Ако в миналото са възникнали някакви неразрешени казуси, сега те могат да напомнят за себе си, вие ще прецените как ще реагирате, повечето от вас ще имат избор и могат да стигнат до дълбоко убеждение, което касае бъдещото им развитие. Вероятно и не без причина, а защото миналото ви застига, по различни поводи ще изисква равносметки, така че в бъдеще да допускате онова, което ви радва, а останалото- да остане зад гърба ви…Денят не протича по предварителен график, перманентно ще възникват допълнителни ангажименти, твърде вероятни са и подобни разходи, но те ще са целесъобразни, необходими, в повечето случаи…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *