Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 17 януари 2022г.

Луна в Рак, 15/16 лунен ден

Луната е в Рак и вече клони към пълнолуние, така че през целия ден можем да очакваме силни емоционални преживявания, евентуални развръзки, показателни събития, които касаят нашата сигурност- в един по-широк смисъл, върхови постижения, до които можем да се доберем.

Осветяват се ключови въпроси, които касаят кариерно развитие, но и домашни условия на съществуване, сърдечни взаимоотношения, а за някои дори и здраве, защото няма по-голяма ценност от здравето- случващото се не е случайно, то е като своеобразна награда за полагани до този момент от нас усилия, Вектор, който сме задали за нашия просперитет и нека това да ни порадва…

В понеделник, вторник и сряда- енергията може да се усеща като напрегната, ескалират достатъчно важни събития, които са способни да преобразят живота ни, ако това не ни засяга пряко, тогава ще бъде свързано с по-глобални процеси, продуцирани от управляващи и власт-имащи структури.

Случващото се може да се окачестви като преминаване през изпитание, вземане на важни решения, след което трябва да оставим някаква тежест зад гърба си…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Предназвачевие и реализация според датата на раждане

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, понякога и над средното ниво, но случващото се е много показателно за вашето кариерно развитие, обществено положение, финансово състояние. Ако днес преобладава удовлетворението, печалбите или подкрепата, може да очаквате същото и в бъдеще и то за много дълъг период от време. Ако набележите слаби звена, вероятно те ще бъдат тези, които ще трябва да преодолявате и в бъдеще или ще се превърнат в повод да смените посоката си на развитие. Припомням, че в началото на седмицата сме под влияние на пълнолуние, така че случващото се не е случайно, то показва до какви върхови постижения можем да се доберем, дали се движим в подходяща посока. Случващото се днес и утре ще има отражение като минимум за следващите около две седмици, така че е препоръчително да го насочвате в една по-предпочитана и желана от вас посока.

Телец, Дева, Козирог– това е едно от най-важните пълнолуния за вас през годината и то в по- ярки краски ще ви помогне да разберете на кого и в каква степен можете да разчитате. Акцентира се върху вашите партньорски отношения, важни за вас връзки, лични и делови. Ако днес вие се радвате на внимание, подкрепа, взаимност и любов, ще можете да разчитате на същото и в бъдеще. Все пак вероятността да водите доста емоционални разговори е повече от голяма, в тях вие може да си кажете истини, да разкриете чувства, в оптимален случай- да отстраните евентуални слабости и това да направи отношенията ви още по-добри. Така и ще бъде, ако те са перспективни… Ако в миналото са се натрупали различия, тогава днес те ще кулминират и съответните последици. Припомням, че случващото се по време на пълнолуние, тоест днес и утре, има значение- като минимум за следващите около две седмици, така че насочвайте внимателно и избягвайте евентуални по-крайни реакции.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти, дори над средното ниво, защото може да ви се наложи да балансирате между текущи задачи и такива, които са се натрупали във времето, може да са лични, засягащи вашата сигурност или чувство за щастие. Това пълнолуние в значима степен ще ви покаже- с какво е уместно да продължите напред, какво е добре да оставите зад гърба си, защото е безпереспективно, само ви натоварва и дори може да навреди на вашето здраве. Анализирайте случващото се, ако нещо е на път да напусне живота ви, в повечето случаи това ще прилича на разтоварване от вид тежест. Същевременно е полезно да цените високо онези, които днес ви подават ръка и на които можете да разчитате.

Риби, Рак, Скорпион– вашите инициативност днес ще е много висока, вие самите може да се превърнете в първоизточник на преобразования, както за вас самите, така и за вашето обкръжение. Ще забележите, че влиянието ви върху околните е значимо и над средното ниво. Днес вие може да накарате околните „ да летят“ или точно обратното, ако сте насъбрали известно недоволство… Във фокус ще бъдат важни за вас отношения, но вие ще имате силата да задавате тенденции… Припомням, че случващото се днес и утре е под влияние на пълнолуние, така че ще има отражение поне за следващите около две седмици, така че насочвайте внимателно и без да губите по-далечни цели от поглед, дори и да сте провокирани затова в някои ситуации и от определени личности…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *