Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 18 март 2023г.

26-ти лунен ден, Луна във Водолей

Ще се стремим да прекарваме повече време навън, с приятели или предпочитана от нас компания, за да се разтоварим или разнообразим, освежим своето ежедневие. Общуването ще ни стимулира, ентусиазира, ще е проводник на възможности или пък- получаване на голяма яснота по важни за нас въпроси.

Посланията днес не са еднозначни. От една страна ще се сблъскваме с хора, на които ще можем да разчитаме и ще допринасят за чувството ни на щастие, от друга- можем да узнаваме тайни, все още сме в такъв период, през който се отключват по- разгорещени дебати, в оптимален случай чрез тях успяваме да надникнем отвъд видимото, а знанието винаги е сила.

В не толкова подкрепящ вариант- лесно влизаме в конфликти, може да изкажем неща, за които после да съжаляваме, не сме автоматично предпазени и от манипулации, които продължават да ескалират и да ни застрашават от различни посоки.

Все пак ако се придържаме към факти, натрупан опит, не вярваме само на думи, всичко ще е наред…

Денят е доста интересен, а през втората част изпълнен и с изненади, може да сме склонни да харчим повече за удоволствие или пък рязко ще прекратяваме контакти, за които преценяваме, че нямат място до нас, защото са вредни, буквално и в по-широк смисъл.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- днес няма да ви липсва внимание и компания, мнозина ще прекарат деня навън и ще разнообразят, освежат ежедневието си. Денят е подходящ да укрепите важни за вас връзки и с любими хора, включително като намерите повече време за развлечения, доставите си някакво удоволствие… Трябва да се пазите от преувеличени или спонтанни харчове, за които после може и да съжалявате. Информационният поток е много усилен, продължавате да узнавате тайни и да идентифицирате скрити процеси, ако в живота ви има такива. Все още сте в период на развръзки за спорни въпроси… Пазете се от манипулации, не сте автоматично предпазени от тях. В оптимален случай- надниквате отвъд видимото и получавате голяма яснота на кого и в каква степен можете да разчитате. Внезапно ще прекратите контакти или ще се дистанцирате от тях, ако прецените, че те са вредни за вас…

Телец, Дева, Козирог- днес ще почивате активно и денят ще е доста динамичен, интересен, изпълнен с ангажименти и вид удовлетворение. Не са изключени и изненади, особено през втората част от деня, които могат да объркат предварителните ви планове, така че е хубаво да си оставите време, за да можете да реагирате и да ни пропускате шансове, но и да можете да отговорите на някой предизвикателства. Вие все още се намирате в период, който е важен и клони и към промени, които касаят най-близки отношения, но също и такива, които влияят на благоденствието ви. Денят е подходящ да защитите интересите си, да преговаряте за тях, ако се наложи- да бъдете по- решителни, за да се предпазите от загуби, буквално и в по-широк смисъл.

Водолей, Везни, Близнаци- инициативността ви днес ще е доста висока и ще се оказвате в центъра от внимание. Дребни действия могат да имат широко отражение, думите ви имат голяма чуваемост и все ще се намери някой, който да отговори на вашите желания и очаквания. Днес вие оформяте тенденции и влияете над средното ниво на емоционалния фон около вас. Възползвайте се по оптимален начин от тази сила. Общуването е проводник на възможности… В дома и семейството ви не са изключени изненади, нека те да се превърнат в повод за положителни промени и ако се налага, да изчистите недоразумения от миналото… Може да действате различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди.

Риби, Рак, Скорпион- денят не протича по традиционен начин, но може да наваксате с дела, които сте отлагали дълго, може да предпочетете компанията само на най-близки хора или пък да изберете забавления, които ще разнообразят вашето ежедневие. Днес може да спечелите нещо важно за вас, това може да е подкрепа или пък подарък, някакъв вариант, ако се нуждаете от такъв. Денят е изпълнен с изненади и нека те да ви порадват или да ви помогнат да прелистите нова страница като оставите зад гърба си нещо, което няма място в бъдещето ви развитие. Общуването е проводник на промени, това може да се случи чрез предложения, получени новини, но и ваша собствена инициативност за разяснителни разговори, по-голяма решителност при изказване на мнение… Препоръчително е да внимавате на кого се доверявате и да си пазите гърба…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *