Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 18 октомври 2020г.

2 лунен ден, Луна в Скорпион

Днес ще се опитваме да контролираме събитията като си градим стратегии, разчитаме на инстинкти, интуиция си. И така- действително можем да успеем и да излезем своеобразни победители. За целта ние можем да „атакуваме“, понякога и психологически, но можем да очакваме и същото от отсрещната страна…

Факт е, че стигаме до дъното на истини, включително като надникваме отвъд видимото- чрез вид прозрения или реална информация, която получаваме…Тази тенденция ще се усилва до края на седмицата, дори с елемент на изненада, но знанието е винаги сила, от която можем да се възползваме.

Денят е с особена енергия, ако се концентрираме върху определена тема или желание и как да го постигнем, обърнем внимание на преживяванията си, които традиционно и през това време ескалират в силни страсти, страхове, мечти- спонтанно можем да се доберем до отговор или решение. Опитайте, може да се учудите от резултатата…Ако все пак и не всичко протича според очакванията ни, тогава трябва да приемем, че Съдбата може да ни е подготвила по-добър вариант в средата на ноември.

Припомням, че на този етап не бива да се форсират събитията /Меркурий и Марс са ретроградни/, а по-скоро да следваме спонтанно възникнали възможности и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– в душата ви горят силни чувства ,страсти, желания, които днес може да са верен ориентир за възможности, които имат шанс да се материализират и на практика, но и скрити опасности, там, където ги има. Някой от вас и по горе-описания начин ще се открият допълнителен вариант, изход, особено, ако го търсят и усещат, че са на прага на житейски кръстопът. Можете да спечелите нещо или да откриете полезна подкрепа.

Телец, Дева, Козирог– водите разяснителни, полезни или емоционални, приятни разговори. Денят е подходящ да скрепите връзки, на които държите, ще имате такъв шанс. По различни поводи разбирате истинското отношение на важни за вас хора и в този процес не са изключени изненади, които ще са повод да си „сверите часовника“ с реалността, особено, ако в близко време сте се сблъсквали с вид нечестност, която постоянно ви подтиква да виждате обикалящата действителност и от един друг ъгъл…Ако някой държи на вас- ще намери начин да ви го покаже и не рядко- по един запомнящ се начин.

Близнаци, Водолей, Везни–  денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен. Мнозина успяват да се справят и с дела, за които до скоро не са достигали- време, начини, възможности. Възползвате се от скрита информация или варианти, особено, ако се нуждаете от такива. Денят е подходящ да защитите интересите си, да спечелите нещо важно за вас…Звездите по различни поводи ви подтикват да си правите равносметки- на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви носи ползи или щети, днес тази тема може да ви подтикне да вземете определящи решения.

Риби, Рак, Скорпион– повечето от вас се чувстват в свои води- успяват да влияят на околните, вие определяте емоционалния фон, психологическото ви въздействие е значимо, както и интуицията, прозорливостта ви, които ще ви помогнат да изберете най-верния, подходящ подход…Повечето от вас днес са доста инициативни и то в посока, която ще оздрави взаимоотношения, така че да получите повече внимание, одобрение, подкрепа…няма да ви липсва компания, възползвайте се по оптимален начин…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *