Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 19 януари 2022г.

17-ти лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв днес ще усили нашето честолюбие в пъти. Това ще ни направи по-критични към отношението на другите към нас.

Възможно е- да реагираме по-емоционално или непредвидимо, ако някой засегне гордостта ни, нарани ни по някакъв начин.

Същевременно, самите ние може да се концентрираме върху важни за нас връзки, лични и делови. Ако има някакви слаби звена в тях, ще ги забелязваме по-лесно и със съответните последици…

Миналото продължава да ни застига по някакъв начин. Взаимодействието с влиятелни и властимащи личности не е твърде лесно, дори и само поради факта, че ние по-трудно се подчиняваме на чужди авторитети.

Днес ще сме под влияние на ярки преживявания, ситуацията и обстановката около нас рязко може да се промени и според това- на кого и в каква степен можем да разчитаме, с кого се противопоставяме и с кого можем да обединим усилия.

Важно е днес да балансираме между наши и чужди интереси, така ще избегнем конфликтни ситуации…

Денят по различени начини ще илюстрира- до колко сме склонни да правим компромиси, но и отсрещната страна, с кого имаме обединяващи цели или гледаме в различни посоки… Диалогичността ще е много полезна.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес често ще сте в центъра от внимание, може да предизвиквате разяснителни разговори, които да изясняват истини, евентуални натрупани недоразумения в миналото. Информационният поток е усилен и ви носи изненади, предимно на работното място, но не само. Денят е подходящ да превъртите някои предизвикателства в полза, да блеснете и да изпъкнете, добрата новина е, че крайният резултат в значима степен ще зависи от вас, в не толкова положителен смисъл- може да реагирате по-емоционално, крайно, защото се чувствате предизвикани, а това да се превърне в повод да се разминете с някой очаквания и желания… Ако внимавате всичко ще е наред…

Телец, Дева, Козирог– днес ви се налага да балансирате подчертано между лични и служебни приоритети, денят може да е натоварен над средното ниво, а вие ще се справите най-добре, ако реагирате на момента, така че да се възползвате от шансове, които застават на пътя ви, но и се предпазите от евентуални предизвикателства. Днес може да ви се налага да се доказвате пред околните над средното ниво, за да защитите интересите си, за да получите вид подкрепа, която може да ви е нужна по различни поводи. Ако използвате обходни пътища към целите си, по-лесно ще ги постигате.

Близнаци, Водолей, Везни– звездите осветяват важни за вас връзки, партньорски отношения. Днес дребни действия могат да имат широко отражение върху тях, понякога и с елемент на изненада. Може да ескалират стари и неразрешени въпроси, възползвайте се от ситуацията, за да получите по-добър резултат от преди. Не е изключено и стари приятели да напомнят за себе си…Ако отношенията ви се нуждаят от промяна, това ще бъде по-видно от обикновено и в оптимален случай- ще намести пластовете между вас, подобно на „ земетресение“, след което напрежението утихва и т.н. Все пак е препоръчително днес да не се преминават определени граници на добрия тон.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти,част от тях допълнителни , може да са се натрупали във времето, а сега да трябва да се справите с тях, да наваксате… Ако има определени приоритети, които се отчитат за извън контрола ви, действащи зад гърба ви, днес ще ги усетите в значима степен, а може и да получите новини, да проведете подобни разговори, които ще внесат голяма яснота, ще ви помогнат да надникнете и зад кулисите, образно казано. Денят е подходящ за печалба, да подействат и позитивно на онова, което имате- общо. Но същевременно не са изключени и повишени разходи, необходимост да защитавате интересите си… Помислете как и действайте стратегически и в по-далечна перспектива…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *