Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 2 декември 2023г.

21 лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв ще ни подтиква да намираме време и начини да порадваме сърцето си чрез развлечения, хоби, като намираме повече време за любими хора.
Мнозина ще предпочетат да прекарат повече време навън, може би да пътуват, а разходки сред природата ще имат особено добро и възстановяващо, енергизиращо въздействие.
Денят е изпълнен с позитивна енергия, доза ентусиазъм, а дори бих казала и късмет…
Същевременно честолюбието ни е много високо, изразяваме ярко чувствата си, ако не отговорят на тях, тогава реакцията може да е крайна..
В любовта и партньорските отношения мнозина преминават през своеобразен катарзис или дълбока трансформация, нека това да има оздравяващ ефект, а не нещо друго, точно днес можем да въздействаме и да насочваме тази мощна енергия и със съответните последици.
Ескалират повишени разходи, но те могат да бъдат за удоволствие, преценени и т.н.

Лунет календар за декември 2023г., вижте кои са щастливите ви дни, планувайте успехите си.

Хороскоп за родените на 02 декември

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Родените на 02 декември през цялата си нова лична година ще се стремят да надскачат успехите си и ще намират начин- чрез повишаване на квалификация или демонстрация на такава, ако пътуват или разширят влиянието си над околните. Може ежедневието ви или работата видействителнода се преобразят под въздействие на всичко това. Борите се да защитите интересите си, да не позволите да бъдете изместени или да получите повишение на доходите и по този път ще се изисква категоричност или да се откажете от едно, за да получите друго и по-ценно…

Овен, Лъв, Стрелец– днес повечето от вас ще влияят силно на хора и тенденции, ще „блестите“ с ярка светлина и не може да не бъдете забелязани или обиколени. Мнозина ще намерят начин да порадват сърцето си чрез развлечения или приятна компания, като се отдадат на хоби или нещо любимо. Влияете силно на хора и тенденции, възползвайте се и канализирайте тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока. На този фон- вашите взаимоотношения с партньори, важни за вас хора, преминават през своеобразен катарзис, мнозина ще проведат доста емоционални разговори, мога да озная тайни или пък да чуят и да изговоря думи с широко, понякога превратно значение, имайте го предвид и нека да укрепите връзки, които са цени за вас и държите на тях, като разчитате на конструктивна диалогичност, не губите краен резултат от поглед.

Телец, Дева, Козирог- прекарвате деня динамично, но и интересно, така че получавате вид удовлетворение, материализирате желание, действате добре за комфорта си или онова, което имате- общо. Някой от вас може да получат подарък, други- ще инвестират в себе си, в близките си или средата си на съществуване. Същевременно, ако в миналото са възникнали някакви недоразумения между вас и обкръжението ви, включително в дома и семейството ви, но не само, сега подобни теми могат да ескалират, нека това да се превърне в повод да ги разрешите, а не обратното. Думите ви имат все по-голяма чуваемост, вашият изказ е по-категоричен, авторитетен и със съответните последици..

Водолей, Везни, Близнаци- днес няма да ви липсва внимание и компания, мнозина ще се разтоварят с приятели, предпочитани от тях личности. Хубав ден да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения, включително като намерите малко повече време за развлечения, дори пътувания.. Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, сега е подходящо да ги изчистите или да ги оставите зад гърба си, това понякога може да ескалира и по външни причини, но може да е полезно, включително като направите избор и с нужната категоричност. Можете да узнаете тайни или да надникнете в по-далечното бъдеще или в по-голяма дълбочина по теми, които засягат нещо ценно за вас, а това винаги е полезно. Ангажименти свързани с дома и семейството може да ви натоварват малко повече, а това да е допълнителен стимул да прекарате време навън…

Риби, Рак, Скорпион- денят е натоварен от множество ангажименти, може да отхвърлите дела, за които до скоро не ви е достигало време или енергия. Хубав ден да спечелите нещо важно за вас, да преговаряте за интересите си или това се налага…. Може да получите известия или предложения, които ви действат обогатяващо. Ценете високо хора и обстоятелства, които ви подават ръка при нужда. Вашата социална активност расте, както и хората, на които може да разчитате или пък в обкръжението ви се появява личност, която демонстрира лоялност. Може да проведете доста сериозни разговори, които имат дългосрочно и стабилизиращо въздействие, предимно върху партньорски отношения, но не само. Не се изключени недоразумения по чисто финансови въпроси, опитайте се да ги избягвате, може да откриете общи и обогатяващи цели, ако в някои случаи това е невъзможно поради различни възгледи и не само, тогава може да решите да се разграничите от личности, които ви нанасят щети.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *