Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 20 март 2023г.

29-ти лунен ден, Луна в Риби

Ден преди новолунието в Овен- голяма част от събитията се движат повече по инерция.

Приключва един годишен цикъл, възможни са важни събития и развръзки, като минимум показателни събития, които касаят бъдещи перспективи на различни нива- в личен и делови аспект.

Не е изключено да има новини, които са с широко отражение и от страна на влиятелни или власт имащи личности.

Чудесен признак ще бъде, ако днес се почувстваме подкрепени от страна на хора или обстоятелства, това ще бъде знак, че се движим в правилна посока.

Интуицията ни е много силна, отключва предчувствия, а инстинктите ни са изострени до краен предел, така че можем да набележим алтернативи на развитие, скрити и невидими до този момент възможности, но и опасности, ако има такива.

Случващото се много прилича на приключването на един житейски цикъл, затваряне на една страница или една глава от житейската ни книга и преди да се отвори нова от утре…

Риби ни прави по-впечатлителни, така че единият е цветен, интересен, наситен с ярки преживявания или моменти, които докосват сърцето и душата ни.  Не е изключено да се чувстваме малко по-изморени, да ни липсва енергия или да се движим повече  по инерция, „ на автомат“…

И така е правилно, защото всичко е набрало скорост в определено направление, ние може да получим награда или вид удовлетворение за положени досега усилия, но ако нещо иска да напусне живота ни- препоръчително е да го пуснем, защото то няма енергия и потенциал да продължи напред…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- днес може да се чувствате малко по-изморени  или да имате нужда да намалите темпото, да обърнете повече внимание на себе си.  Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция.  Днес вие може по различни начини и поводи да разберете- кои от вашите мечти могат да се материализират на практика и да допринесат за благоденствието ви. Някой от вас ще получат подарък, бонус, морално или материално поощрение.  Ако все пак нещо иска да напусне живота ви, не се опитвайте да го задържате, защото предстои значимо обновление, а нищо ново не прораства върху нещо старо… Не са изключени приятни или въодушевяващи ангажименти, които да разнообразят ежедневието ви.  Подходящ ден да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само.

Телец, Дева, Козирог-  информационният поток днес е доста усилен,  може да проведете разговори или срещи, да чуете новини, които да оставят дълбок отпечатък в съзнанието ви  или пък да имат някакво превратно, превключващо значение.  Общуването е проводник на възможности, шанс да надникнете отвъд видимото и със съответните.  позитиви подходящо е да изказвате мнение и желания, вероятността да откриете подкрепа е повече от голяма. Денят е показателен за важни за вас отношения, партньорски връзки, лични или делови. Те са поели в определено направление и днес по различни поводи разбирате- на кого можете да разчитате, какво ви събира или разделя с определени личности и нека случващото се да ви порадва. Същевременно сега на тези теми може да влияете над обичайното,  възползвайте се по оптимален начин.

Водолей, Везни, Близнаци-  денят е натоварен с ангажименти над средното ниво, но и доста продуктивен. През изминалата близо година- водеща цел или задача за повечето от вас беше  да стабилизират финансовото си състояние, онова, което имат- общо, в друг случай- да подействате позитивно на вашето здраве. На какво или на кого можете да разчитате в значима степен разбирате днес. Нека подсказките, които получите- да са съпътствани от удовлетворение. Някой от вас днес може да получат повишение, добра новина, която касае професионална реализация или пък здраве… Ако трябва да оставите нещо зад гърба си, което ви действа токсично или само ви натоварва,  тогава е подходящо действително да се разделите с него и подобно на товар и преди да продължите напред- с нови възможности.  А такива ще има… Някой от вас може да установят, че се налага да направят рязък завой, да променят нещо в подхода си, за да бъдат по- успешни. Анализирайте, насочвайте, но периодът не е подходящ за ново начало, а това са по-скоро развръзки и преди да се „ прелисти нова страница“.

Риби, Рак, Скорпион-  днес може да използвате забележителен интуитивен или психологически подход, за да влияете на околните, така че да налагате мнението си или да накарате другите- да подкрепят вашите собствени и честолюбиви планове. Някой от вас ще се сдобият с популярност, други ще попаднат под нечия опека, възможно е да получите приятни изненади и предложения,  от които да се възползвате.   Мнозина  ще се радват на подкрепа, понякога и изненадваща, която разширява хоризонтите ви на развитие или е причина просто да порадвате сърцето си. Използвайте вътрешния си глас,  който ще е верен ориентир,  може да имате предчувствие… Влияете на събития и тенденции над средното ниво, възползвайте се по оптимален начин!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *