Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 21 август 2021г.

15 лунен ден, Луна във Водолей

Луната днес е във Водолей и ден преди Пълнолунието…

Така че днес и утре можем  да очакваме висока социална, важни и показателни събития, които касаят нашите взаимоотношения лични или делови,  които касаят  нашите позиции в колектив, съответно на кого и в каква степен можем да разчитаме.  Случващото се не е случайно, а по-скоро  клони към развръзки, в посока, в която събитията са набрали скорост.

Разбира се, сега е важно да насочваме тенденциите доколкото това е възможно, това ще има важно и широко отражение  или поне ще се превърне в повод- или ще се превърне в повод  да не пропуснем някой шансове.

Интересното е, че това пълнолуние  ще е в  последните градуси  на зодиакалния знак Лъв, асоциативно- това е последен шанс  в определена посока, която касае приоритетно- сърдечни взаимоотношения, делови връзки, включително с влиятелни личности, приятелства, обществено положение…

Като минимум- разбираме дали се движим в правилна посока, дали не се нуждаем  от своеобразен завой.

Чудесно би било, ако днес  се радвате на  подкрепа от страна на важни за вас личности, не ви липсва внимание и т.н.  Случващото се днес и утре- ще има отражение поне за следващите около две седмици, а вероятно и много повече.

Ще съществуват шансове, от които можем да се възползваме, след това те няма да се повторят  или вече всичко ще изглежда различно- като възможност и перспектива на развитие…

Луната във Водолей  ни помага  да допускаме повече  промени, които са прогресивни и които могат да обновят живота ни.

В повечето случаи денят ще бъде  приятен, ще можем да се разтоварим в приятна компания  и същевременно да отхвърлим дела, които са рутинни, но и ползотворни, допринасящи за комфорта ни на съществуване.

Нумерологичен хороскоп за деня

Кармични натрупвания в името според нумерологията

Овен, Лъв, Стрелец– денят ти е приятен, разтоварвате се в приятелска компания, същевременно може да отхвърлите доста дела, които са рутинни, но допринасят за  комфорта ви на съществуване. Денят е подходящ да оздравите  важни за вас връзки, партньорски отношения, да се разнообразите чрез по-високо социална активност и общуване с онези,  които могат да се превърнат в проводник на своеобразно  обновяване в живота ви или чувство на радост.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но и ползотворен. Може да се почувствате леко Изнервени през втората част на деня и вечерта  поради повишена ангажираност  и необходимост да се справяте с  доста предизвикателства. Не е изключено да ескалират и повишени разходи, все пак те могат да бъдат и  полезни инвестиции, но е хубаво да се пазите  от харчове, които после може да отчетете и за нецелесъобразни.  Успявате да държите под контрол събития и тенденции-  чрез повишена адаптивност, като не изпускате от поглед крайна цел, действате конструктивно и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни– повечето от вас ще усещат прилив на енергия, адреналин, това може да се превърне в повод  да вземате крайни или определящи решения, случващото се няма да е без причина, а защото мнозина ще се чувстват предизвикани от отсрещната страна  да реагират и действа точно така.  Добрата новина е, че крайният резултат в значима степен  ще зависи от вас, вашите реакции днес и утре  ще определят Вектор на развитие поне за идните около две седмици, но може и да е много по-дълго. Не е изключено да кулминират  едни възможности, които засягат приоритетно вашите отношения- лични или делови, те или ще се разгърнат и ще изпълнят живота ви  или ще отекат, така че много скоро да бъдат заместени от нови задачи и приоритети. Днес и утре случващото се е много показателно в тази посока.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен  с множество ангажименти, но и продуктивен.  Днес и утре може да наваксате с дела, които са се натрупали във времето, но не са намерили изход и решение. Повечето от вас  ще могат да разчитат и на подкрепа  от страна на важни за тях хора…   Случващото се днес и утре е показателно  за тенденции, които се оформят във вашия дом, семейство… Може да се намирате на прага  на преобразования, които ще засегнат ритъма в ежедневието ви, професионалната ви реализация. На този етап от вас ще се изисква да прецените- какво си струва да оставите в живота, защото то е печелившо, в един по-широк смисъл, какво следва да оставите зад гърба си, защото само ви  натоварва.. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока  и това ще ви помогне и да обновите живота си  или да направите полезни преобразования, които ще хармонизират най-близката среда  или ще ви освободят от натоварващи дела.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *