Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 21 април 2024г.

13-ти лунен ден, Луна във Везни

 Луната във Везни ще акцентира  върху нашите взаимоотношения и ще ни насочи към възможността и необходимостта да ги укрепим.

В този процес мнозина ще направят усилие да оздравят връзки, които са важни за тях, допринасят за чувството на щастие, по-добри бъдещи перспективи на развитие.

Мнозина ще се разтоварят в приятна компания, ще прекарат повече време на, ще споделят  свой желания,  мисли и намерения… Всичко това ще има позитивен ефект, когато гледате в една посока  с любим или близък човек.  Случващото се ще има широко отражение или ще ви помогне да надникнете в по-далечното бъдеще.

Ако в някои случаи това не е така,  това ще е ясен признак,  че имате сериозни различия,  а понякога и конфликт на интереси.  Може да решите да се дистанцирате от хора,  които по-скоро ви нанасят щети,  тази тенденция ще ескалира в различна степен и през идната седмица,  но на този етап  се отключват процеси,  които могат да се задълбочат през следващите дни.  Анализирайте,  насочвайте  и според това-  кого искате да задържите до себе си,  дали това си заслужава,  какво трябва да преобразувате,  така че да изчистите недоразумения…

Чудесен признак ще бъде,  ако сега всичко е наред между вас  и важни за вас личности,  ще можете да разчитате на същото и занапред.

Луната във Везни и набляга на  добронамереност,  разбиране,  по-голяма толерантност,  хубаво е да се възползваме,  ако имаме нужда  и съответно да проведем разяснителни разговори или преговори.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 22.04-28.04.2024г.

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е важен или показателен за партньорски отношения,  приоритетни за вас връзки.  Имате възможност да направите положителни промени,  да изчистите недоразумения,  ако има такива. Водите разговори и чувате новини,  които в повечето случаи дават голяма яснота  и възможности.  Мнозина се разтоварват в приятна компания,  прекарва повече време навън.  Все пак са възможни и равносметки-  с кого имате общи интереси,  гледате в една посока.  Ако различията са твърде големи,  вие не желаете да правите компромиси или не се заслужава,  за да се предпазите от загуби,  тогава това ще бъде по-видно днес  и нека да е повод да вземете мерки,  това ще има широко отражение и като минем за предстоящата седмица,  а може и повече.  Все пак е полезно да се пазите от недоразумения  по чисто материални въпроси,  нека те да не застават между вас и любими хора.

Телец, Дева, Козирог-  денят е натоварен с доста ангажименти,  но това ви мобилизира, амбицира, дава ви шанс да се докажете  или пък да спечелите нещо важно за вас-  морално удовлетворение, награда, бонус, подарък, в един по-широк смисъл.  Чрез собствената си инициативност и воля  можете да превъртите някой предизвикателства във ваша полза и да спечелите от това.  Въпреки всичко не са изключени и повишени разходи, но те ще бъдат в повечето случаи-  полезни или неизбежни инвестиции.

Близнаци, Водолей, Везни-  повечето от вас днес ще се чувстват „ на своя територия“,  защото влияете на околните над средното ниво,  думите ви имат голяма чуваемост или пък-  вие определяте  емоционалния фон,  задавате тенденции,  притежавате доза късмет. Все ще намерите начин да порадвате сърцето си-  чрез развлечения или любими хора.  Все пак може да ви притесняват дела,  които са домашни,  битови  или такива,  които до скоро сте отчитали за извън контрола си. Сега може да въздействате и на тях,  ако понякога това не е така,  тогава вие ще трябва да направите важен избор-  с кого или какво да продължите напред,  подобна тема ще ви вълнува и през предстоящата седмица… Анализирайте,  насочвайте…

Риби, Рак, Скорпион-  денят е подходящ  да хармонизирате най-близката си среда на съществуване,  във вашия дом и семейство,  но не само. Някои от вас ще имат нужда от почивка,  ще се дистанцират от вид рутина,  ще прекарат деня необичайно,  но и достатъчно приятно.  Звездите ви подтикват- да гледате в по-далечна перспектива или пък да си изясните спорни,  неясни казуси.  Това може да предизвика разяснителни разговори  или ще ви фокусира силно върху подобни въпроси.  В началото винаги по-лесно се влияе,  вслушвайте се в интуицията си,  изберете най- подходящия подход,  питайте,  за да разберете или да ви се каже, Вероятността да се доберете до ценно знание или да въздействате  на нещо неизяснено  е много голяма,  възползвайте се.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *