Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 21 март 2020г.

27 лунен ден, Луна във Водолей/Риби

Сатурн днес преминава във Водолей и ще остане там до началото на юли, след това отново ще се върне в Козирог, за да ни принуди да довършим дела от миналото, които се олицетворяват със статуквото, което ще се стремим да задържим, подобрим и се отнася до ключови приоритети със социалния статус кариерно развитие, брак, сигурност и т.н., в по-глобален мащаб- управленски структури, икономически фон…От днес и през идните около три месеца ще опитаме нещо различно, ако не по желание, то по принуда, ще усетим на къде „духат ветровете на промяната“, така че да успеем да си настроим платната на „житейския си кораб“. После и през втората част на ноември и през декември, всичко случващо се сега и до юли ще се отпуши и ще доведе до осезаеми преобразувания, които ще засегнат всеки, ако не- лично, то като следствие от общия поток на трансформации. А те ще бъдат исторически и вероятно без преувеличение.

На този етап е полезно да се ориентираме в динамична среда до юли.

Днес до 12:30ч. бг време Луната е във Водолей и все още действа позитивно на високата ни социална активност, която се превръща в проводник на идеи, възможности на различни нива…

Следобед Луната преминава в Риби, трябва да се има предвид и че тя е намаляваща, дни преди Новолунието, така че тонусът ни постепенно може да спадне, да имаме нужда от повече почивка, да разпуснем в приятна компания, само с най-близки хора или в уединение.

Могат да ни обземат носталгични, романтични настроения.

При Луна в Риби винаги се отключват скрити страхове, желания, но и креативни начини за печалба, за привличане на нещо скъпо, любимо.

Днес можем да го получим по един почти магичен начин, като използваме интуицията си и не само. Не бива да пренебрегваме вътрешния си глас, може да имаме предчувствия, които не бива да пренебрегваме, те ще бъдат верен ориентир.

Мислите ни могат да се материализират над обичайното, особено в късния следобед и вечерта, така че трябва да внимаваме в каква посока ги насочваме…

Овен, Лъв, Стрелец– до обяд социалната ви активност все още е висока със съответните позитиви- шанс да укрепите връзки, да се разтоварите от евентуално напрежение като минимум и да прекарате деня приятно. Следобед възникват интересни идеи за печалба или привличане на нещо скъпо, ценно за вас. Можете да сбъднете тайно желание, да откриете обходни пътища към целите си. Добре се справяте с дела, които са свързани с близкото ви обкръжение, дом, семейство или просто имате нужда от почивка, усамотение…добре ви действат хубавата музика, творчеството-общо.

Телец, Дева, Козирог– до обяд денят е динамичен, натоварен с ангажименти, които отхвърляте успешно. Не е изключено да ви се налага вид мобилизация, за да се справите с всичко. Следобед водите интересни, приятни, полезни разговори. Моментът е подходящ да скрепите връзките си, да изгладите евентуални недоразумения…Чувате думи,  които могат да докоснат сърцето ви. Няма да ви липсва внимание, подкрепа…

Водолей, Везни, Близнаци– до обяд инициативността ви е много висока, намирате начин да постигнете желанията си, да привлечете внимание и получите подкрепа, ако се нуждаете от такава. Следобед ежедневието забързва своя ритъм, могат да възникнат непредвидени ангажименти, но носещи ви удовлетворение. Можете да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, да извършите действия, които да допринесат за комфорта ви на съществуване. Можете да спечелите, привлечете онова, което отчитате за скъпо, да извършите положителни трансформации, които ви действат обогатяващо в един по-широк смисъл.

Риби, Рак, Скорпион– През първата част от деня от вас се изисква повишена адаптивност поради допълнителни ангажименти или защото се налага да се справяте с дела, които са се натрупали в миналото и изискват да ги отхвърлите. Следобед информационният поток се усилва, водите интересни, полезни разговори, които могат да скрепят важни за вас отношения, да изчистите евентуални недоразумения или пък да са повод за приятно изкарване, вид разтоварване. Осветяват се взаимоотношения, които са близки до сърцето ви, имате възможност да ги насочите в една по-позитивна посока, понякога и по един бърз, неочакван начин. Полезно е самите вие да сте социално по-активни..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *