Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 21 март 2023г.

Новолуние, Луна в Риби/Овен

До 19:00 ч. Луната е в Риби, ще транзитира през последните градуси на този зодиакален знак и ще ни направи доста емоционални, интуитивни, ще усили инстинктите ни в пъти и ние можем да се възползваме от това.

Полезно е да се доверяваме на вътрешния си глас и да не пренебрегваме предчувствия, които са вероятни.

Продължава да е скелират развръзки, можем да узнаваме тайни, да идентифицираме скрити процеси и в този процес по един естествен начин- ще се оформят нови перспективи, едни контакти ще се укрепват, други- ще останат в миналото.

Без преувеличение може да се каже, че денят е превключващ, все едно прелистваме нова страница в живота си, все още разчистваме терена, образно казано за новото, което може или трябва да нахуя в живота ни, за това ще ни помагат събития, които се движат по инерция и ни поставят в подобни ситуации…

Също- това могат да бъдат наши собствени решения, настроения, вид прозрения.

Вечерта- ескалира новолуние, което е в първите градуси на Овен, асоциативно животът ни ще се „ рестартира“ от нулата или от самото начало, така можем да очакваме- значи ми промени и в бъдеще при перспективи на развитие, а също така в собствените ни нагласи и настроения.

Прилив на енергия и адреналин може да се очакват в късните часове, обърнете внимание на онова, което ви вдъхновява, обсебва съзнанието ви, това може да е зрънцето, което ще прораства и ще дава плодове в живота ви и може да го направи по-богат, буквално и в по-широк смисъл.

Полезно е- дори и на ниво „ намерение“ да направим стъпки към предпочитана и силно желана цел, това също ще има своето отражение… Припомням, че това новолуние ще се отрази за идната година, а може и повече… Така че случващото се през идните няколко дни или седмица до две седмици- има преувеличено значение…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- почти през целия ден може да бъдете обсебени от идея, желание или намерение, които касаят по-далечни перспективи на развитие и могат да сбъднат ваши съкровено желание. Не е изключено да получите новина, която да показва- кои от вашите планове са осъществими. Денят не протича по предварителен график, движи се предимно по инерция, така че е хубаво да следвате естествения ход, за да не пропуснете шансове, но и да се предпазите от евентуални обърквания, които също са твърде вероятни. Може да знаете тайни или да сглобите една цялостна картина. Вечерта- все повече ще се чувствате в свои води, това новолуние е напълно позитивно за вас и може да ви донесе някаква сърдечна радост, все пак от вас се изисква и да направите някакви стъпки в предпочитано от вас направление.

Телец, Дева, Козирог- почти през целия ден водите разговори, чувате новини, които оставят дълбок отпечатък в сърцето или съзнанието ви, имат съществено значение и отражение за вашето бъдещо развитие. Случващото се е показателно за ваши взаимоотношения, лични или делови. Чудесно би било, ако сега всичко е наред и се радвате на подкрепа, одобрение. Ако забележите слави звена, опитайте се да ги оставите зад гърба си, да оздравите връзките си, може да влияете на тези теми над обичайното, включително като използвате психологически или интуитивен подход. Ако това е невъзможно, значи определени контакти са изчерпани и вие ще идентифицирате това. Вечерта сме под влияние на новолуние, което ще обнови вашата най-близка среда на съществуване, в дома и семейството, това тепърва предстои и вие вече усещате ветровете на промяната. Пред някои от вас ще се разкрият алтернативи за развитие, те може да изискват повече време, за да се осъществят в пълна степен, но вие можете да надникнете отвъд видимото и да набележите обходни или скрити пътища към вашите мечти. Все пак е подходящо да проявите по-висока инициативност в предпочитано от вас направление. Изградете си план, не пренебрегвайте интуицията си.

Близнаци, Водолей, Везни- денят е натоварен от ангажименти над средното ниво, много голяма част от тях се движат повече по инерция, направи са скорост, а вие следвате техния ритъм и се възползвате. Денят е подходящ да получите своеобразна награда за полагане от вас усилия до този момент- това може да е бонус, повишение, подарък, буквално и в по-широк смисъл. Можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите- докъде може да стигнете в кариерното си развитие, какво подпомага израстването ви и какво евентуално може да ви препятства. Чудесно би било, ако днес се чувствате здрави и в тонус, иначе- може да се наложи да промените нещо в навиците си, в ритъма на ежедневието си, така че да бъдете по- здрави. Ценете високо хора и обстоятелства, които днес ви създават усещане за сигурност, допринасят за благоденствието ви. Опитайте се съзнателно и целенасочено да прекратите обвързаности, които ви нанасят щети, ако има такива. Вечерта предстои новолуние, което ще обнови партньорските отношения, важен за вас връзки… Изградете си стратегия, за да осъществите и най-смелите си мечти. Общуването ще е проводник на множество възможности, това тепърва предстои… Вечерта може да получите известие или предложение, което да ви въодушеви.

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви почти през целия ден е много висока, вие влияете на тенденциите над обичайното, радвате се на внимание, можете да разчитате на силната си интуиция и да избирате най-верния път към вашите желания. Емоционалният фон почти през целия ден зависи от вас, това е сила, но и отговорност. Вечерта предстои новолуние, което ще обнови вашите доходи, ритъм в ежедневието, професионална реализация. Ще се оформят шансове да разширите хоризонтите си на развитие, да забогатеете, да намерите нещо ново и вдъхновяващо, чрез което да разгърнете вашия потенциал. Ако това не е ваша тема, тогава предстои- повече динамика и адреналин в ежедневието, това ще ви вдъхновява, разнообразява, но и ще изисква да бъдете по- организирани, за да сте по-успешни, за да се справите с всички задачи. Препоръчително вечерта да се концентрирате върху цел, която може да ви подейства обогатяващо, дори и в сферата на намеренията, това пак може да има ефект на „ семена, които се посяват“ и ще дадат плод през следващите седмици и месеци. Обръщайте специално внимание на онова, което обсебва съзнанието ви, това може да е интересна или важна подсказка за вашия път към успехите, които предстоят…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *