Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 21 ноември 2023г.

Девети лунен ден, Луна в Риби

Луната в Риби днес ще ни подтиква да анализираме миналото,  да надникнем в по-далечното бъдеще… Не е изключено в този процес да имаме предчувствия, ярки интуитивни прозрения, които не бива да пренебрегваме.

Можем да узнаем тайни или пък се разделяме с илюзии,  но всичко това все ни помага да сглобим една цялостна картина.

Въпреки всичко, няма да сме автоматично предпазени,  от нарастващи манипулации и интриги, от които трябва да се предпазим  и като се осланяме на факти,  внимаваме на кого се доверяваме.

Може да се разпиляваме в различни посоки,  така че денят не протича по предварителен график,  някои ще проведат разговори или ще чуят новини,  вид изисквания, които променят предварителните планове.

Мнозина действат- хитро, гъвкаво, адаптивно  и правят  пробив в избрано направление.

Ако в някои случаи това не е възможно,  тогава днес и утре ще има и такива,  които ще се откажат от определена цел, понеже няма смисъл  или пък рязко ще прелистят нова страница.

Вероятно няма да ни е лесно да се организираме,  може да сме по-разсеяни,  така че е хубаво да плануваме на момента,  за да не пропускаме шансове,  но и да сме адекватни на случващото се.

Имунитетът е занижен,  препоръчително е да се вземат превантивни мерки.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за родените на 21 ноември

хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г.

Овен, Лъв, Стрелец–  денят не протича по предварителен график,  може да ви се налага да наваксвате с изостанали дела или пък трябва да се съобразявате с външни фактори и да проявявате повишена адаптивност. Все пак звездите ви дават шанс  да надникнете в по-далечното бъдеще, може да идентифицирате скрити процеси, но и варианти, обходни пътища към целите си,  ако се нуждаете от такива. Хубаво е да се вслушвате във вътрешния си глас, интуиция и инстинкти, те ще са верен ориентир. Може да узнаете тайни, но все пак е полезно да се пазите и от евентуални манипулации. Вашето семейство може да има нужда от вашето внимание над обичайното,  на този сектор от живота може да влияете в значима степен, възползвайте се,  за да разплетете евентуален възел от недоразумения.

Телец, Дева, Козирог–  звездите акцентират върху важни за вас връзки,  партньорски отношения, лични или делови.  Вие може да изчистите евентуални недоразумения,  може да надникнете отвъд видимото или в по-далечна перспектива, така че да получите голяма яснота- какво ви събира, евентуално застава между вас и важни за вас личности. Денят е подходящ за разяснителни разговори, в които изказвате или чувате думи, които имат широко отражение, също-за преговори. Ако определени личности са подвеждащи, това ще бъде по-видно от обикновено и ще ги оставите зад гърба си, ще се дистанцирате от тях…

Близнаци, Водолей, Везни- мнозина ще са натоварени с ангажименти над обичайното, но това е чудесен момент да се докажете, да изпъкнете или да защитите интересите си. Пред вас могат да се разкрият нови и невероятни пътища за печалба или пък шанс да се измъкнете от сложни ситуации, които касаят обществено положение, престиж, но няма да бъдете автоматично предпазени от „подливане на вода“, така че трябва да сте по-внимателни на всяка стъпка, на кого се доверявате и т.н. Хубав ден да се дистанцирате от хора и обстоятелства, които могат да ви нанесат щети. Денят не протича по предварителен график…Ако на работното място са необходими промени, това ще бъде по-видно от обикновено.

Риби, Рак, Скорпион– стремите се да се организирате, за да се справите с множество дела и да изпъкнете. Инициативността ви днес е доста висока и вие може да се превърнете в проводник на промени, както за вас, така и за околните. Влияете на емоционалния фон над обичайното, това е сила, но и отговорност. Имате забележителна интуиция, предчувствия, които ще ви помагат да избирате вярната посока. Може да попаднете в ситуация, която изисква да преодолеете предизвикателство и вие действително ще успеете, може да превъртите трудност в позитив, но волево, чрез решителност и като се доверявате на инстинктите си, те са изострени над обичайното…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *