Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 21 септември 2023г.

Седми лунен ден, Луна в Стрелец

 

 

Луната в Стрелец събужда огнена енергия, която се разгаря като през лупа, пали ентузиазъм, по-висока инициативност, но само в направление, което ни е приятно.

Днес ще се справим отлично със задачи, които се отнасят до собствен бизнес, дългосрочни преговори, евентуални пътувания, ще намираме време за развлечения и за любими хора.

Постепенно ще ескалират едни по- позитивни нагласи и настроения за приключения, така че да си доставим някакво удоволствие. Рутината ще дразни силно и мнозина ще намерят начин да избягат от нея. Чудесен ден да се укрепят сърдечни връзки, разходки сред природата, евентуални пътувания или смяна на средата- имат позитивен ефект, обещават приятни преживявания, в повечето случаи…

Хороскоп за родените на 21 септември

Овен, Лъв, Стрелец- денят е напълно позитивен за вас, ще успеете да изпъкнете, ще получавате интересни или приятни известия, предложения, думите ви ще има чуваемост над обичайното и все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви. Чудесен ден да сбъднете сърдечно желание, да намерите начин да порадвате сърцето си… Ще постигате целите си с по-голяма лекота, възползвайте се по оптимален начин.

Телец, Дева, Козирог- денят е подходящ да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството… Може да прекарате деня по един по-нетрадиционен начин, но достатъчно приятен, носещ ви удовлетворение, даващ ви шанс да направите стъпки, които допринасят за комфорта ви на съществуване. Постигате целите си по-лесно по обходни пътища или пък сбъдвате желания по един нетрадиционен, понякога и неочакван начин.

Близнаци, Водолей, Везни- днес няма да ви липсва внимание и компания, денят е чудесен да се разтоварите с приятели, предпочитани от вас хора, които са ви приятни. Чудесен ден за укрепване на връзки, можете да преговаряте и за интересите си. Може да чуете или да изкажете думи, които да докоснат сърцето ви. Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, сега е подходящо да ги изчистите.

Риби, Рак, Скорпион- денят е натоварен от множество ангажименти, но и напълно позитивен за вас. Можете да защитите интересите си, ако това се налага… Успявате да изпъкнете, да се докажете и да спечелите от това. Някои от вас ще получат бонус, награда или подарък… Подходящо време да откриете варианти за облагодетелстване, ако се нуждаете от това. Хубав ден да преговаряте за интересите си и да наклоните везните във ваша полза…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *