Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 22 март 2020г.

28 лунен ден, Луна в Риби

Да припомним, че Риби се асоциира в астрологията с подсъзнанието, духовния потенциал, а когато „потънем“ в него и следствие на Луна в Риби, после трябва да „изплуваме“, да се върнем с нещо…

Какъв позитив можем да извлечем, когато послушаме вътрешния си глас? Всъщност това е един от най-благоприятните моменти да попитаме интуицията си и да получим отговор, решение- като вид прозрение, силно вътрешно усещане, внезапно озарение, за късметлиите- гениални, оригинални хрумвания.

По този начин мнозина ще привлекат и внезапни, дори изненадващи възможности, понякога скрити или невидими за нас до този момент.

Чакри- мисли, енергия, щастие, здраве.

Луната е намаляваща и дни преди Новолунието- по един естествен начин днес и утре ще ескалират развръзки. Във всичко, което ни върви, спонтанно получаваме шансове, добри „знаци на Съдбата“, новини и т.н.- това си струва да бъде продължено, надградено, обогатено.

Съответно- съмнения, страхове /те също се проявяват в периода на Риби/ изискват анализ за първопричините, отстраняване на слабости или дори приоритети през изминалото полугодие. Припомням, че цялата 2020г. ще се обнови с Новолунието на 24 март и това ново начало ще е за идните месеци…Така, както през пролетта /асоциативен пример/- засеем семена, които ще дадат плод през есента. Така че е подходящо да гледаме в по-далечното бъдеще, плановете да са по-грандиозни…

На този етап, днес и утре- разбираме какво има енергия, ресурс да продължи напред или ще остане в миналото или пък трябва да се промени, преструктурира и т.н.

Традиционно хубавата музика, водата- имат подчертано лечебен ефект.

Ако знаете техники за медитация, това също ще е особено полезно.

Тонусът при Луна в Риби не е твърде висок, чувствата са носталгични, романтични, понякога неясни, объркани, в по-неприятна форма- изпълнени със съмнения.

Овен, Лъв, Стрелец– повечето от вас предпочитат само компанията на най-близките си хора, вид усамотение или релакс. Мнозина са изправени пред необходимостта от повишена адаптивност, а това може да отключи алтернативи на развитие. Не е нужно да ги търсите. Те често сами ще възникват- интуитивно, под формата на благоприятни за вас развръзки, тайна или неочаквана подкрепа. Всъщност вие имате шанс да спечелите нещо важно за вас, ако не всичко протича така, както очаквате, искате, тогава е полезно да се доверявате на инстинктите си, на вътрешния си глас. Твърди се, че „потенциалът ражда възможности“, всеки ще ги открие от вас, ако не на повърхността, то по-надълбоко, а от следващата седмица тази тенденция ще се усили, паралелно със самоувереността ви и не без причина. На този етап разбирате какво няма енергия да остане в живота ви или трябва да бъде променено, оставено зад гърба ви, съответно- кое следва да се надгради, обогати. Своеобразни интуитивни прозрения, развръзки предстоят днес и утре. Периодът е благоприятен да пренаредите приоритетите си, скрепите семейни отношения и т.н.

Телец, Дева, Козирог– днес няма да ви липсва внимание и подкрепа, твърде вероятно е да проведете приятни, интересни разговори, които да скрепят отношенията ви или да докоснат сърцето ви. Подходящо време да заздравите отношенията си чрез разяснителни разговори, взаимо-помощ, чрез романтични преживявания. Ескалират показателни събития или дори развръзки, които показват в каква посока се развиват важни за вас отношения, на кого можете да разчитате или не-общо. Звездите ви дават доста шансове да влияете, насочвате случващото се, думите ви имат подчертано влияние, с по-голяма лекота привличате внимание, печелите симпатии, възползвайте се по оптимален начин, ако се налага отстранете някой негативи.

Близнаци, Водолей, Везни–  може да получите важна информация, да вземете подобни решения или да ескалират събития, които са показателни за вашата сигурност, много често тя ще се отнася до чисто финансови приоритети, но може и да е нещо друго, което отчитате за ценно, приоритетно за вас. В повечето случаи ще успявате да превъртате евентуални предизвикателства в полза и да печелите от това- чисто финансови облаги, може да е вид подкрепа, шанс, обогатяваща алтернатива, взаимо-помощ, одобрение…Предстоят развръзки днес и утре, които са показателни какво има енергията да остане в живота ви, какво следва да отстраните, за да се предпазите от загуби- буквално или в по-общ смисъл. Или това е сигнал да пренаредите приоритетите си? Същ- с кого се сдружавате, преговаряте и т.н. Отчитайте възможности, които по един магичен начин попълват пропуски, течове, материални пробойни, задръжте ги, развийте ги. Понякога това може да бъдат и вид предложения.

Риби, Рак, Скорпион– днес няма да ви липсва внимание и подкрепа, самите вие може да ставате проводник на интересни, приятни преживявания за близкото си обкръжение. Вие ще оформяте „фона на съществуване“ и има голяма вероятност да допринесете за хармонизиране на атмосферата, успокоение, релаксиране. Проявявате емпатия, разбиране, интуицията ви е като мощно оръжие или верен ориентир, съответно- да печелите битки, онова, което желаете. Може да чуете известия, които да докоснат сърцето ви. Подходящо време за преговори, да заздравите връзки. Предстоят развръзки, които показват- кои от вашите отношения са здрави, могат да се обогатят, да се превърнат в мост към успехите ви, съответно- кои следва да бъдат променени, за да се съхранят или направо да останат в миналото. Доверявайте се на вътрешния си глас, така ще откриете най-верния път…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *