Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 22 септември 2023г.

Осми лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец ще изпълни деня с „ огнена енергия“, която ще провокира необичайни и ярки преживявания, приключения, които могат да ни направят дълбоко впечатление, да оставят следа в душата.

Рутината днес силно ще дразни, изчерпват се някакви задачи, приоритети, защото сме ги разрешили, ескалират развръзки или губят давност и значение.

Прекарваме денят по един нетрадиционен начин, случващото се може да промени обстановката около нас…

Можем да се разделим с дразнители, илюзии, всичко деструктивно и изживяло своето време, за да допуснем нещо ново, по- вълнуващо и успешно.

Дребни действия могат да имат широко отражение, добре е да го имаме предвид…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за родените на 22 септември

Овен, Лъв, Стрелец- днес може да инициирате някакви приключения, които ще ви отдалечат от рутината, ще ви помогнат да прекарате един доста вълнуващ ден. Някой от вас може да пътуват, други ще се отдадат на хоби.. Ще имате силно желание да сте по-далеч от битови, други задачи, които са повече по задължение… Подобни теми ще ви дразнят, но и мобилизират, мотивират. Вие ще определяте емоционалния фон, може да се превърнете в проводник на промени, както за вас самите, така и за околните. Влияят и силно на близките си, на семейството си, така че денят е подходящ да изчистите евентуални недоразумения, да укрепите връзките си… Полезно е в някои случаи да се пазите от по- емоционални реакции, за да не предизвикате различен от очаквания резултат.

Телец, Дева, Козирог- денят не протича по предварителен график, може да възникват допълнителни или непредвидени ангажименти, така че е хубаво да планувате на момента, за да реагирате оптимално добре. Изтичат някакви приоритети, губят давност и сила, и вие сте на път да прелистите нова страница, гледната ви точка, задачите, които си поставяте- днес и утре ще търпят трансформации. Чувате новини, водите разговори, които ускоряват този процес. Можете да надникнете в по-далечното бъдеще чрез анализи и новини, а понякога и „осветяване“ на тайни, ако има такива…

Близнаци, Водолей, Везни- днес може да проведете доста емоционални разговори, които ще докоснат сърцето ви, те могат да се превърнат в повод да изчистите евентуални недоразумения, така че да „ наместите пластовете“ във важни за вас връзки, партньорски отношения, лични и делови. Ако в миналото е останало нещо недоизказано, сега може да излезе на повърхността, нека това да се превърне в повод за укрепване на отношенията, а не обратното… През следващите дни и дори седмици, шансовете да подобрите и хармонизирате в средата си на съществуване ще се усилва… Засега водите интересни, полезни разговори.

Риби, Рак, Скорпион- денят е натоварен с множество ангажименти, въпреки че почивен. Може да отхвърлите голяма част от тях, а това да има позитивен ефект върху настроението ви, вид удовлетворение, шанс да спечелите нещо, дори да получите подарък. Текущи или допълнителни задачи ще повдигат адреналина ви, но е хубаво да се пазите от напрежение, което може да рефлектира върху важни за вас връзки, партньорски отношения. Днес те могат да преминат на друго ниво или да ескалират събития с широко отражение, имайте го предвид и насочвайте внимателно. Ако в миналото са съществували някакви различия, Те ще бъдат по- видни, ще изплуват на повърхността, но точно така ще можете да се справите с тях, ако желаете разбира се…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *