Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 23 април 2024г.

15-ти лунен ден, Луна във Везни/Скорпион
До 18:00ч. Луната е във Везни и през това време ще продължи да настоява да се изясняват отношения. Така по един естествен начин ще ескалират разяснителни разговори, включително на стари и неразрешени въпроси, касаещи нещо ценно за нас- от любов до пари.
Ден преди пълнолунието можем да очакваме развръзки, силни емоционални преживявания, събития, които имат широко отражение и като минимум за следващите около две седмици.
На този фон Меркурий почти е спрял своето видимо движение и се кани да се обърне в директен от 24 април. Тази позиция ни концентрира силно върху дадена тема, мнение, информация, намерение, а това може да се тълкува като важен, понякога превратен момент, след който се взема решение и определени тенденции бързо набират скорост. Сега е подходящо все още да се влияе, да се насочва чрез преговори, анализ на миналото, оценки…
Вечерта Луната вече ще е в Скорпион, възможни са крайни реакции и действия, които са способни „ да изместят планини“, да променят вектора ни на развитие, тази тенденция ще ескалира и на 24-ти, Нека да канализираме тази енергия в положителна, а не разрушително посока като не губим крайни цели от поглед.

  Хороскоп за седмицата 22.04-28.04.2024г.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– звездите продължават да акцентират върху важни за вас връзки, партньорски отношения, лични или делови. Разясняват се чувства, стари и неразрешени теми от миналото, които касаят нещо ценно за вас. Случващото се оказва дълбоко впечатление, оформят се трайни впечатление и съответни намерения, които скоро ще наберат скорост. Дребни действия имат широко отражение, не са изключени- пик от новини, събития с широко отражение.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен от ангажименти над обичайното, за повечето от вас това е мобилизация, която ще ви помогне да се справите с дела, които иначе отчитате за извън контрола си. Разделяте се или се разграничавате с всичко, което не допринася за благоденстрието ви, пречи на интересите ви. Показателен или важен ден за кариерното ви развитие, доходи, бъдещ просперитет.Хубаво е да укрепвате връзки, които са ви полезни, дори и понякога да се чувтвате предизвикани или не достатъчно разбрани. Възможни са равносметки: „кое-колко струва и дали си заслужава цената“. Не губете по-далечни цели от поглед и всичко ще е наред…

Близнаци, Водолей, Везни– инициативността ви е много висока, мнозина ще проявят висока социална активност и ще предизвикат важни разговори, преговори, чрез които ще изчистите спорни въпроси, ще наложите мнение, ще повлияете силно на връзки и договори. Случващото се има широко отражение и клони към развръзки, днес и утре, но днес влияете повече на крайния резултат, думите ви имат чуваемост над обичайното и е хубаво да се възползвате. Сами можете да извършите своеобразен пробив в избрано направление или пък ще намерите изход, решение, ако търсите такива.

Риби, Рак, Скорпион– денят е подходящ да оздравите семейни или най-близки връзки. Можете да наваксате с изостанали дела, ако има такива. Мнозина намират обходни пътища към обогатяващи цели, от окито извличат полза. Мнозина ще направят избор- с какво да продължат напред или да оставят зад гърба си и според това- дали е изчерпано, доприняса за вид благоденствие. Вероятни са важни и показателни събития с широко отражение, които ще ви насочват в правилна посока. Денят не протича по предварителен график, хубаво е да следвате естествения ритъм, за да не пропускате шансове, но и да сте адекватни на всички предизвикателства, допълнителни ангажименти.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *