Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 23 май 2022г.

22-ри лунен ден, Луна в Риби

Луната в Риби ще ни действа отпускащо, мнозина ще почувстват, че имат нужда от релакс, почивка, така че ще прекарат деня по подобен начин и вероятно като се движат по направление на най-малкото съпротивление.

През втората част от деня могат да ескалират приятни преживявания, може да получим някакъв подарък, ние да си доставим такъв, да си угодим, да материализираме свое желание.

Информационният поток се усилва , общуването се превръща в проводник на приятни преживявания, шанс да разширим хоризонтите пред себе си, да намерим по-лесен път към целите си,тази тенденция ще се усилва и през следващите дни…

Овен, Лъв, Стрелец– може да имате нужда от почивка, така че повечето от вас ще се движат по-скоро по течението… Денят е подходящ да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, да се справите с лични приоритети, включително такива, които са изостанали във времето или просто- да последвате вътрешния си глас, да обърнете повече внимание на себе си, да релаксирате … Информационният поток се усилва, общуването се превръща в проводник на множество възможности. Тази тенденция ще расте през следващите дни и седмици.

Телец, Дева, Козирог– днес получавате интересни известия и предложения, които ще освежат и разнообразят ежедневието ви, ще ви помогнат да прекарате деня приятно. Хубав ден за укрепване на взаимоотношения. Друга важна тема е финансовото ви състояние, практичните настроения растат, както и шансовете да подобрите благосъстоянието си, тези приоритети ще ескалират и през следващите дни и седмици…

Близнаци, Водолей, Везни– ежедневието ви днес може да е натоварено с ангажименти на обичайното, а през втората част от деня- вие може да почувствате удовлетворение от добре извършена работа или понеже- успявате да спечелите нещо важно за вас. Хубав ден да защитите интересите си, да водите преговори, така че да спечелите нещо важно за вас, материално или морално. Получавате подкрепа от страна на близки и любими хора, вашата популярност расте, тази тенденция ще се усилва през следващите дни и седмици.

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви днес ще е доста висока, всичко ще ви се получава с по-голяма лекота, а в следобедните часове може да проведете доста интересни, ползотворни разговори и преговори. Част от тях ще ви въодушевят, друга- ще се превърнат в проводник на нови и вълнуващи шансове, особено, ако търсите такива. Навлизате в важен период, през който можете да хармонизирате, подобрите най-близката си среда на съществуване, може да повишите комфорта и стандарта си, следствие на подкрепа от страна на хора, които влияят на благоденствието ви. Тази тенденция ще се усилва през следващите дни и седмици.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *