Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 23 ноември 2022г.

30-ти лунен ден, Луна в Скорпион

Луната днес ще транзитира през последните градуси на зодиакалния знак Скорпион, ден преди новолуние в първите градуси на Стрелец- денят може да е изпълнен с развръзки, своеобразна награда за полагани от нас до този момент усилия.

Трансформиращ ден- емоции, цели, вид осъзнаване и преоценки…

Денят може да е показателен за това- до колко ние можем да извършим положителни промени във финансовото си състояние, социален статус, да сбъднем своя съкровена мечта или поне да получим удовлетворение следствие на подкрепа от страна на важни за нас хора, които влияят на благоденствието ни- общо.

Следва да ценим високо личности и обстоятелства, които допринасят да материализираме нашите собствени желания и мечти. В повечето случаи ще има такива и те ще останат в живота ни, а останалите- ще отпаднат.

Традиционно Луната в Скорпион съдейства за това да бъдем нащрек за опасности, така че няма да е лесно да бъдем излъгани от една страна, а от друга- ще проявяваме забележителна воля, гъвкавост и изобретателност, когато искаме да постигнем определена цел. Ще забележим, че силни желания и страсти, които извират от сърцето и душата- винаги ще намират начин и път да се осъществят, ако това въобще е възможно разбира се…

Интуицията е много силна, препоръчително е да следваме вътрешния си глас, който няма да ни подведе.

Можем да надникваме отвъд видимото, да анализираме в дълбочина случващото се…

Хороскоп за родените на 23 ноември

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец-  по различни поводи ще се изисква от вас повишена приспособимост, за да се справите с текущи задачи, за да извлечете оптимални ползи и т.н. Ден преди новолуние- вие може да получите награда за полагани от вас усилия, тя може да е чисто материална, но може и да е морално удовлетворение. Някой от вас ще установят, че „ има кой да им пази гърба“, подкрепени са от определени личности и обстоятелства, а това им действа обогатяващо, други- ще открият обходни пътища към целите си или ще набележат осъществими варианти на развитие, ако настоящите не кореспондират с чувството им на щастие. Подходящо време да оставите в миналото нещо изгубило своя смисъл или да прелистите нова страница, за да надграждате успехите си.

Телец, Дева, Козирог- това е чудесен ден да оздравите партньорски отношения, лични или делови, важни за вас връзки, ще имате такава възможност. Информационният поток е доста усилен, получавате приятни известия, водите конструктивни разговори. Приключва един лунен месец, така че в значима степен случващото се е показателно за вашите взаимоотношения, съответно на кого и в каква степен можете да разчитате. Същевременно това е оптимално подходящо време- да насочвате, да оздравявате контактите си, ще можете да им влияете над средното ниво, възползвайте се!

Водолей, Везни, Близнаци- денят е натоварен с доста ангажименти, нови носи удовлетворение, шанс да получите награда за усилия, които сте полагали до този момент. Ако условията на труд го позволяват- може да получите бонус, повишение, възможност да се изкачите по йерархичната стълбичка или поне удовлетворение, че ви ценят на работното място. Ако това не е ваша тема, тогава следва да се има предвид, че днес всичко ви се получава с по-голяма лекота и може да материализирате желанията си, да получите подарък!

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви днес е доста висока и по един естествен начин вие се оказвате в център от събития и внимание. Притежавате доза късмет, получавате интересни или приятни известия, предложения, от които може да се възползвате. Препоръчително е да сте социално по-активни, защото крайният резултат ще зависи точно от това. Добрата новина е, че получавате по-широка подкрепа от страна на влиятелни личности, от колектива, в който съществувате, от партньори- лични или делови. Приключва един лунен месец и нека като резултати и развръзки- ви донесе удовлетворение или поне ще ви покаже- на кого и какво можете да разчитате, доколко контролирате събитията и т.н. Интуицията ви е много силна и в повечето случай ще е верен ориентир, който пак така ще ви отвежда към осъществяване на заплануваното.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *