Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 23 септември 2022г.

25-ти лунен ден, Луна в Лъв/ Дева

До 11:00 часа Луната е в Лъв, а след това дневно ще премине в Дева. Към това ще прибавим, че Слънцето ще премине във Везни, значи- почти през целия ден на физическо и емоционално ниво ще трябва да проявяваме повишена адаптивност. Това може да доведе до раздразнителност или пък разсеяност, разпиляност в различни посоки, вариантите са различни.

Луната е намаляваща, дни преди новолуние, така че по-голяма част от тенденциите се движат предимно по инерция. Няма да е лесно да се организираме, но ще направим повече усилия в това направление през втората част от деня.

Препоръчително е да се движим предимно по течението, насреща едва ли ще стигнем далеч, да не се претоварваме, също- не е желано да се стартира нещо ново… Мнозина ще реагират точно така- ще намалят темпото или поне няма да пресират събития.

Хороскоп за родените на 23 септември

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- през първата част от деня ще се занимавате предимно с онова, което сърцето ви желае или ще намирате начин да обикаляте ангажименти, които не са ви приятни. През втората част от деня- ще се опитате да бъдете по-организирани, може да ви се наложи все пак да отхвърлите дела, които са повече по задължение, отколкото нещо друго. Същевременно имате възможност да материализирате желание или случващото се е показателно за вашата финансова стабилност и не само. Ескалират промени, които ще се отразят на вашите връзки и социална активност, засега усещате първи сигнали в тази посока.

Телец, Дева, Козирог- през първата част от деня може да възникват допълнителни или непредвидени ангажименти, така че е препоръчително да се движите предимно по течението, за да не пропускате възможности, за да реагирате на определени обстоятелства оптимално адекватно. Някой от вас ще са по-разсеяни или просто ще имат нужда от повече почивка. През втората част от деня успявате да се организирате доста по-добре, ще имате подобно отражение и върху околните. Вашето ежедневие предстои да се промени, засега това са планове, идеи, известия, които могат да се реализират в бъдеще.

Близнаци, Водолей, Везни- през първата част от деня няма да ви липсва компания, може да разчитате на подкрепа, ако се нуждаете от такава. Определена личност може да ви оказва силно въздействие, да обсебва вниманието ви, да предизвиква равносметки, може да се изправите пред някакви истини, да си свирите часовника, образно казано, ако това се налага. През втората част от деня- постепенно надделяват едни по-практични оценки, които ще допринесат за покачване на собственото ви самочувствие, все едно сте решени да вземете нещата в свои ръце и ще успеете.

Риби, Рак, Скорпион- през първата част от деня може да отхвърлите доста ангажименти или поне такива, които са неотложни и ви мобилизират. Това е добро време да защитите интересите си, ако се налага. През втората част от деня- водите интересни разговори, плановете ви могат да се променят от определени хора, които ви влияят с разговори, предложения и т.н.. Навлизате в важен период, през който ще направите избор, а това ще промени декорите около вас, засега получавате първи сигнали в това направление или шанс затова. Бебе Какво правиш Гладен ли е

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *