Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 23 юни 2022г.

26 лунен ден, Луна в Овен/Телец

Денят е със силно променяща енергия, защото Луната дневно преминава от Овен в Телец, а Венера от Телец в Близнаци, значи- настроението ни ще е силно неустойчиво. Денят не е подходящ за важни решения, за преговори и разяснителни разговори.

Все пак днес може да ни се наложи да оставим нещо зад гърба си, за да освободим място за друго и по-перспективно.

През първата част от деня ескалира повишено напрежение, което ще прилича на „навита пружина“, която се развива и води до развръзки или мощен стимул за действие и с широко отражение.

Трябва да се пазим от конфликти ситуации…

В известен смисъл денят може да е превратен за мнозина или доста показателен до какви върхови постижения може да се добере.

През втората част от деня надделяват практичните оценки, които могат да овладеят огнените страсти или да ги трансформират в по-конструктивни, съзидателни.

Венера преминава във Близнаци, така че постепенно ще започнем да залагаме повече на диалогичността, красивите думи, убедителността и дори манипулациите, за да се постигнат определени цели и желания.

Венера от Близнаци ще даде най-много шансове през идния около месец на онези, които са оратори, посредници, журналисти, търговци. Общуването все така ще е проводник на доста шансове. Социалната активност ще нарасне и така е правилно, за да привлечем онова, което най-много искаме, обичаме…

В любовта- ще проявяваме повече разбиране, адаптивност, но и неангажираност. При Венера в Близнаци се случват едни от най-скоростните промени в отношенията, посоката много ще зависи от хладни и аналитични оценки, вид прозрения и т.н.

Нумерология- за егоизма, алтруизма, липсите в живота…

Номерът на жилището е показателен за атмосферата му

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- през първата част от деня може да предприемете важни стъпки, които да преобразят общественото ви положение, репутация, финансово състояние. Адреналинът е доста висок и ви подтиква да действате. Ако сте поели в правилна посока- почти никой или нищо няма да може да застане на пътя ви към успеха. Иначе- може да прелистите нова страница, да оставите нещо зад гърба си. Дребни действия имат широко отражение и вие влияете на тенденциите над средното ниво. Някой от вас ще отхвърлят доста ангажименти, така че денят може да се окаже напрегнат, но и конструктивен. През първата част от деня са възможни повишени разходи, пазете се от влияния, които могат да ви нанесат щети. В друг случай-това са неизбежни инвестиции. През втората част от деня напрежението спада постепенно…Отношенията ви преминават на друго и по-конструктивно ниво и то за дълго.

Телец, Дева, Козирог– първата част от деня може да е по-напрегната. По различни поводи може да си направите извод- какво да оставите зад гърба си, защото е извън контрола ви…Може да узнаете тайни, така че да сглобите една цялостна картина. Денят може да е силно трансформиращ за вас и през първата част от деня се движи повече по инерция, изисква от вас да следвате естествения ход на събитията, така че да не пропускате шансове, но и да се справяте оптимално адекватно с предизвикателства, да отстраните от пътя си деструктивни влияния. Пазете се от конфликти до обяд. Следобед- все повече ще чувствате, че владеете ситуацията, самочувствието и инициативността ви ще растат, а с това- влиянието върху околните. Провеждате емоционални или конструктивни разговори. Навлизате в период, през който можете да въздействате позитивно на доходите си, професионалната си реализация, през следващия около месец, засега ще усетите първи сигнали.

Близнаци, Водолей, Везни- през първата част от деня може да проведете доста напрегнати разговори, може да узнаете тайни, нека това да се превърне в повод да се справите със спорни или неразрешени казуси от миналото. Денят е показателен или силно преобразуващ важни за вас връзки, партньорски отношения. Може да оставите зад гърба си онези, които са безперспективни. През втората част от деня може да имате нужда да релаксирате, да намалите темпото, да размислите, за да изберете посока, не са изключени равносметки. Може да получите полезна подкрепа от ваши близки ,семейството ви или може да хармонизирате най-близката си среда. Навлизате в период, през който вашата значимост и влияние ще растат, ще се радвате и на доза късмет, засега ще усещате първи сигнали в тази посока.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня може да сте натоварени от ангажименти над средното ниво. Пазете се от недоразумения с власт-имащи личности или такива, които влияят на благосъстоянието ви, за да се предпазите от загуби, буквално и в по-широк смисъл. Все пак повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни. През втората част от деня може да чуете приятни известия, предложения, може да проведете подобни разговори, които да освежат, разнообразят ежедневието ви, ще подействат позитивно на настроението ви. Навлизате в период, през който можете да хармонизирате или подобрите най-близката си среда, можете да се справите с домашни, битови, имотни казуси, да подобрите благосъстоянието си и следствие на вид подкрепа, уреждане на наследствени дела и т.н., тази тенденция ще се съхрани през следващия около месец, възползвайте се!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *