Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 24 март 2020г.

1 лунен ден, Луна в Овен

Днес сме под влияние на Новолуние в Овен, то е едно от най-важните за цялата предстояща година, както се казва: „сега е моментът да се посеят семена, които ще дават реколта през идните месеци“.

Девизът на Овен е: „Аз съм“, значи- всеки един трябва да демонстрира най-доброто от себе си, да покаже кой е и да извоюва своето място според качества, цели…, а те ще прорастват, ще дадат в бъдеще най-вкусния плод или пък не…

На практика от днес и през идните около три седмици подчертано- всеки един ще се концентрира силно върху индивидуални желания и така е правилно, за да разгърне потенциала си, за да не позволи да бъдат подменени интересите му. Ако се преминат определени граници- тогава някой ще демонстрират здрав егоизъм, в оптимален вариант- ще се превърнат в лидери, които ще увлекат след себе си доста хора, ще им указват влияние, ще ги ръководят направляват.

Това е период през годината, когато не се проявява твърде голяма толерантност /все пак Овен е противоположен на Везни/, но личните успехи са безценни за конкретния човек, не рядко и за околните.

Сега и през идните около две седмици ще изпъкнат своеобразни водачи, които ще имат своето благоприятно въздействие върху групи от хора. Тенденцията ще я забележим в личен и в глобален аспект и в различни сценарии като самия живот.

В по-неприятна форма ще се сблъскваме с неразбиране, хора и ситуации, в които някой винаги е прав…Но прояви на егоизъм сега или през изминалата половин година- ще се наказват строго и поводи все ще се намират.

При всички случаи и по един естествен начин ще ескалира борба за надмощие, ще се усили конкуренцията и всеки ще заеме своето достойно място.

Ще се откриват доста креативни начини за печалба, ако едни врати се затварят, ще се отварят други.

В глобален аспект- ще се усили социалната политика.

Възникват оригинални идеи, с внезапни, изненадващи шансове…

В любовта- здравите връзки ще стават по-здрави, останалите ще се разпаднат до средата на април или ще преминат през по-сериозно изпитание изискващо осезаема промяна в подхода и не само..

Овен, Лъв, Стрелец- денят може да се превърне в голямо ново начало за вас, особено, ако сами усилите тенденцията, действате в посока, която искате да се развивате и не само сега, а и през идните месеци, може и повече. Струва си да си изградите стратегия, план, дори и на мисловно ниво и след това да действате стъпка след стъпка. На този етап ще усетите прилив на енергия, ентусиазъм, вярата в собствените ви сили ще расте постепенно.

Телец, Дева, Козирог- периодът ще постави мнозина на прага на житейски кръстопът и сега, още в началото, когато най-лесно, осезаемо се влияе- вие трябва да изберете посоката. По различни поводи действително може да ви се налага да направите избор, а той ще се отрази на онова, което имате-общо. Ключът към успехите е сътрудничеството, подкрепата, вие можете да ги получите в лицето на приятели, партньори, колеги, действатйте и ще успеете. За мнозина ще предстоят преобразувания от „корен“ през идните около две седмици, усетете на къде духат ветровете, насочвайте платната на житейския си кораб.

Близнаци, Водолей, Везни– социалната ви активност през идните около две седмици ще расте поради нараснали изисквания, конкуренция, за да не позволите да ви изместят, подменят интересите ви. В този процес вие можете да излезете победители като избирате внимателно своята компания, съответно- кой ще подкрепи честолюбивите ви планове, кой ще се превърне в спирачка, дразнител или недоброжелател. Задължително ще има личности, които ще ви помагат, особено, ако се нуждаете от това, ще освежават и разнообразяват ежедневието ви. Думите ви ще имат все по-голяма чуваемост, колкото сте социално по-активни, толкова по-значими ще са успехите ви. Същевременно е полезно да отстраните своевременно онези, които се явяват като спирачка. Навлизате във важен или определящ период партньорските ви отношения- сега и до средата на април. Но в началото по-лесно се насочва, помислете как…

Риби, Рак, Скорпион– навлизате във важен период относно материалното ви състояние. По различни поводи ще ви се налага да стабилизирате финансите си, в друг случай- променят се приходи-разходи, условия на труд и т.н. Помислете какво ви помага или дестабилизира. Кое от потенциала ви, качества и умения ще даде най-богата реколта, образно казано. Действайте и инициативите ви няма да останат без последици, ще дадат своя плод, дори и това да не е веднага, а през идните 2-3 седмици. Спонтанни възможности за печалба днес, утре и в други ден- трябва да не бъдат пренебрегвани, а оценени и обогатени. Същевременно е полезно да се пазите от неосновани харчове. Подходящо време да се докажете на работното място, да пренаредите приоритетите си, а може би и да се погрижите за здравето си…

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *