Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 24 февруари 2021г.

12 лунен ден, Луна в Рак/Лъв

До 15 ч. бг време Луната е в Рак, а след това преминава в Лъв.

До 15ч. Луната ще транзиира през проследните градуси на Рак, от този сектор ще отключва много силни, понякога крайни емоционални преживявания. Може да се появят хора или обстоятелства, които да успеят да докоснат душата ни, а това да ни подейства дълбоко трансформиращо и да повлияе на бъдещите ни намерения.

В оптимален вариант, нашата интуиция ще бъде повод да надникваме отвъд видимото, пак така и както през изминалите около два дни- това ще ни помогне да се възползваме от невидими на пръв поглед възможности, но и да се предпазваме от скрити опасности.

Може да имаме предчувствия, които да допринесат за това или пък реални събития ще се превръщат в отключващ и преобразуващ механизъм.

Едно е сигурно- случващото се ще ни подтиква да проявяваме повече воля, ние ще намираме начин да защитаваме интересите си, ще преследваме целите си до краен предел, ще действаме стратегически или целесъобразно, а това само по себе си ще е предпоставка за успехи или поне- да се предпазим от евентуални загуби, буквално и в по-широк смисъл.

Руната в Рак ще направи денят доста цветен, можем да бъдем всякакви, но не и безразлични.

Продължаваме да демонстрираме чувствата си чрез загриженост, така можем да разпознаем и истинското отношение към нас от отсрещната страна.

След 15ч. бг време Луната ще премине в Лъв и ще въздейства на настроението ни. Ако до скоро сме били склонни да бъдем до известна степен емоционално уязвими или зависими по някакъв начин от близки хора и тяхното отношение, то в късния следобед и вечерта това ще се промени.

Лъв изисква внимание към самия него и така, нашето честолюбие ще расте, ако получаваме уважение и подкрепа, тогава ще бъдем ведри, весели, вероятно мнозина ще дадат най-доброто от себе си, защото ще бъдат стимулирани в тази посока.

Ако се почувстваме пренебрегнати обаче, тогава ще станем по-раздразнителни и ще изненадваме околните с реакциите си, те ще станат по-резки и безкомпромисни, тази тенденция ще расте през утрешния ден и може да ни постави в доста непредвидими ситуации, да провокира изненади във връзките ни и т.н, а това очевидно ще бъде показателно до колко сигурни и щастливи се чувстваме в отношенията си с важни за нас хора, партньори, при делови контакти, но и с приятели, също- до колко е ни ценят…

Все пак Луната в Лъв действа положително на тонуса ни, самочувствието ни, нарастват жизнените сили, а това винаги е добре.

astrom@abv.bg

horoskop-astrom.com

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня сте под влияние на много силни емоционални преживявания, възможни са равносметки, вид прозрения, които касаят ключови за вас приоритети като социален статус /кариерно развитие или брачни отношения/, в друг случай- какво давате, а какво получавате, съответно като морална или маериална подкрепа. Мнозина ще предприемат стъпки, които да защитят интересите им, ако това се налага, включително чрез по-радикални решения, реакции и т.н. В повечето случаи инициативността ви ще е такава, че днес можете да преобърнете евентуални предизвикателства в полза и да спечелите от това- нещо материално или под формата на морално удовлетворение. Денят може да е натоварен от ангажименти, може да ви се налага да балансирате между лични и служебни приоритети, но да е все така резултатен. Вечерта самочувствието ви расте, вярата в собствените ви сили, а това ще ви подейства позитивно на различни нива.

Телец, Дева, Козирог–  днес може да проведете доста емоционални разговори, които ще оставят дълбок отпечатък в съзнанието ви, могат да ви помогнат да разгадаете истини или подробности, които са ви убягвали до този момент. В оптимален вариант- случващото се ще ви помогне да скрепите отношенията си, ако се налага- да изчистите евентуални недоразумения. Ако това е невъзможно, тогава можете да влезете в словесни двубои и със съответните последици, в по-крайни случаи- ще скъсате контакти, които са безперспективни. Получавате дълбоко разбиране за връзките си с важни за вас хора и добрата новина е, че в повечето случаи ще имате властта, способността да ги направлявате, така че от вас ще зависи съответния развой. В късния следобед и вечерта могат да възникнат непредвидени ангажименти, не са изключени изненади и нека те да ви зарадват.

Близнаци, Водолей, Везни– почти през целия ден водеща тема за вас си остава материалното ви състояние или в друг случай- склонни сте да гледате по-практично на случващото се около вас, да претегляте хора и обстоятелства, съответно- кое колко струва и дали си заслужава. Подобни анализи ще подтикнат мнозина да защитават интересите си и в този процес можете да откриете доста оригинални решения, пред вас може да се оформи внезапен изход, ако търсите такъв и ако допуснете нещо ново, различно, подходите с доза оригиналност. В друг случай- налага ви се да инвестирате в себе си, в близките си, може би да платите някаква цена, за да придобиете нещо ценно за вас. Денят е подходящ да се разплатите с евентуални дългове, но не  и да задлъжнявате. Повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни. В късния следобед и вечерта вниманието ви може да е силно привлечено от конкретна личност, която ви изненадва…

Риби, Рак, Скорпион– днес можете да водите разяснителни разговори с влиятелни личности, които влияят на бъдещото ви развитие и просперитет или с партньори, лични или делови. Случващото се изяснява контактите ви, това може да ги укрепи, трансформира в още по-положителна за вас посока, ако се налага можете да си изясните истини или подробности, които досега сте премълчавали. Ако между вас и важни за вас хора има по-дълбоки различия, това също ще бъде по-видно от обикновено и ще ви въвлече в словесни двубои. Ако разногласията са непреодолими, тогава ще прекратите безперспективни контакти. В късния следобед и вечерта може да възникнат допълнителни и дори изненадващи ангажименти…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *