Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 25 март 2020г.

2 лунен ден, Луна в Овен

Желанието за постигане на цел, върху която сме се концентрирали ще се превърне в мощен стимул да сме по-дейни, инициативни, пробивни.

След Новолунието в Овен трябва да имаме предвид, че онова, което постигаме като своеобразна победа или пък преживяваме като  поражение днес и през идните няколко дни, да кажем до края на настоящата седмица, след това ще ни влияе и през идните месеци, ще се развива по инерция.

Имайки предвид това- препоръчително е реално или поне на мисловно, идейно ниво да извършим стъпки към по-далечни перспективи, високи постижения.

Сега е особено подходящо да се поема добре обмислен риск, да се проявява смелост в начинанията. Всяко действие си има последици, но и бездействието също, това твърдение е валидно винаги разбира се, но сега- подчертано, нека да не го забравяме, в бъдеще ще се убедим в това…

Аспектацията на звездите действа позитивно на тонуса и настроението ни, можем да разчитаме на голяма изобретателност, креативност, които ще ни помагат или измъкват в ситуации, ако се нуждаем от това.

Състезателния хъс също ще е значим.

Периодът продължава да е благоприятен за намиране на начини за печалба, понякога алтернативни, скрити, неочаквани, паралелни източници на ресурси…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е позитивен, динамичен, дори и дребни действия могат да имат широко отражение. Подходящо е да се концентрирате върху по-далечни цели, които ще можете да реализирате, ще ви помогнат да осъществите съкровена мечта, да разгърнете потенциала си. Мнозина притежават доза късмет, с по-голяма лекота привличат онова, което желаят. Често се оказвате в център от внимание и можете да спечелите от това- буквално или в един по-общ смисъл. Всъщност периодът е много благоприятен да подействате положително на онова, което искате, обичате, да хармонизирате средата си на съществуване, включително в дома и семейството. Доста продуктивни и изобретателни сте…

Телец, Дева, Козирог– денят в повечето случаи ще ви дава доста възможности, които можете да канализирате в оптимално позитивна за вас посока чрез подкрепа и одобрение, които ще получавате от страна на околните с голяма лекота. Все пак денят изисква и повишена адаптивност, защото възникват допълнителни или не планирани ангажименти или пък- налага ви се да направите важен избор, който ще има широко отражение. В такъв случай е добре да се вслушвате във вътрешния си глас, но също- може да чуете думи, които да докоснат сърцето ви, да ви насочат в най-правилната посока, да ви покажат скрити ,допълнителни възможности…Ако има нещо извън контрола ви, днес ще е видно, нека това да е повод и да го отстраните своевременно.

Близнаци, Водолей, Везни– информационният поток е доста усилен, но ви дава и множество възможности чрез разяснителни разговори, преговори и подкрепа да осъществите и най-смелите си мечти. Припомням, че сме във важен период, когато дребни инициативи имат широко отражение, така че е подходящо  да сте социално по-активни, да скрепвате и създавате връзки, ще имате такава възможност. Но и обтягането на такива, пак така ще въздейства дълго, имайте го предвид.  Ежедневието ви е доста натоварено, но и ефективно, ползотворно, действате така, че това има широк и благоприятен отзвук върху репутацията ви, а ако условията на труд го позволяват и финансовото ви състояние.

Риби, Рак, Скорпион- подходящо време да проявявате инициативност  в посока, която ще подейства положително на финансовото ви състояние. В много от случаите крайният резултат ще зависи от собствените ви високи амбиции и цели, които си поставяте. Колкото са по-големи са те, толкова по далеч можете да стигнете. В този процес може да ви се налага да проявявате изобретателност, така че ако трябва да компенсирате загуби, повишени разходи, забавени плащания- да откриете варианти. Най- значими успехи ще постигате при вид съдружие, ако създавате и укрепвате връзки, които ще се превърнат в мост към успехите ви, споделяте идеи и получавате одобрение…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *