Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 26 май 2023г.

Седми лунен ден, Луна в Лъв

Луната в лъв ще продължи да раздухва огнена енергия, която ни подтиква да действаме с по-голям размах, по-смело и с по-голям ентусиазъм. Така по един естествен начин се отключва нашата честолюбивост, желание да се докажем и да изпъкнем, а в този процес ще използваме понякога и не специфични средства, така че можем да изненадваме околните, но и те нас.

Почти през целия ден може да попадаме в подобни непредвидени ситуации, да чуваме такива новини…

Все пак и в повечето случаи денят е зареден с положителна енергия, вяра в собствените сили и възможности.

Не бива да засягаме достойнството на някой, защото това ще бъде простено и още по-трудно забравено, а реакцията може да е крайна и непредвидена, със съответните последици.

Най-добре се справяме с дела, в които можем да се докажем и съответно палят висока инициативност, защото усещаме или знаем, че можем да направим проби в избрано от нас направление, за да защитим интересите си, за да не позволим да бъдем изместени, това може да се налага и по външни, независещи от нас причини.

Ако това не е наша тема, тогава ще се отдадем на развлечения, на любими хора и можем да проявим забележителна щедрост.

Почти без задръжки обаче, спонтанно, ще се разграничаваме или ще късаме контакти с хора, които са способни да ни нанесат щети или са ни разочаровали по някакъв начин.

Продължава да ескалират равносметки- каква цена трябва да платим за нещо желано и дали си заслужават цената, всеки сам ще прецени за себе си. Евентуална рутина- остава на заден план и по-трудно се справяме с дела, които са по задължение, ще намираме начин да избягаме от тях или ще гледаме по-скоро с но да се отървем от тях.

Денят е подходящ да хармонизираме сърдечни връзки, ще имаме такава възможност, включително и като намерим повече време за любими хора, за удоволствие…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- днес често ще се оказвате в центъра от внимание и ще оказвате силно въздействие на околните. Може да попадате в ситуации, които изискват да защитавате интересите си или пък ескалират равносметки кое- колко струва и дали си заслужава цената. Повишени разходи са доста вероятни, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции. Денят не протича по предварителен график, ако на работното ви място са необходими промени или във връзка с кариерното ви развитие- това ще бъде по-видно от обикновено, възползвайте се от шанса да насочвате, все още в значима степен… Високата приспособимост или пък, ако действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, това ще ви бъде много полезно.

Телец, Дева, Козирог- денят е натоварен с множество ангажименти, може да ви се налага да наваксвате с изостанали дела, също- да обръщате повече внимание на близките си, на битови, имотни, семейни приоритети. Може да имате усещането, че външни обстоятелства ви притискат, в известен смисъл принуждават, но вие можете да изненадвате с вашите реакции, така че да намерите внезапно и бързо решение или пък да се разтоварите от напрежение, нещо, което ви тежи. Не е подходящо да се претоварвате, следвайте естествения ритъм на събитията, за да извлечете максимални ползи, но и да се предпазите от евентуални предизвикателства. Ако се нуждаете от варианти на развитие сега те могат да се разкрият пред вас и вие да се възползвате.

Близнаци, Водолей, Везни– във фокус са важни за вас връзки, партньорски отношения или пък такива, които приоритетно засягат близките ви, включително вашето семейство. Сега вие може да въздействате на този сектор от живота си- като водите разяснителни разговори, проявите по-висока приспособимост, действате различно, за да получите по-добър резултат от преди. Денят е отличен да укрепите взаимоотношенията си, може да ги обновите, освежите, разнообразите и по един нетрадиционен начин, който ще е доста позитивен. Ако все пак днес ескалират предизвикателства и недоразумения, приемете случващото се като знак, че тези ваши контакти се нуждаят от промени, точно вие и чрез собствената си креативност- ще можете да превърнете това в сила, своеобразен прогрес и нещо много полезно, благоприятно за вас, стига да искате. Ако все пак някой от вашето обкръжение ви изненада неприятно и ви еразберете, че не можете да разчитате на него, това пак ще е полезно, за да вземете мерки.

Риби, Рак, Скорпион- денят не протича по предварителен график, възможно е да възникнат допълнителни и извън обичайния ритъм ангажименти. Може и да чуете новини, да проведете разговори, които да преобразят вашите бъдещи перспективи на развитие. В оптимален случай това ще ви помогне да спечелите нещо важно за вас. В други- проявяват се внезапни, но полезни разходи и под формата на инвестиции във вас самите или бъдещото ви развитие. Денят е подходящ да се докажете на работното място или пък- да направите проби в кариерното си развитие, също- да допуснете нещо ново и различно, което ви действа обогатяващо. Общуването все така е проводник на възможности, понякога и внезапни, възползвайте се по оптимален начин. Ако част от чутото не е твърди по вкуса ви, тогава вие в по-ярки краски ще разберете кого или какво да оставите зад гърба си, защото то е без перспективно и приоритетно касае- вашите доходи или други честолюбиви планове. Ценете високо хора и обстоятелства, които ви подкрепят. Повечето от вас се радват на хармония с близки и любими хора.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *