Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 26 март 2020г.

3 лунен ден, Луна в Овен/Телец

До 16 ч. бг време Луната е в Овен и все още ще ни подтиква да заемаме „боеви“ позиции, така че да се борим за щастието си и онова, което искаме, а не да чакаме само да дойде при нас.

Същевременно аспектацията на звездите е такава, че ни показва всичко, което застава на пътя ни и трябва преодоляваме през идните поне две седмици. В повечето случаи това ще бъдат препятствия, които ще могат да се превъзмогнат само с прояви на търпение, дисциплина, упоритост и голяма адаптивност. Който успее да прояви тези качества и ги канализира в точна, конкретна цел ще е направил първи и най-важни  стъпки със съответни последици.

Така към края на деня мнозина ще се поздравят със своеобразна победа, други ще са стигнали до важно прозрение или ще са успели да отворят нов път на развитие чрез своеобразен пробив.

Все пак, трябва да се има предвид, че раздразнителността ще е много висока, особено, ако не всичко се развива точно така както желаем…

Можем да очакваме и своеобразен бунт срещу ограничения, власт-имащи персони, с които взаимодействието ще се усложни по един естествен начин, както и с по-възрастни фигури или такива от миналото, напомнящи за себе си, но и с вид неразрешени спорни въпроси от миналото.

Колкото сме по-концентрирани върху собствени успехи в своеобразно състезание /вече сме в сезона на Овен/, действаме, а не прехвърляме претенции и отговорности върху другите, толкова по-ползотворен ще е денят.

В късния следобед и часовете на прехода настроението постепенно се променя, първо е по-неустойчиво, но после надделяват практичните нагласи, които ще успокоят страстите или няма да ни позволяват да действаме против интереса си под влияние на ярки емоционални преживявания…

Овен, Лъв, Стрелец– почти през целия ден ще проявявате висока инициативност, а това ще даде своите положителни резултати, ако не веднага, то в близко бъдеще. Все пак аспектацията на звездите ви показва какво се налага да преодолявате и изисква по-голяма концентрация, усилие, търпение. Изградете си стратегия, направете първи стъпки и ще се справите. Резултатът може да е обогатяващ- буквално или в по-общ смисъл, действащ позитивно на материалното ви състояние или дори физическо здраве. На този етап ви се налага да инвестирате в себе си, в близките си, ако разходите са добре обмислени, значи всичко е наред. Пазете се от раздразнителност, която ще ви размине с очакванията, може да усложни някой ваши връзки.

Телец, Дева, Козирог– днес мнозина ще се чувстват предизвикани да пренареждат приоритетите си, да проявяват по-голяма адаптивност по външни и независещи от вас причини. Например, може да ви се налага да обръщате повече внимание на близките си или пък изплуват от миналото неразрешени казуси, които напомнят за себе си или пък научавате тайни, прозирате истини…Тенденцията ще изисква да проявявате повече търпение и дори толерантност, за да се справите. В оптимален вариант- точно днес откривате начини да отхвърлите дела или казуси, които са се трупали дълго в начина ви на живот или душата ви. В късния следобед Луната ще премине в Телец и постепенно ще почувствате вид облекчение, все повече ще бъдете „на своя територия“ и със съответните позитиви.

Близнаци, Водолей, Везни– информационният поток е много усилен днес, водите разяснителни разговори, налага ви се по-твърдо да отстоявате правата и интересите си. Ако има неразрешени казуси от миналото, сега те ще напомнят за себе си и ще изискват по-радикални мерки, твърдост или пък стратегия, за да излезете победители. По различни поводи ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви носи ползи или щети- буквално или в по-общ смисъл. В този процес ще е подходящо да си сътрудничите, да обединявате усилия с определени личности, с които сте си на една вълна, можете да сте си взаимно полезни. Евентуални конфликти трябва да се разглеждат по-внимателно, защото не са „случайни“, трупани са дълго или ще изискват повече време, за да ги отстраните, а в краен случай- да се разделите с определени лица, които нямат място в живота ви, не допринасят за чувството ви на щастие или просперитет.

Риби, Рак, Скорпион- денят е натоварен, понякога и с допълнителни, извънредни ангажименти. Звездите описват или ви показват в по-ярки краски какво трябва да преодолявате през идните поне две седмици, а то ще се отрази на финансовото ви благополучие. Голяма е вероятността днес да спечелите нещо-бонус, подкрепа, морално удовлетворение, но също- не са изключени допълнителни разходи, в оптимален вариант- това са полезни инвестиции във вас или любими хора. Все пак не позволявайте чисто материални въпроси, повишени претенции да застават между вас и близките ви. Подходящо е да идентифицирате слабите звена във връзките ви, те ще ескалират там, където ги има и съответно- да ги отстраните.

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *