седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г.

През настоящата седмица мнозина ще проявяват забележителна устойчивост и воля,  когато преследват набеляза на цел,  така че да постигнат стабилност на различни нива от своя живот. 

Не малко хора ще се фокусират върху конкретна задача и ще я канализират в правилна посока,  съвсем концентрирано и подобно на „лазерен лъч“, така че ще мога да направят пробив в избрано от тях направление. Няма да се разпиляваме в различни и ненужни посоки, вероятно и така е правилно,  но пък ще имаме шанс да реализираме  една значима задача,  която ще е повод да постигнем  базисна сигурност,  която  има значение и отражение върху  всички сфери,  в личен и делови аспект.  Разбира се,  за всеки това ще е различно като въпрос,  който разрешава,  материализира…

Някой личности ще се концентрират върху едно голямо ново начало,  което обновява-  професионалната реализация и начини на печелене на пари,  други-  ще се съсредоточат върху оздравяване  на важни за тях връзки, сърдечни, в семейството или такива,  които могат да подкрепят чистолюбивите им планове,  могат да се превърнат в проводник на варианти и осъществяване на паралелни,  допълнителни възможности.  Възможно е съзнанието ни да бъде обсебено от вдъхновяваща тема,  може да попаднем в поток  от важни разговори, преговори, новини и предложения,  които са способни да преобразят начина ни на съществуване.

Можем да усилим тази тенденция  като споделяме идеи,  проявим по-висока  социална активност, за да не пропуснем някой шансове.

Почти през цялата седмица ще ескалират изненади,  не е задължително те да са лоши,  но ще променят онова,  което имаме- общо, ще преобразят картината около нас.

Посланията все пак не са еднозначни, но обединяващо правило е,  че в значима степен ще се реализира онова,  което най-силно  искаме и привличаме чрез своите желания.  Така някой-   рязко ще се доберат до нови източници за печалба,  може  спонтанно да инвестират в своето бъдеще,  други- ще прекратят връзки или договори, които са изчерпани  по собствено желание или по външни обстоятелства,  защото не са на правилното място, образно казано  и трябва да направят рязък завой.

Любовните взаимоотношения също ще се нуждаят от вид обновление,  което да освежи и укрепи чувствата, чудесно би било,  ако сега вие се преоткриете с любим човек  и така обогатите, надградите връзката си. Някой може да започнат неочакван роман,  който много прилича на „ любов от пръв поглед“.

Не е изключено човекът до вас  или околните да действат  не според вашите очаквания,  но е хубаво да се обръща внимание на подобни сигнали, защото те не са случайни и показват какво се е натрупало  между вас и важни за вас личности.

Ако различията са твърде големи-  тогава ще прекратите подобни контакти  и това може да се случи по един бърз начин…

Такава перспектива е вероятна,  когато оздравяващото обновление  е невъзможно…

Марс вече транзитира в зодиакалния знак Рак,  така че много често ние ще действаме емоционално, инстинктивно и същевременно- правилно, справедливо,  защото можем да се доверяваме на вътрешния си глас, който ще е подчертано верен ориентир…

Подходящо време да се  справим с приоритети,  които касаят-  дома,  взаимоотношения у дома, благоустройство на дома, местоживеене, недвижимо имущество.

Сега ще можем да зададем едно позитивно ново начало в този сектор.

В глобален аспект-  можем да очакваме  подкрепящи ни обстоятелства,  които ще имат подобен ефект  върху потребление на храни,  строителство,   имоти и т.н.

Вероятно управленски структури  ще бъдат принудени да се вслушат в „ гласът на народа“ и  да отговорят на голяма част от техните интереси,  включително и чрез политически решения…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Рак 

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 27.03-02.04.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *