Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 26 юни 2020г.

05 лунен ден, Луна в Дева

Луната в Дева ще ни направи доста организирани днес. Когато става въпрос за рутинна работа, дори такава, която не е твърде по вкуса ни, тогава Луната в Дева ще ни помогне да се справим по оптимално добър начин.

Луната в Дева има особено важно значение в зодиака, тя се свързва с „майката“, която се грижи да живеем здравословно-буквално и в по-общ смисъл, винаги се стреми да действа практично и целесъобразно.

И така, при Луна в Дева ние придобиваме подобни нагласи- да бъдем по-практични, да не губим интересите си от поглед и да реагираме така на текущите предизвикателства, че да имаме някаква полза …

Това е отличен ден чрез хладен и рационален подход да погледнем на обикалящата действителност, съответно на важни за нас хора или вид обстоятелства. Вчерашната еуфория или повишена емоционалност ще се „приземи“, за да сме здраво стъпили на земята и да избираме оздравителна за нас посока.

Не са изключени спонтанни идеи, вид прозрения, а може и предложения, които ще  имат позитивен ефект върху онова, което имаме-общо.

Това е отличен ден да се представим в оптимално добра светлина и да получим повишение…

Или поне да се справим с ангажименти, за които не ни е достигала нужната концентрация до този момент.

Случващото се днес е на полза в повечето случаи…дори и не винаги, веднага да се отчита по този начин.

Хубаво време за посещения при специалисти, да се погрижим за здравето си, да проведем очистителна диета.

Същевременно от днес и до 08 юли нашите инстинкти, дори интуиция в посока- само-защита, печалба- на различни нива, ще отключват внезапни шансове за облагодетелстване.

Вероятно ще е добре да не пренебрегваме и вътрешния си глас, интуиция и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с ангажименти над средното ниво, но и високо-ефективен. Днес може да отхвърлите множество ангажименти, да се представите в оптимално добра светлина на работното място, така че да спечелите нещо или да подействате позитивно на доходите си, на имиджа си и т.н. Ако желаете промени в този сектор от живота си- това е благоприятното време за въздействие. Звездите приземяват еуфория от изминалите дни, практични оценки от днес и до 08 юли ще ви подействат стабилизиращо, ще ви помогнат да се облагодетелствате, извършите положителни преобразувания в дома си и т.н.

Телец, Дева, Козирог- денят е напълно позитивен за вас, вие ще се оказвате в център от внимание, сами ще се превръщате в проводник на собствените си успехи или ще играете роля на стабилизатор за вас и близкото ви обкръжение. Всичко ви се получава с по-голяма лекота, намирате изход и решения по един спонтанен, понякога неочакван начин. Може да чуете новини или да проведете разговори, които да порадват сърцето ви.

Близнаци, Водолей, Везни– денят изисква повишена адаптивност, например да разпределяте повече ангажиментите си между лични и служебни приоритети, да се справяте с дела, които са отлагани във времето или отчитате за извън контрола си, но крайният резултат може да е напълно позитивен за вас и да откриете неочаквани варианти за развитие или допълнителни пътища за реализация на целите ви, може да се възползвате от тайна или неочаквана подкрепа. От днес и до 07 юли ви се дава възможност да спечелите нещо- морално удовлетворение, финансова облага и по горе-описания начин…

Риби, Рак, Скорпион– звездите ви фокусират върху важни за вас връзки, върху партньорските ви отношения-лични или делови. Днес може да чуете интересни, изненадващи, полезни, приятни новини и предложения или пък- това е подходящо време да изчистите евентуални недоразумения с определени личности. Осветяват се силните и слабите звена във вашите отношения, нека това да е повод да усилите позитивите и елиминирате негативитеу ще имате такъв шанс, стига да искате и да не са преминати в миналото определени граници. При всички случаи няма да ви липсва внимание, а вид одобрение, до което се доберете ще има позитивен ефект и върху чисто финансови въпроси. От днес и до 08 юли- заздравяването на отношенията, високата ви социална активност ще оформя внезапни и допълнителни пътища към облагодетелстване, чувство да щастие-общо.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *