Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 27 март 2020г.

4 лунен ден, Луна в Телец

Луната в Телец винаги ни прави по- практични, действията ни обикновено водят до вид облагодетелстване, стабилизация, носят ползи в един по-широк смисъл.

В този процес не е изключено да възникват внезапни, спонтанни идеи или ескалира промяна в подхода относно парични потоци, ако не по желание, то по принуда.

Добрата новина е, че при обсъждането и споделянето на подобни въпроси могат да възникват варианти, особено, ако сме по-отворени към нещо ново, нестандарнто.

Важи поговорката повече от всякога- променяме реалното изпълнение и/или нагласи- променяме крайни резултат.

През първата част от деня са вероятни изненади, те ни показват какво ни дестабилизира дори и чисто финансово, но не само, също- на какво можем да разчитаме. Възникнали шансове, понякога неочаквано- трябва да се отчитат и да не се пренебрегват.

В следобедните часове и вечерта обстановката се успокоява, това може да е и вътрешно усещане, желание да си доставим вид удоволствие и мнозина ще намерят начин да удовлетворят прищевките си…

Релаксираме с нещо любимо, може да се отдадем на почивка и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня ежедневието ви е по-натоварено от обикновено, възможно е да възникват внезапни и допълнителни ангажименти или ви се налага над средното ниво да разпределяте времето си между лични  и служебни приоритети. Но същевременно- мнозина получават вид подкрепа- неочаквана, тайна или пък от близки хора, включително семейството си. Можете да обсъждате въпроси свързани с печалби или инициативите ви да водят до облагодетелстване. Ако нещо ви дестабилизира- чисто финансово, тогава вероятно ще трябва да смените подхода, за да получите различен и по-добър резултат, подходящо е да обсъждате идеите си, да търсите подкрепа и ще я получите. Внезапни предложения или шансове за печалба не бива да се пренебрегват- може да означават нов път за развитие.

Телец, Дева, Козирог– инициативността през първата част от деня ще е много висока, сами ще се превръщате в проводник на внезапни, допълнителни възможности. Социалната ви активност ще е повод да привличате внимание и подкрепа. Денят е подходящ да стабилизирате отношения-лични или делови, не са изключени разяснителни, конструктивни разговори, които ще ви носят полза или вид удовлетворение. Ще се намерят хора, които да порадват сърцето ви. В значима степен вие направлявате хода на събитията, възползвайте се по оптимален начин. Изненадвате околните, но и те вас, „осветяват“ се силни и слаби звена във връзките ви, можете да насочвате.

Водолей, Везни, Близнаци– денят изисква повишена адаптивност, същевременно дребни действия имат широко отражение върху кариерното ви развитие, материално състояние или базисна сигурност в един по-широк смисъл. През първата част от деня могат да възникнат внезапни възможности за печалба в един по-широк смисъл, вид удовлетворение, шанс да превъртите предизвикателства в полза. Онова, което ви дестабилизира, също ще бъде по-видно от обикновено, обърнете му внимание, защото ще ви показва в каква сфера от живота ви ще се изисква обновление и то за дълго. Сменяте подхода, може би целите- променяте и крайният резултат, който може да стане по-добър за вас. Мнозина ще имат варианти, особено, ако ги търсят- ще ги намерят.

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток е много усилен, носи ви внезапни възможности, изненади, интересни, понякога- неочаквани известия. Част от чутото ще ви порадва, можете да обсъдите нови и обогатяващи  идеи. Ако не всичко е по вкуса ви, тогава вероятно ще трябва да промените нещо в подхода си, за да получите по-добър резултат или пък- да разширите периметъра на вашите контакти. При всички случаи- социалната активност, дори и да е чрез електронни средства за комуникация- ще е много полезна. Денят е подходящ да заздравявате отношения-лични или делови, показателен е за силните и слаби звена във връзките ви… Нека това да е повод да усилите позитивите, да елиминирате някой негативи…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *