Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 27 март 2023г.

Шести лунен ден, Луна във Близнаци

Луната във Близнаци днес ще отключва шумни дебати, можем да очакваме пик от новини, ярки изказвания или такива, които са по-агресивни, решителни и с по-широко отражение.

Общуването ще ни въодушевява, ще покачва собствената ни инициативност и мнозина ще проявят висока социална активност, ще се стремят да споделят повече идеи и желания, за да ги осъществят на практика, за да получат подкрепа и одобрение.

И така е правилно, защото вероятността да обединят усилия с определени личности, с които имат общи интереси е повече от голяма.

Можем да разчитаме на обективност, съобразителност, повече толерантност, бързина на реакциите и разкриване на варианти на развитие при комуникация.

Днес получаваме приятни известия или предложения, информационният поток е много усилен, дава ни шансове, така че да създадем или укрепим връзки, да постигнем споразумения…

Дори и да не ни отворят на една врата, то на друга- това ще се случи…

Така че препоръчително да си изградим стратегия и да бъдем по- комуникативни, за да реализираме плановете си.

Ако амбициите не са толкова високи, тогава просто се разтоварваме в приятна компания, не ни липсва внимание…

Денят е динамичен, мнозина са концентрирани върху известия, приоритетни за тях разговори, които са способни да преобразят бъдещи перспективи на развитие… Трудно ще се застояваме на едно място…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- денят е динамичен и интересен, получавате известия и предложения, от които може да се възползвате… В друг случай- водите преговори, важни разяснителни разговори. В повечето случаи общуването е проводник на възможности, от които можете да се възползвате. Като минимум- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, защото звездите „ осветяват“ взаимоотношенията ви, същевременно на тази тема можете да влияете най-много, съответно да отстраните слаби звена, ако забележите такива, да усилите позитиви и т.н.

Телец, Дева, Козирог- денят е динамичен, натоварен с множество ангажименти, дава ви възможност да се докажете, да надградите успехите си, може някой от вас да получат награда за полагане от тях до този момент усилия, така че да повишат доходите си или поне да защитят интересите си. Ако това е невъзможно, тогава пред вас могат да се разкрият алтернативи на развитие, много често разбирате- кой ви пази гърба…

Близнаци, Водолей, Везни- инициативността ви е много висока, а добрата новина е, че все ще намира кой да подкрепи идеите и желанията ви. Чудесен ден да искате, за да ви се даде…Не е изключено да получите приятни известия, да ви засвидетелстват толерантност или определена личност да се превърне в проводник на собственото ви щастие…Хубав момент да направите пробив в избрано от вас направление, но крайният резултат и в значима степен ще завияст от вас самите и собсвените ви действия.

Риби, Рак, Скорпион- денят не протича по предварителен график, но пред вас може да се разкрият невидими до този момент възможности, алтернативи на развитие, паралелни шансове, варианти, които ще ви подействат обогатяващо. Подходящо време да се справите с приоритети, които влияят на вашата стабилност, свързани са с миналото, но все още не са реализирани…Може да се справите със задачи, които се отразяват на дома и семейството или комфорт на съществуване. Ако желаете да преобразите света около вас, можете да направите крачка, която ще има широко отражение…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *