Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 28 март 2023г.

Седми лунен ден, Луна в Близнаци/Рак

До 12:00 ч. Луната е в Близнаци,, така че през първата част от деня все още ще бъдем силно концентрирани върху желанието и необходимостта да споделяме мисли и желания, за да бъдат те подкрепени, за да намерим с кого да обединим усилия или поне- да открием приятна компания, с която да се разтоварим.

През първата част от деня може да сме малко по-разсеяни, разпилени или това време да премине в „сладки“ или „празни“ приказки.

През втората част от деня все повече ще се концентрираме върху приоритети, които касаят нашата сигурност и мнозина може да усетят прилив на енергия и адреналин, за да защитят своето, интересите си и в един по-широк смисъл.

През втората част от деня Луната вече ще транзитира през зодиакалния знак Рак и от този сектор ще усили нашите инстинкти, те ще бъдат верен ориентир, за да реагираме най-правилно и понякога в обективно провокиращи ситуации.

Това е подходящо време да укрепим сърдечни връзки, да подобрим атмосферата в дома и семейството, но не е само.

За това ще ни помага и нашата интуиция… Под нейно влияние някой ще действат спонтанно, ще проявят забележителна устойчивост, но и справедливост. Обърнете специално внимание на хора и обстоятелства, които днес ви помагат, на които можете да разчитате и допринасят за усещането ви за устойчивост.

При Луна в Рак ние демонстрираме истинското си отношение, трудно се играят роли, но можем да очакваме същото и от отсрещната страна.

Можем да чуем новини, да проведем подобни разговори, които имат широко отражение или не въодушевяват. По различни начини и поводи днес звездите ще ни покажат от каква посока можем да очакваме своите шансове, щастие и т.н.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- през първата част от деня може да проведете интересни разговори, с които ще се разтоварите, но не е изключено и да попаднете в ситуация, които понякога приличат на „ развален телефон“. Въпреки всичко, вашето въздействие върху околните е много силно, така че вашата собствена инициативност, комуникативност- ще се превърнат в проводник на възможности, понякога и над средното ниво. Онова, което ви въодушевява или радва сърцето ви- може да остане такова за дълго време. Интуицията ви е много силна, може да имате предчувстви или да бъдете силно концентрирани върху определена тема… Щом душата ви насочва, значи това е правилната посока. През втората част от деня можете да стабилизирате или подобрите домашната, семейна среда… Това е подходящо време да обърнете внимание и на себе си, и на близките си, може би да намалите темпото или да излезете извън рутината, за да бъдете максимално ефективни или да не пропуснете някакви шансове.

Телец, Дева, Козирог- през първата част от деня вие сте натоварени с доста ангажименти, но плановете ви може да бъдат леко объркани или не подредени поради непредвидени и допълнителни изисквания, разяснителни разговори, известия. През това време можете да разберете какво допринася за благоденствието ви, професионалната ви реализация, а ако има нещо, което действа зад гърба ви, тогава ще можете да го идентифицирате. През втората част от деня- може да проведете разговори, срещи или да узнаете нещо, което е с широко отражение. Във фокуса отново вашите взаимоотношения, партньорски връзки, лични или делови, на които можете да влияете над средното ниво… Възможно е да изкажете или да чуете нещо, което ще повдигне адреналина ви, ще има дългосрочно значение или ще ви помогне да надникнете в по-далечното бъде. Разбирате истинското отношение на важни за вас хора.

Близнаци, Водолей, Везни- през първата част от деня може да попадате в ситуации, които изискват да сте по инициативни, за да защитите интересите си. Вие ще успеете, но все пак е хубаво да се пазите от влияния, които могат да ви нанесат щети, въпреки че не са изключени допълнителни разходи, които са и полезни инвестиции. Влияете на тенденциите над средното ниво и по различни начини и поводи можете да разберете- кои от вашите мечти са осъществими, кои- трябва да бъдат коригирани като подход. През втората част от деня ангажиментите ви растат, но вие успявате да се мобилизирате и всъщност да се справите чудесно, понякога и с дела, за които до скоро не ви е стигала смелост, упоритост, постоянство. Сега можете да направите пробив в избрано от вас направление, някой от вас ще получат бонус, подарък, финансово или морално поощрение… Все ще си намери някой, който да ви мобилизира- може да е конкурент, друга енергична личност, която ви се отразява по този начин.

Риби, Рак, Скорпион- през първата част от деня успявате да наваксате с изостанали дела, някой от вас може да водя тайни преговори или да намерят скрити, обходни пътища към желанията си. Не ви е лесно да се организирате през това време и вероятно е най-добре да следвате естествения ритъм на събитията… През втората част от деня- все повече ще се чувствате в свои води, тонусът и адреналинът ви ще се повдигнат и могат да се концентрират върху конкретна цел, която ще реализирате на практика, това ще допринесе за чувството ви на сигурност, ще привлече внимание към вас или ще е повод- да постигнете дългосрочни успехи или пък да утвърдите авторитета си, да бъдете забелязани, подкрепени, одобрени… През втората част от деня оказвате силно въздействие на околните, възползвайте се по оптимален начин. По различни начини и поводи може да зададете едно ново начало в живота си… В основата мога да бъдат и някои ваши интуитивни прозрения.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *