Uncategorized @bg Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 30 юли 2022г.

This post is also available in: English (Английски)

2/3 лунен ден, Луна в Лъв

Днес ще си правим равносметки, ще се изправяме пред истини, ще провеждаме разговори, които ще докоснат сърцето ни…

Част от случващото се може да породи носталгични настроения, други- ще охладят чувства и страсти.

Денят може да се окачестви като „ момент на истината“, приоритетно във взаимоотношенията, но не само.

Въпреки всичко луната в Лъв ще има позитивно отражение върху нашия тонус, самочувствие, възстановителни сили, вяра в собствените възможности. Така че като цяло емоционалният фон ще е цветен, ярък, градящ се върху „жажда за живот“ в един по-широк смисъл…Подходящо време да се разтоварим с приятели, да си доставим някакво удоволствие…Можем да си направим равносметка- кой или какво допринася за чувството ни на щастие или точно обратното, застава срещу нас.

Можем да попаднем в ситуации или да проведем разговори, които ще ни покажат това. Миналото може да ни застига по някакъв начин, самите ние може да сме по-склонни от обикновено да се връщаме назад, да анализираме, но това може да има позитивен ефект върху бъдещи решения.

Овен, Лъв, Стрелец- днес може да провеждате разговори, които са разяснителни, които могат да ви сблъскват с някакви истини или самите вие по различни поводи ще сте склонни да си правите равносметки, да се връщате назад към миналото и да го анализирате. Определени събития или чутото- ще има стабилизиращ и полезен ефект, ще ви помогне да направите правилен избор в бъдеще. Подходящо е да сте социално по-активни, за да изпъкнете… Влияете на околните над обичайното, възползвайте се по оптимален начин. Сами може да се дистанцирате от хора и обстоятелства, които не допринасят за чувството ви на щастие, не подкрепят честолюбивите ви планове и т.н.. Виждате отсрещната страна такава, каквато е…

Телец, Дева, Козирог– днес в по-ярки краски може да идентифицирате всичко, което препятства чисто професионални успехи, материални постъпления и т.н.. Ако трябва да оставите нещо зад гърба си, това ще бъде по-видно от обикновено. Някой от вас могат да попаднат в ситуации, които приличат на конфликти на интереси. Балансирайте внимателно между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна. Може да се наложи да се разплатите с едно, за да получите друго и по-ценно. Денят е подходящ да се дистанцирате от онези , които могат да ви нанесат щети, чисто финансови или пък морални.

Близнаци, Водолей, Везни- аспектацията на звездите осветява вашите партньорски отношения, важни за вас връзки. Може да сте склонни да проявявате по-голяма критичност, взискателност към околните, вероятно и не без причина, а защото те ви предизвикват. Вие ще се оказвате важен фактор за другите, ще ги принуждавате да се съобразяват с вас. В някои случаи обаче, това може да внесе известно напрежение, може да изкажете или да чуете думи, които да охладят или направо замразят някои ваши връзки. Крайният резултат и в повечето случаи ще зависи от вас самите, до колко сте склонни да правите компромиси и т.н.

Риби, Рак, Скорпион- денят е натоварен с множество ангажименти, част от които ще ви натоварят над средното ниво. Възможно е на повърхността да изплуват скрити фактори, които влияят на вашата реализация, може да променят вашите предварителни планове. Не е изключено да се сблъскате с истини, които касаят доходите ви, кариерното развитие, съответно- до какви върхови постижения можете да се доберете, какво ще ви струва това. Ако трябва нещо да оставите в миналото или поне да промените нещо, така че да бъдете по-успешни и печеливши на работното място- това ще бъде по-видно от обикновено. Не пренебрегвайте определени знаци на съдбата, имате възможност да надникнете в по-далечното бъдеще, така че да вземете съответни мерки и да се предпазите от бъдещи затруднения и дори загуби. Днес са възможни повишени разходи, дори загуби, противопоставяне на интереси, анализирайте, вземете решения, които ще ви предпазят занапред…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *