Дневен хороскоп

Дневен хороскоп 19 септември 2023г.

Пети лунен ден, Луна в Скорпион

Повечето от вас знаят, че Луната в Скорпион винаги намесва „ пластовете под краката ни“ с малки и по-големи „земетресения“. Скорпион предизвиква промени, за да се справим с предизвикателства, за да обърнем внимание на въпроси, които сме отлагали, но вече това е невъзможно…

Луната в Скорпион ни подтиква да защитаваме интересите си до краен предел, но също така да бъдем стратези, да проявяваме по-голяма адаптивност, за да постигнем по-добър резултат от преди.

На повърхността могат да изплуват тайни, така че да се възползваме от тях, да вземем правилни решения, ако чувстваме че сме напрага на житейски кръстопът.

Не е изключено да попаднем в ситуации, които приличат на противопоставяне на интереси, в този процес победител ще бъде онзи, който е готов да направи известен компромис или да жертва едно, за да придобие друго и по ценно. Емоциите са много силни, ярки, крайни…

Могат да варират от идеалистична любов до-… точно обратното, вид неприязън.

Ще ни е трудно да останем безразлични или да прикриваме преживяванията си, така че може да е интересно да наблюдаваме себе си и околните.

В оптимален случай- изчистваме недоразумения с любими хора и укрепваме отношението си. В друг вариант- ескалира ревност, други потискани чувства…

Все пак е хубаво да внимаваме и под въздействие на това, което изпитваме- да не преминаваме определени граници, зад които после може и да съжаляваме.

Възможни са повишени или непланирани разходи, а в друг вариант- звездите ще ни покажат от кого трябва да страним, за да се предпазим от загуби, буквално и в по-широк смисъл.

Разделяме се с илюзии, там където ги има, проявяваме воля, за да постигнем набелязаното, така че вероятността да „ завъртим колелото на житейския си път“ в нова посока е доста вероятно, все пак от нас ще се изисква да не губим крайната си цел от поглед, за да не объркаме посоката.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за родените на 19 септември

Овен, Лъв, Стрелец- денят може да е доста емоционален за вас и да не протече по предварителен график. Вероятно ще е по-добре да следвате естествения ритъм на събитията, за да не пропускате шансове, но и да съумеете да защитите интересите си, ако попаднете в подобна ситуация. Разясняват се чувства и на повърхността мога да излязат подтискани до този момент преживявания, нека това да се превърне в повод- да се разрешат евентуални различия. Така и ще бъде, ако балансирате между вашия интерес и този на отсрещната страна. Подходящо време да прекратите връзки, които ви нанасят щети, ако има такива. Може да промените подхода си, за да спечелите нещо важно или да получите по-добър резултат от преди . Денят е динамичен, изискващ повишена адаптивност, но и да се избягват крайности, които са способни да ви разминат с някой очаквания.

Телец, Дева, Козирог– във фокус са важни за вас връзки, партньорски отношения, лични и делови. Може да чуете и да изкажете думи, които да докоснат сърцето ви, да имат траен отпечатък или да преобразят най-близката ви среда. Може да узнаете тайни или да вникнете в голяма дълбочина в сърдечни връзки, така че да разберете какво изпитва отсрещната страна, за да можете да реагирате по оптимално добър начин. Луната в Скорпион може да изисква някаква промяна, за да се преодолее предизвикателство, за да се разреши въпрос или да се изчисти напрежение, ако е имало такова. Не губете целите си от поглед и всичко ще е за добро. Ако някой контакти са безперспективни, може да ги прекратите.

Водолей, Везни, Близнаци- денят е натоварен с ангажимент над обичайното, защото ескалират и допълнителни задачи, с които трябва да се справите. Все пак това е подходящо време, през което можете или трябва да изпъкнете, също- можете да действате различно, да промените нещо или пък да се възползвате от необичайна ситуация, за да извлечете ползи, за да спечелите нещо важно за вас. Анализирайте и действайте стратегически… Дребни действия могат да имат широко отражение върху финансовото ви състояние, обществено положение, бъдещи перспективен развитие, които засягат вашата сигурност. Мнозина ще проведат доста емоционални разговори и ще направят избор- на кого да се доверят или пък да се дистанцират…

Риби, Рак, Скорпион- инициативността ви днес ще е много висока, дребни действия ще имат широко отражение. Вие ще се превръщате в проводник на промени, както за вас самите, така и за околните. Възползвайте се от тази мощна енергия, която понякога ще ви поставя на прага на житейски кръстопът. Денят е натоварен с множество ангажименти, това ще мобилизира мнозина, може да е повод да защитавате позициите си по един доста удачен, стратегически начин, така че да излезете победители, които са се представили максимално добре, преодолели са евентуално предизвикателство. Все пак е полезно да се пазите от крайности, които могат да ви разминат с някой очаквания.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *