Астрология Индивидуален хороскоп Интересно

Ежедневието според рождената ви Луна е …

shtastie12Луната е друг символ в астрологията, който е почти равен на Слънцето по своята сила и влияние в хороскопа. Тя символизира нашите емоционални преживявания, начина, по който възприемаме заобикалящата действителност и съответно- ежедневно преодоляваме трудностите. Тоест- тя е емоционалният фон на нашите дни.

В астрологичната карта на представителките на нежния пол, тя ще покаже способността да се привличат обич и симпатии, да се дарява нежност, че и живот.

В мъжката карта, освен всичко друго– Луната ще покаже типът жени, от които се превлича той, типът емоционални връзки и т.н.

Вижте, какво символизира за вас Луната, ако не знаете в кой зодиакален знак се намира, можете да проверите чрез астрологичната програма, която е в началото на секция- „индивидуален хороскоп”.

 

Луна в Овен

Ако имате Луна в Овен, това означава, че вие обичате предизвикателствата и ежедневието ви е динамично. Вие сте предприемчиви, инициативни, страстни и може да водите всекидневни битки  към малки или големи цели.  Едно е сигурно- скуката и бездействието не са за вас. Може да се каже ,че се чувствате най-щастливи, когато има предизвикателства около вас, а ако ги няма- тогава сами си ги създавате, ей така- за разнообразие или за да победите в собственото ви състезание с живота.

Вие сте и индивидуалисти, които държат да  са „първи”. За жените с Луна в Овен, това означава ,че ако имат деца или любим човек до себе си- те трябва да ги следват, да им се подчиняват, да се съобразяват с тях подчертано, защото…ами защото един Овен е водач.

За мъжете с Луна в Овен- тълкуванието е- бурни и страстни връзки, защото предпочитате такива жени- борбени, но същевременно и вие не се давате лесно, нали?

Луна в Телец

Ако имате Луна в Телец, тогава вие ще се стремите към спокоен и уравновесен живот, без драми и сериозни сътресения.

Човек живее „тук и сега”, така че какво по-хубаво да си доставя всекидневни удоволствия- чрез вкусни ястия, приятни взаимоотношения и разбира се- харчене-печелене на финансови средства- и двете посоки са приоритетни и важни! Вие притежавате вроден нюх за придобиване на блага, отличен естетически усет, който гали сетивата…

За жени с Луна в Телец- това положение свидетелства за дама, която умее да създава уютен дом, може би е секси, но трябва да не прекалява със сладките неща. Но умее да извлича ползи или удоволствия по различни начини…

За мъжете с Луна в Телец – привличат се от чувствени жени, добри домакини, такива, които да се грижат за тях- в пряк и преносен смисъл.

Луна в Близнаци

Ако имате Луна в Близнаци, вие изпитвате дълбока емоционална нужда да говорите, говорите…Общуването за вас е начин на живот, връзки, постоянни познанства, пътувания. Едва ли ще ви липсват приятели и компания. Освен това чрез отличните ви комуникативни умения вие ще можете да извличате и някакви ползи в ежедневието си, например работата ви да е свързана с вид интелектуален труд, спекулации ,пътувания и т.н.

С Луна в Близнаци- на вас ви е по-лесно да говорите за чувствата си, отколкото да ги изживявате наистина, като минимум- сърдечността се филтрира от разума. Това е повод- за голяма динамика в ежедневието, а ако съществуват някакви препятствия, то те се преодоляват по-лесно, защото изход се намира- „хладно” и без излишни емоции.

Жените с Луна в Близнаци не са типичните домакини или поне не им се отдава твърде тази „работа”. Но са ведри, общителни и ненатоварващи, интересни и често- добро телосложение.

Мъжете с Луна в Близнаци често са флиртажии, обичат свалките, бързо започват, но и бързо прекратяват връзки. Нищо лично, а и кой знае колко – драматично! И животът им е такъв- като полет „над нещата”. На  една жена могат да й простят всичко, но не и да е глупава. Все пак, ако успеят да се привлекат и задържат поглед върху някоя дама, това е добре преценено и за дълго.

Луна в Рак

Ако имате Луна в Рак, тогава сте склонни да се тревожите и за дребни неща. Ако те не са свързани със собственото ви благополучие, тогава ще е във връзка с вашите близки- дали всичко е наред, а така ли ще бъде винаги и какви безопасни мерки трябва да се вземат своевременно и т.н.

Въпреки вашият драматизъм, вие сте емоционално обсебващи и завладявате напълно съзнанието на близките си, умеете да ги манипулирате и направлявате според собствените ви желания. Е, това си е изтощително, но ако ви омръзне, можете да се рестартирате, в краен случай да си потърсите други приятели, любими хора, но вие трудно забравяте, а и вас е невъзможно да подмине с безразличие човек…защото когато обичате, няма по-грижовни и всеотдайни от вас.

Жена с Луна в Рак е всеотдайна и грижовна майка, партньорка и т.н.

Мъж с Луна в Рак- търси емоционални дами, които да запълнят дълбоко залегналата нужда от разбиране и грижа. И, да, в значима степен жената до него трябва да прилича на майка му.

Луна в Лъв

Ако имате Луна в Лъв вие сте твърде емоционални и ежедневието ви по подобен начин ще бъде изпълнено с малки и големи драми, комедии, екшън и какви ли още не сцени. Но около вас винаги е цветно, присъстват ярки емоционални преживявания, вие се стремите /съзнателно или не/ всекидневно да се доказвате ,да изпъквате пред другите, да играете водеща роля във вашия или в нечий друг живот. И в крайна сметка вие се превръщате точно в това- герой, чиито история е достойна да бъде пресъздадена в роман, филм и т.н.

Жена с Луна в Лъв е винаги много привлекателна за противоположния пол- тя излъчва магнетизъм, чар, все едно е обещание за радост и удоволствия.

Мъж с Луна в Лъв ще харесва забележителни, ярки и „царствени” дами, такива, с които да се гордее. Когато я намери, тогава самият той ще се превърне в щедър и всеотдаен владетел.

Луна в Дева

Ако имате Луна в Дева вие имате точни и ясни приоритети, които следвате като по часовник, те са добре обмислени и трябва да носят изгода. В ежедневието си вие сте прецизни, точни, разумни и рутината не ви плаши. Напротив. На вас ви харесва всичко да е ясно и както се казва „по местата си”, както на работното място, така и в дома ви-вие не обичате хаоса, последователни сте и предвидими. Не обичате неизвестността и риска, за това рядко ги привличате ,освен, ако няма други доста негативни в това направление послания. Но сигурността не бива да е за сметка на  удоволствията, които остават на заден план. Всъщност подобен емоционален вакуум може да ви направи доста безразсъдни през втората част на живота ви.

Жена с Луна в Дева умее да „върти” и къщата и мъжа до себе си. Можете да я познаете по спретнатия и изчистен дом и реда към, който се стреми. Това, което и липсва в пълна степен е, способността да изразява чувствата си, а това с времето може да се превърне в проблем за сърдечните й връзки.

Мъжете с Луна в Дева не харесват „показните” и „силиконови кукли”, а дамата до тях трябва да има други и много по-стойностни, „земни” качества.

Луна във Везни

Ако Луната ви е във Везни, тогава за вас партньорските взаимоотношения винаги ще имат водеща роля- за чувството ви на щастие или пък въобще успешна реализация. Вие винаги ще се стремите към хармония и може с времето да играете ролята на посредник, арбитър, умиротворител. Обикновено поради тази причина ,защото търсите компромисни варианти, мир и разбирателство, вие сте търсена и предпочитана компания, в повечето случаи имате добри маниери и съответно връзки.

Жена с Луна във Везни ще притежава вроден естетически усет, ще бъде балансирана в своите желания и ще успява да създава дълги отношения, освен, ако няма силно провокиращи и други негативни фактори. Но дори и тогава, Луната ще се опитва да поправи щетите.

Мъж с Луна във Везни е ценител на женската красота. Това може да е типичният „Дон Жуан”, но може и да е човек, който държи много на брака, стига да успее да се реши на подобна стъпка, защото това не е лесно в този случай…

Луна в Скорпион

Ако имате Луна в Скорпион вие безспорно притежавате необятна емоционална природа, която съзнателно или не, но имплантирате в ежедневието си-постоянно. Вашият живот напомня на бурно море, което не оставя сетивата ви в почивка и вие се лутате между завидна смелост, съответно- постижения и краен, неконтролируем песимизъм. Но вие притежавате качество на „непобедимостта” и „безсмъртието”, напомняте на „феникс”, който постоянно възкръсва от пепелта, побеждава и успява там, където другите не могат. И да-понякога, дори околните не подозират какви битки се водят във вас, какви стихии бушуват, какви страсти…Това си личи само в дълбочината на вашия поглед…

Жена с Луна в Скорпион е магнетична, обсебваща, пленителна и много секси. Едва ли някой може да й устои, но не е лесно и да издържи на крайностите…

Мъж с Луна в Скорпион харесва различните, потайните и емоционални дами. Тя трябва да е интуитивна и да го разбира без много обяснения. Той-трябва да усети духовна близост, която тук се доказва и чрез сексуалните взаимоотношения.

Луна в Стрелец

Ако имате Луна в Стрелец, това означава, че сте склонни да гледате по-оптимистично на живота. Вие сте като дете, което обича да се учи, да познава света, да се разнообразява и да разширява хоризонтите пред себе си чрез реални пътувания или чрез романи, фантазии, мечти и т.н. Луна в Стрелец ще ви надари с доза късмет в ежедневието, но дори и той /късметът/ да е минимизиран от други негативни влияния, дори и тогава Луната в Стрелец ще ви действа позитивно, защото ще ви издигне над дребнавости и вие по-леко ще преминавате през предизвикателствата, ще ги приемате от един друг-полезен и философки и ведър ъгъл.

Жена с Луна в Стрелец няма да е типичната домакиня, която ще стои у дома и ще готви, но може да измисли прекрасни излети сред природата, ще ви устройва развлечения или пък ще ви изумява със своите разсъждения- зрели и точни. А уж пък изглежда повърхностна, но всъщност- не е !

Мъжът с Луна в Стрелец ще го познаете по ведрата и приятелска усмивка. Той харесва позитивни дами, жадни за приключения, ако не колкото него, то поне в известна степен.А, да-и свободата е неприкосновена!

Луна в Козирог

Ако имате Луна в Козирог, това означава, че сте склонни да приемате живота от „сериозната” страна. За вас ежедневието не е „забавление”, а поредица от цели, които трябва да се постигат, „върхове”, които трябва да се изкачват. И нищо не е даром, а благодарение на упоритостта и постоянството. Вие си го знаете и сте изключително постоянни, надеждни, добри партньори. Но само задължения…развлеченията и удоволствията могат да останат на заден план или съвсем да се погубят, ако не внимавате и съзнателно не си давате почивка, не се впрягате в ангажименти, някой от които дори не бива да са ваша отговорност.

Жена с Луна в Козирог е амбициозна ,стабилна, но склонно да се фиксира върху вид изгоди, през които филтрира чувствата си.

Мъж с Луна в Козирог търси авторитетна жена, такава, на която да има доверие и заедно, дълги години да градят общото си бъдеще. Това може да е причина да се привлича от твърде строги, че и натоварващи или дори по-възрастни дами.

Луна във Водолей

Ако имате Луна във Водолей, тогава вие притежавате буден и находчив ум, който лесно печели симпатии и доверие. Едва ли ще ви липсват приятели, но с дългите сърдечни връзки нещата не стоят точно така. Вие или не умеете да изразявате добре чувствата си или пък сте толкова провокиращи и непоследователни, че постоянно предизвиквате някакви обрати изненади. И да- такова е ежедневието ви- наситено с много планове, хора, разнообразие…При вас най-сигурното обстоятелство е липсата на сигурност. До степен, че сами можете да изненадате себе си, ако не днес, то утре- с малка или голяма революция, обрат или прогрес, защото рутината вече дразни и не е за вас…

Жена с Луна във Водолей прави впечатление със своята независимост, остроумие, оригиналност и еклектичност. На какво е способна обаче, разбирате в движение. Тя не е типичната домакиня и майка, но може да ви предложи приятна компания и разнообразие, одухотворено общуване, което може и да не срещнете другаде. И да- тя умее да бъде вярна, ако се спечели уважението й.

Мъж с Луна във Водолей е независим, може би кариерист, на който му се иска „светът да се върти около него”, плюс още две- три жени. Е, той може и да не тръгне да  се забавлява с тях, но поне да ги има за разнообразие е много освежаващо за него. Харесва дами, които умеят да се забавляват, да бъдат в център от събития, а защо не- да допринасят за по-добрия му социален статус. Да, определящ мотив е жената да има добро положение в обществото..и да умее да го изненадва  с креативните си идеи.

Луна в Риби

Ако имате Луна в Риби, това означава, че ежедневието ви е океан от дълбоки емоционални преживявания. За съжаление не всичко е видно- дори и за вас самите. Възможно е някой тайно да ви харесва, друг да прете мрежи, в които да ви оплете като златна рибка и да ви използва, трети- да „точат харпун”, с който да ви ранят…Но едно е сигурно- в животът ви потичат всякакви преживявания, цветни, разностранни, емоционални, крайни и необясними…Постоянно трябва да се справяте с подмолни течения, които сами сте предизвикали или пък продуцирани от предстоящи бури…Какво пък, вие сте ярки, запомнящи се, вашият живот също е достоен за роман и никога не е скучен, а пълен като самия живот!

Жена с Луна в Риби е нежна, пленителна, омагьосваща. Умее да обича истински и от сърце, да се грижи за любимите си хора по един неповторим начин.

Мъжът с Луна в Риби  не е типичният „мачо”, но трудно няма да го забележите, особено, ако иска да ви направи впечатление, тогава той ще включи цял набор от познати и неизвестни оръжия ,за да постигне целта си. Не е много ясно обаче, какво всъщност иска, а и до кога. Може да е отличен манипулатор и всъщност да привлича подобни сложни и потайни дами…

 

 

 

 

Mariana Petrova

2 коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Дали ще има промени в работата отговор най-сигурно ще даде отново положението на прогресивната Луна.

    • Да, но не само прогресивната Луна, а и Слънчевата революция и положението на Меркурий и не само, нали?