Астрология Индивидуален хороскоп Интересно

Луна и Слънце- послания за брак, безбрачие или многобрачие…

Много са условията, които водят за една или друга предопределеност в тази тема- липса на брак, склонност към многобрачие…

12pr4Но едни от водещите фактори си остават Слънцето и Луната, които според много автори обединяват Ян и Ин енергията в полето на душата. 

/Ако не знаете къде се намират във вашия хороскоп, проверете на сайта ми безплатно и в категория “индивидуален хороскоп”, в падащото меню/.

И така, за мъжете и склонността им да сключват брак или не, водещ елемент е Луната. Освен, че тя влияе върху избора на бъдещата партньорка, също указва до колко мъжът е постоянен в своята емоционална обвързаност към нея.

Когато Луната е в мутабелни знаци /Риби, Близнаци, Стрелец и Дева/, тогава човек е склонен да действа не твърде обвързано, на пръв поглед може да изглежда друго, но това да не е така или пък бързо да се промени в нова „незнайна” посока, особено, ако има предизвикателства или неудовлетвореност, тази Луна трудно остава вярна…

Статестически за всички, най-много необвързани и/или такива, които преминават от връзка във връзка и/или разводи има при хора с Луна в мутабелни знаци или в падащи домове- над 50 %.

Когато Луната е в кардинални знаци /Овен, Везни, Козирог, Рак/, тогава човек по-трудно се впуска към нови връзки, но въпреки това е силно изкушен от промените. Тук често е валидно правилото: „много му се иска, но не му стиска”, обаче- в повечето случаи докато се престраши първия път, а после може и да им е все по-трудно да удържат поривите и страстите си.

За кардиналните знаци е най-важното да се решат, после всичко им е лесно…

За „еднобрачни” се счита фиксираните знаци или когато Луната е в Лъв, Водолей или Телец– защото такива хора много трудно приемат промените и умеят да бъдат устойчиви, последователни и верни в своите емоции…

За мъжете е важно и Луната в кой квадрант попада:

-1-ви квадрант /1,2,3 дом/- ранен брак.

-2-ри  квадрант /4,5,6 дом/- брак след 30 години.

-3-ти квадрант /7,8,9 дом/- късен брак или липса на такъв.

4-ги квадрант /10, 11, 12 дом/- брак до 30 години.

Счита се за „тревожен знак”, ако тази последователност не е реално отразена в живота.

За жените е определящо положението на Слънцето, за това какъв партньор ще привлекат, според положението му по домове- какви ползи ще й носи, а също и кога ще е склонна да сключи брак и т.н.

Ако Слънцето на жената е в 1 квадрант /включващ 1,2,3 дом/ или 3 квадрант /7, 8, 9/- тя е склонна да се омъжи късно и/или за по-възрастен партньор, може и влиятелен, но добре преценен.

За такива дами ранният брак е направо противоестествен.

Ако Слънцето на жената е във 2 квадрант /4,5,6 дом/ или 4 квадрант /10,11,12 дом/- тогава тя е склонна да се обвързва млада или е привлечена от по-млади, понякога „незрели” мъже.

 

 

Mariana Petrova

2 коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • 26.05.55 Знам много за хороскопа си и по принцип знам много за всички зодии.Но,не съм наясно с домовете и тяхното влияние.Знам,че слънчевият ми знак е в близнаци,имам асцедент Дева и Луната ми май беше в Лъв.Интересно е да получа повече информация.

    • Това е много обширна информация, но най-общо казано домовете се “броят” от Асцендента и обратно на часовниковата стрелка…така можете да разберет къде и в кой дом се намира вашата Луна в Лъв…