Интересно Секс и зодии

Любовни триъгълници-отвъд видимото

1nkwМножество проучвания /включително и  експериментални/ доказват, че хората си влияят енергийно и са свързани на ментално ниво.

Колкото са по-свързани двама души /живеят заедно, правят секс и т.н./, толкова е по-значим енергийният обмен.

При това, преувеличено значение са отдава на половия акт. Оказва се, че той е много повече от физическо взаимодействие, а гениталиите са „портал” към духовното същество на човек и могат да предават мисли, желания, проблеми, че и карма.

Учени от университета Емори в Атланта (САЩ) изясниха, че спомените и опитът, придобити през живота, се имплантират в следващото поколение чрез изменения протичащи в ДНК.

Всъщност, това е едно от схващанията за еволюцията в природата.

Д-р Уилям Болдуин в Spirit Releasement Therapy споделя, че чрез химически и електромагнитен обмен по време на интимност се прехвърля и запечатва информация от „скрити файлове”, за които дори ни е трудно да си представим.

И така, какво се получава при един любовен триъгълник. На практика „участниците” попадат в невидима връзка, която им оказва силно влияние. Ако един от партньорите не е на ясно, че е въвлечен в подобна схема, той несъзнателно може да промени поведението си, да насочи вниманието си към несвойствени за него идеи, интереси, желания и т.н., а често дори няма да знае от къде се „диктуват” тези трансформации в него. Защото явно не само болести се предават по полов път… Но ако „третият” включен в триъгълника не съответства на аурата на другите двама, тогава може да изпадне в нервно напрежение, депресии, да пострада на чисто физическо ниво.

Според Барбара Марчиняк / Bringers на Dawn/  сексуалната енергия по време на  полов акт е основен метод за  психическо хранене или…отравяне…

Съществуват интересни истории в тази посока.

Една от тях е на Наташа Лютмън, която необяснимо и  изведнъж започва да се бои от насилие. По-късно разбира, че мъжът й е имал любовна авантюра с колежка, която е малтретирана от своя съпруг.

Браян е обикновен мъж, влюбен е в работата и жена си. Постепенно обаче започва да изпитва вътрешно безпокойство, сънят му се разваля без видима причина и той насочва енергията си в агресия, която не може да контролира и удържи. По време на развода му се разбира, че дългогодишната му половинка е имала паралелни отношения с друг тип, „мачо”, „Дон Жуан”, който бързо зарязва съпругата му след разкритията…

Любопитно е и още едно твърдение на изследователи в тази област. Счита се, че ние сме прикрепени с „енергийни нитове” към хора, които обичаме или обичат нас.

Ако в една двойка настъпи раздяла в резултат на „чуждо вмешателство”, то рядко има щастлив край, защото  онзи, който е наранен, енергийно не пуска своя партньор.

Може би не бива да се пренебрегва поговорката ,че „щастие не се гради върху нещастието на друг”.

На практика, мнозина, които са попадали в подобни любовни триъгълници знаят, че това не е донесло радост и удовлетворение на никого или им е струвало твърде скъпо.

За да се разрушат нежеланите „енергийни нитове” със стари и вече нежелани любовници, те първо трябва да бъдат прекъснати на ментално ниво и благодарение на прошка.

Ако това не се случи, трудно ще счупите „оковите” на вид енергийна зависимост предадена в любовния триъгълник, може да изпитате самота /реална или под формата на вътрешно усещане/, защото „пострадалият” ви я прехвърля и е доста вероятно да ви е включил в своята кармична програма за нещастие в любовта и не само.

Вярвате или не, все пак е добре да се замисляте повече преди да се включите в подобни „схеми”…

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *