Астрология Нумерология Нумерология и символи

Любов и кармични връзки- разберете нумерологичните тълкувания!

Любовта, партньорските отношения и семейството  са приоритетни въпроси от хилядолетия и не случайно съществуват множество проучвания в това направление, опити да се предскаже вид предопределение. Представям ви един древен метод за тълкувания. Формулата е такава : 55 – [ден + (месец х 2)]. Пример за роден на 1 февруари- 55 – / 1+ 2Х2/ = 55- 5= 50

Ако сборът от деня и месеца са по-големи от 55, тогава, вадите от полученото по-голямо число по-малкото 55, за да не се получава отрицателно число.

1- Жадна за любов душа, която никога не остава сама. Но е склонна да се втурва от една любов към друга, докато не открие идеалната, онази, която ще я направи щастлива. Позитивни личности, които горят в живота, а не тлеят.

2- Едно от най-щастливите числа за съвместно съжителство, защото хора, които са под влияние на него умеят да обичат истински, да бъдат толерантни и всеотдайни. Обикновено създават здраво семейство, гордеят се с децата си.

3- Огнен темперамент, който обича да обича. Склонност да се попада в „любовни триъгълници”, множество авантюри, ярък и изпълнен с приключения личен живот.
4- Стабилни отношения в семейството, но с много отговорности, които може да изместят чувството на любов. Все пак такива хора създават престижен дом, сочен за пример в обществото.

5- Влияе на хора, които не обичат еднообразието и рядко са доволни, както от себе си, така и от партньорите си. Съзнателно или-не, привличат неконтролируеми обрати по такъв начин, включително са предразположени към разводи, в оптимален вариант- премествания, активен светски живот, който действа като отдушник.

6- Това число обещава дълбока и разтърсваща любов, онази, която наричаме – кармична. За тези хора е характерна дълбока привързаност към определена личност за цял живот, а дали ще останат заедно или-не, важно е да намерят вътрешен баланс, който да изключи ревност и други крайни прояви.

7- Също много кармично и изпитващо число– за морала, последователността, мъдростта. Ако са на ниво- това гарантира дълбока, кармична привързаност, но с изискване към духовно развитие, компромиси. Иначе- страдания от предателства, самота.

8- Надарява с власт над чувствата на околните, обаятелност и привлекателност. Това число също е подчертано кармично- разплата за добър морал, висока ценностна система, вроден интелект и чувство за дълг.

9- Предразполага към духовна извисеност, но и чувство на самота поради тази, а и други причини. Склонност да се води аскетичен или живот изпълнен с дистанция и отчуждение. За да се преодолее тази негативна тенденция, трябва първо да се свалят някой вътрешни бариери.

10- Това число надарява с голямо семейство, добри роднински връзки, много приятели и общо взето щастлив личен живот, защото хората подвластни на него са силни и позитивни характери, носещи щастие, а и прогрес- в пряк или преносен смисъл.

11- Това число символизира- само-жертвата. Предразполага към обрати в личните взаимоотношения, а за да се съхранят те, трябва нещо да се плати като „ адекватна цена”. В оптимален вариант, това е натрупан опит, който променя начина на мислене и приемане на околните.

12- Емоционална натура, за която винаги другите ще имат водеща роля, а те ще са отдадени на тях– деца, партньори…романтиката и секса, близостта имат преувеличено значение. За жени под влияние на това число- показател за отдадена майка, щастие в дома. За мъжете- дамата на сърцето им има преувеличено, водещо значение.

13- Хора под влияние на това число имат власт над любовта, защото притежават вродена мъдрост, състрадание, знание как да обичат, съответно-получат обич.

14- Социално много активни личности, на които не им липсват обожатели, приятели, възможности. Но човек може да е сам дори и сред тълпа от хора. Това число предразполага съм постоянно обновление във взаимоотношенията. За любовта повече се говори, желае и по-малко се изпитва или съзнателно трябва да се култивира в избрана посока.

15- Предразполага към вътрешен конфликт между желанието човек да бъде сам и да бъде отдаден на друг. Не е изключен и подсъзнателен страх от обвързване, от раздяла, поемане на отговорности и т.н. Общуването и диалогът имат преувеличено значение за развръзката.

16- Неопределеност в чувствата, съответно- любовта и брака. Човек първо трябва да е наясно какво наистина иска от другите, а и какво е съгласен да даде. Бурен личен живот, от който по правило се правят изводи в по-зряла възраст.

17- Щастие в брака, в партньорските и приятелските връзки. Това което може да се прояви като спирачка, е прекаленото упорство, в редки случаи, при условие, че обектът на сърцето им не е бил правилно избран.

18- Свободолюбива натура, своенравна и претенциозна. Обича да пътува- в мисли или реално. Трудно се обвързва, защото анализира всички детайли, а после е склонна да страда от липса на взаимност.

19- Праволинейност във взаимоотношенията, независимо от техния знак- положителен или отрицателен. Свободна воля, могат да се обвържат, но само, ако те поискат.

20- Предвещава трудности в личните взаимоотношения, опасност от интриги, предателства, в оптимален вариант- не добро разбиране от страна на другите. Това е кармично число изискващо духовно развитие, на база компромис и обективност в начина на мислене.

21- Силна и концентрирана личност, която чрез волята си може да достигне всяка цел, стига да поиска. Втората част от живота им е по-щастлива по отношение на партньорството. Другите или признават авторитета им или отпадат от средата им.

22- Учат се по трудния път на опита в любовта. След предателства и разочарования, те променят начина на мислене, търсене, съответно- намиране на подходяща половинка в живота.

23- Надарява с достойнство, авторитет, добра професионална реализация. Уважението може да прерасне в любов, ако вие поискате. Водеща роля в партньорските връзки.

24- Демонстрират висок интелект, остроумие, това са завладяващи личности, които лесно печелят симпатии, но често са и лекомислени, общо взето- прекрасни любовници ,на които не може да се разчита за дълго време.

25- Водеща е кариерата, добрия социален статус, а не чувствата- така подбират партньорите си, начина си на живот и т.н. Съдбата им прави няколко подаръка и все в посока на това, което най-много желае сърцето им.

26- Силата на разума е способна да преодолее всички пречки в любовта, семейството и т.н. В ролята на по-мъдър партньор, тези хора рано или късно заслужават доверие и уважение.

27- Влиятелни и властолюбиви личности, с високо само-мнение, но също и потенциал. Вроден аристократизъм, но и опасност от отчуждение, всичко зависи от личните им желания, дали ще проявят същото уважение към другите, каквото имат към самите себе си.

28- Хора подвластни на това число се трудят упорито за своите близки, служат им по необходимост или желание. Но амбицията може да ги отведе много високо- до богатство, но може и да ги срине, ако тежестта не съответства на потенциала.

29- Страх от самота, който може да подтикне родените да правят всичко за любимия, да се жертват, дори когато това не е в тяхна полза. Много зависи на какъв партньор ще попаднат- на такъв, който ще отговори на чувствата им или ще злоупотреби с тази перспектива.

30- Търси се партньор, рационално и/или идеалистично, но с вид изгода. Възможен е брак по сметка, но това в повечето случаи не води до щастие, а разминава с очакванията.

31- Стремежът към финансова изгода или друга– водеща до повишаване на социалния статус чрез партньора, може да бъде удовлетворена, но на адекватна цена.

32- Означава ,че отношенията ви пряко ще се влияят от материалното благосъстояние, а то рядко е стабилно. Все пак всичко зависи от индивидуалното ниво на развитие. Важно е да се разделят- лични отношения от финансови или по-малко да се смесват. Не е подходящо число за партньорство в бизнеса.

33- Предразполага към финансови проблеми, които безспорно се отразяват и на личните взаимоотношения. Важно е във връзките, които градят да делегират отговорностите ясно и всеки да носи своя дан- в пряк или преносен смисъл. Трябва да преобладават духовните, а не материалните приоритети, а всички те ще се реализират по-лесно, ако силите са обединени, без единия да прехвърля вината на другия.

34- Важно е дали ще надделее благодарността за това, което има човек или алчността да се придобива още- в личен и в материален аспект. Числото дава много на онези, които ценят даровете на Съдбата и наказва тези, които се стремят към благополучие на всяка цена.

35- Способност да се печелят материални блага, че и богатство. Добър социален статус, но трябва да се пазят от користни партньори или любовта да страда за сметка на други приоритети.

36- Угроза от превратности на ново начало, край на стари и изживели своето значение връзки, чувства…Кармично число, което дава изпитания, за да се провери волята, а и дълбочината на истинската привързаност.

37- Означава творческа и търсеща натура, която може да е отдадена на фикс-идея. В пълна степен това може да е човек, но може и да е кауза, около която се завърта целия живот. В края на пътя обаче се осъзнава, че е имало и други възможности, които са били пропуснати или недооцени в своето достойнство.

38- Филантропия, но и голяма любов към богатството, разкоша, удоволствията или удобствата, които си имат цена.

39- Тълкуванието на това число варира в големи граници и крайности. Личността притежава вроден стремеж към власт, богатство и ги натрупва, благодарение на собствените си качества и/или партньора. Чувствата са на заден план или зависят от това ,до колко партньора отговаря на претенциите им. В друг вариант- крайна нищета, партньор, който допълнително усложнява с финансови неудачи общия път.

40- „Препраждане”- това е символът на числото и то може да бъде асоциирано за живота на личността, която му е подвластна. Прераждане- в чувства, ценностна система, начин на живот. Тайни и/или паралелни връзки, емоционални преживявания под повърхността- играят съществена роля през цялото време. Да се пазят от предателства и задкулисие- друг нюанс на тълкуванието.

41- Романтичните връзки се градят на практични съждения и оценки. Няма случайни партньорства, а това е известна гаранция за стабилност. Понякога изгодата е достатъчно силна, за да задържи взаимоотношенията.

42- Създава страх и неувереност в чувствата, непоследователност, противоречие на доводи и контра-доводи, които усложняват дългите връзки. Философстването е монолог, а не диалог и взаимно обогатяване. Богат житейски опит.

43- Търсят духовна съвместимост и ценят истинските, невидими качества, потенциал и съдържание, а не „опаковката” у другия. Умеят да градят дълги връзки, често се оказват опора за околните.

44- Коренни изменения и превратности в личния живот, които създават една забележителна лична история, достойна за роман. Обикновено са любознателни и интелигентни, но с времето стават неспокойни и по-неуверени. Важно е да намерят своя „пристан”, а това става обикновено след натрупан опит, впечатления и равносметки.

45- Силно кармично число за личния живот– единият от партньорите е в „дълг” на другия и трябва да му служи, за да е щастлив. Обикновено- една голяма и разтърсваща любов- посоката на развитие зависи от това, до колко се поемат отговорностите.

46- Вредни навици- в широки граници, влияят на добрите отношения с партньора. В друг вариант- необходимост от явни лични трансформации, за да се запазят дълготрайни чувствата, брака, семейството.

47- Обществено признание, активна позиция в живота. Уважение и престиж, които ги правят доста съблазнителни за противоположния пол. Често- натрупване на богатство. Това число също предразполага към привличане на користни партньори.

48- Разочарования в любовта, в професионалната реализация могат да доведат до лошо самочувствие, съответно- израз и реализация на чувства и взаимност. Понякога това е проблем морално ниво, а в други случаи- кармична разплата и дългове.

49- Щастие в любовта, кариерата, семейството- също много кармично число, което дава дарове от Съдбата.

50- Творческа личност, която влиза в различни роли– трагични, комедийни, на жертва, владетел и т.н. Но тук опасността идва от само-заблуди, измами, защото оглеждат в криво огледало себе си и човека до себе си.

51- Съдбата ще изпълни най-съкровеното им желание, независимо колко е голяма мечтата им. Ако това е във връзка с любовта- обещание за прекрасна и неповторима. Но ако е пари и власт- любовта едва ли ще е забележима.

52- Това са едни от най-силните числа, които като магия сбъдват желанията на онези, които са под тяхна опека. Щастие в любовта ,семейството, на всички нива, които са приоритет за тях!

Mariana Petrova

5 коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Здравейте. А как да се изчисли числото за човек, роден през м. декември? При дадената “формула” се получава число с обратен знак.

    • Благодаря, допълних статията- от по-голямото получено число се изважда по-малкото.

  • За човек роден на 31 декември резултатът е 0. Как да се тълкува това?

    • Благодаря Ви за въпроса ,явно е пропуск от моя страна! 0 предразполага към вътрешно отдръпване, необходимост човек да започва от 0, но същевременно му се дава голяма власт, сам да направлява нещата. Животът изисква оформянето на нови кармични връзки и преминаването на по-високо духовно ниво, което Вие сигурно усещате и развивате в себе си.