Икономика Специалистите Специалистите

Печелете и действайте със законите на новото време

Много неща пречат на българина, за да е такъв, какъвто иска: богат, като “западняк”, да харчи като руснак и да работи като шейх, т.е. да не работи. Но една от най-важните пречки е, че си мисли, че знае всичко и от всичко разбира. Неговата философия за света е най-вярна, само, че другите му пречат.

171059Развитите страни и хора, за това са богати, защото когато не знаят питат и си плащат за най-добрия специалист който могат да си позволят по въпроса.И затова не губят пари, а печелят. А ние питаме: съседката, един познат, братовчеда, а по-напредналите Гугъл. Само, че цялата истина я няма там. Така се тръгваме по пътя на “стадото” , а то се направлява от някой и второ винаги губи. Така се раждат банковите паники, така се роди строителния бум , който се спука 2008 година. Вие колко загубихте? А съседката, братовчеда, познатия, Гугъл? Те нищо. Вековната мантра, че имота е богатство е тотално грешна в новите времена. Сега е 21-и век. Събудете се и действайте със законите на новото време. Старите разбирания са за книгите, историята и да си ги спомняте с приятели на маса. Светът е различен на всеки десетина го дини и ще се забързва, т.е. стария строителен бум е различен от новия. Много хора ще загубят много пари, може би милиарди, но няма да си го признаят. ще кажат, тогава така изглеждаше или Всички правят така. Не. Умните, знаещите печелят, незнаещите и ……….губят. Средната сделка в България е 78 000 евро.10% да загубите са 15 000 лева. А някои цени паднаха със 100%. Готови ли сте за това? Българиня е скъп на плявата и евтин на житото! Елате на 23.03.2017 г. В ТРАКАРТ -Пловдив от 18.30 часа, за да разберете къде сме по пътя на строителния бум. На цената на 2-3% от една консултация, ще я получите цялата. Лекцията е платена!

Светозар Гледачев

Светозар Гледачев е един от най-добрите и популярни икономисти в България. Завършил е Математическата гимназия в Пловдив, после ВИИ „Карл Маркс" – София, сега УНСС, става асистент и докторант на БАН, специализира и квалифицира от University of Delaware и Bank of America. Той е университетски преподавател, частник, консултант и финансист, бил е директор на банка, два холдинга и на няколко предприятия. Има собствено финансово предаване по Пловдивска обществена телевизия.

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *