Интересно Секс и зодии

През какви етапи преминават партньорските отношения през годините…

Според някой автори- езотерици, независимо от степента на хармоничност във вашата връзка, тя се влияе от продължителността си, като през  годините от общото ви съществуване тя трябва да се обогати и провери в определена насока, а извън тази рамка- се разпада…Така още от самото начало или при всяка настояща стъпка вие може да предвидите следващата, тоест- дали отговаряте на изискванията за развитие в бъдеще или показанията са за невъзможност, която ще действа подобно  на бариера, все едно не можете да преминете на по-горно  ниво, защото не сте се справили с предходното…

12lubПрез първата година от партньорските взаимоотношения са най-видни основните намерения, чувства, дори предопределеност на отношенията. Не случайно се казва, че „денят си личи от сутринта” и че „надеждните връзки се развиват/реализират бързо”. През тази година освен обич, вие трябва да получите и уважение, да очертаете вашето  заслужено място.

През втората година от партньорските отношения, ако връзката се развива в правилна посока, всеки трябва да получи вид сигурност- емоционална, материална. През този период се разгръща и материализира потенциалът на отношенията и се разбира  какво може да получи човек /в духовен или чисто финансов аспект/.

През третата година от партньорските отношения се променя комуникацията, съгражда се доверие или точно обратното-руши се, става ясно до колко се уважавате, през този период трябва да има общи цели, да се кроят планове за бъдещето, да се обсъждат перспективите.

През четвъртата година страстите са охладнели и вече е видно- дали  поетият ангажимент и привързаността са достатъчно силни, за да останете заедно. Счита се, че това е една от критичните години на „осъзнаване”.

През петата година от връзката, всеки един от партньорите трябва да даде или демонстрира най-доброто от себе си. В сватбения календар този период се свързва с „Дървената годишнина” и символизира корените на живота, плодовете, които ще се оберат, включително и чрез детенце. Ако всичко е наред- сега ще се радвате на „сладки”, а не на „гнили ябълки”-образно казано…

През шестата година от връзката често настъпват странични фактори, които отдалечават партньорите един от друг. Това може да са професионални идеи за реализация, понякога и здравословни причини, индивидуални цели, които да подтикнат всеки един от партньорите-индивидуално да продължи да се развива и надгражда своите заложени качества…

През седмата година от партньорските отношения се случват важни събития, които насочват връзката в една или друга посока, но променят векторът й на развитие осезаемо-надул или нагоре…Това е следваща критична година. През този период настъпват анализи и ретроспекции- колко много цените човека до вас, дали се радвате на присъствието му и че сте обвързани…Липсата на такава равносметка, създава силен емоционален вакум, принуждаващ двамата да се огледат и в други посоки.

През осмата година от партньорските отношения се счита, че трябва да настъпи „обновление” във връзката, която се тълкува като вид ново начало или начало на края. През този период- императивно се отчита какво сте готови, а и въобще-способни  да дадете на другия, какво ви дава той. Липсата на материални блага или физическо привличане са повод за сериозни трансформации и подобни въпроси-не се обикалят.

През деветата година от връзката преобладава желанието да се разширяват хоризонтите чрез по-високи цели, възможности, сега трябва да научите нещо допълнително за човека до вас, да уважавате свободата и индивидуалните цели извън връзката. Счита се, че липсата на такива действа подчертано негативно.

През десетата година с право имате повод за празнуване-това е завършек на един цикъл от уроци, през които сте преминали заедно и сте се развили.

Следващите две години са по инерция…

Други ключови години се приемат за 13, 16, 18, 20…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *