Психология Специалистите Специалистите

Привличане на съвършения партньор

Всеки човек иска да бъде обичан и да дава любов. Всеки има право на любов. Това е енергийно упражнение, което ви помага да осъществите истинската си любов.

200006721Благодарение на него намирате и привличате подходящия партньор в любовта. Ако вече сте набелязали някого, благодарение на тази техника ще затвърдите връзката с него. Ако нямате предвид конкретен човек, тази практика ще ви помогне да привлечете подходящия за вас човек.

Тази техника действа на принципа “без вреда за никого”. Следователно, не можете да привлечете желания партньор, като навредите на трети човек. Бъдете склонни да позволите на Вселената да направи всичко вместо вас. Не се опитвайте да карате нещата да стават точно така, както смятате, че трябва, защото това не би ви донесло желания резултат.

Енергийната техника се прави веднъж седмично за 3-4 месеца, като едновременно с това се работи с утвърждаващи мисловни модели.

Така се работи на всички нива – дух, душа и тяло и мога смело да заявя, че това е успешната формула за постигане на всичко желано.

Изводът е, че проявеното постоянство в това, което сме започнали дава резултати и че няма невъзможни неща.

Енергийната практика “Привличане на съвършения партньор” ви носи положителни аспекти, позволете си да ги получите.

Автор: Калина Митева

 kalina_miteva@abv.bg
0894 692 333

Калина Митева е психолог, завършила е висше образование във ВУ „Св. Св. Кирил и Методий“ .Специалност: Консултативна психологияАвтор е на книгатаДа погледнем в себе си.Провежда индивидуална психотерапия и консултация при:– Емоционални проблеми– Проблеми в отношенията с другите – с брачен партньор, приятели, съпруг, деца, родители, колеги, сексуални, срам, стеснителност, проблеми в общуването– Проблеми с мисленето – фобия, мания, обсесивно-компулсивно разстройство(ОКР)– Зависимости – тютюнопушене, алкохолизъм, хазарт– Брачно консултиране – изневяра, развод, насилие, неразбирателствоОнлайн консултиране и фирмено консултиране.

 

Калина Митева

Калина Митева е психолог, завършила е висше образование във ВУ „Св. Св. Кирил и Методий“ .Специалност: Консултативна психологияАвтор е на книгата „Да погледнем в себе си„ .Провежда индивидуална психотерапия и консултация при:– Емоционални проблеми– Проблеми в отношенията с другите – с брачен партньор, приятели, съпруг, деца, родители, колеги, сексуални, срам, стеснителност, проблеми в общуването– Проблеми с мисленето – фобия, мания, обсесивно-компулсивно разстройство(ОКР)– Зависимости – тютюнопушене, алкохолизъм, хазарт– Брачно консултиране – изневяра, развод, насилие, неразбирателствоОнлайн консултиране и фирмено консултиране.

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *