седмичен подробен хороскоп

Седмичен подробен хороскоп 01.09-07.09.2014г.

През настоящия период Слънцето- основен източник на транслираната към нас енергия, получава много интересни влияния от Нептун и Плутон.

През настоящия период Слънцето- основен източник на транслираната към нас енергия, получава много интересни влияния от Нептун и Плутон.

Първата връзка /между Нептун и Слънце/ се разпада, а втората /между Плутон и Слънце/ се образува. На практика това означава, че дълбоко заложени чувства и преживявания /Нептун символизира подсъзнанието/ ще се проявят по различен начин и ще изплуват на повърхността /според ценностната система и начин на живот на всеки/. Това може да е голяма любов, но и неудовлетворение, може да са мечти, но и страхове, могат да са ярки прояви на хуманизъм, но и мошеничества от най-долен тип. Те ще доведат до генериране на голяма вътрешна сила, вид трансформации на личността-провокирани от Плутон и то чрез осъзнаване и съвсем практични оценки.
В подобен период е удобно да надникнем през “открехнатата врата” и да следим за собствените си нагласи, но и тези на околните, защото те не са случайни, а трупани с годините, не рядко- прикривани до този момент.
Това е на психологическо ниво.
Но в реалността и в битов план, не мисля, че се очакват ярки събития. По-скоро звездите ще допренесът за повишаване на работоспособността. Ръководни кадри и власт-имащите ще утвърдят позициите си или ще наложат авторитета си чрез някакви инициативи. Но Дева /ние сме в месеца на този зодиакален знак/ е земен и подвижен, тоест ние ще сме съсредоточени предимно върху текущи задължения, а подходът ще е рационален и подчертано адаптивен. Целта често ще оправдава средствата, но премерено и обмислено. Възможно е също прозаичното ежедневие да измести останалите приоритети, а също да е повод за по-песимистични нагласи и/или понижен тонус, особено при огнените и въздушните знаци /Овен, Лъв, Стрелец, Везни, Водолей, Близнаци/, защото те традиционно се нуждаят от повече въздух-свобода и емоционални стимули, а не рутина. За това пък земните и водните представители на Дева, Козирог, Телец, Риби, Рак и Скорпион ще увеличават по различни поводи своята само-оценка, пробивност и вяра в собствените сили. Последните ще имат силни предчувствия, ясновидски сънища. Но и за останалите е подходящо да се вслушват във вътрешния си глас.
Актуални остават и теми като здравословен начин на живот, пазете се от инфекции, негативни енергийни влияния, измами. До края на седмицата Нептун е все още силен в това направление.
Любовта и страстта клонят към “изстудяване” и тенденцията ще се засили след 05 септември, когато Венера ще навлезе също в Дева.
Може би е препоръчително съзнателно да се стремите към избягване на такива перспективи…Не е подходящо да започвате на нови романтични връзки или да се обвързвате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *